Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
А, туй ще е от Асцендента… Няма такива стрелци.

# 151
  • София
Стрелец с асц стрелец, дами. Joy
По- голям психопат рядко съм срещала. Луда за връзване. Сигурно луната ѝ е в Сатаната

# 152
  • София
Аз познавам 3- ма такива стрелци - 1 мъж и 2 жени, баш от стрелеца си е.

# 153
  • София
Как да й намеря цаката, без да я убивам? Joy

# 154
Аз съм скорошно отвратена от жена стрелец. Подмолна, глупава, плямпаща и преебаваща.
Тъпо същество, но нахално, ражда ми желание да я ритам, докато не си затвори отровната уста.
Long story short - избива ме на агресия Joy
Отдавна съм отвратена аз 🤭
Книга за жената Стрелец мога да напиша и никак няма да е с добри думи 😄

Стрелец с асц стрелец, дами. Joy
По- голям психопат рядко съм срещала. Луда за връзване. Сигурно луната ѝ е в Сатаната
Цялата натална карта им е там на тези 🤪

Но познавам една жена Стрелец със семеен партньор Скорпион, дисциплината й е завидна.
Явно си има начини.. и майстори 😁

# 155
Ехее, отлетяхте. Joy
Това пък баш Скорпион да превъзпита Стрелец и да го видя няма да повярвам.

А цаката, Кечър, е да я игнорираш, ако е възможно. Ще си намери друга жертва, не бой се.

# 156
  • София
Не става, работим много пряко заедно.
Много е лоша тази жена и понеже знае, че съм по- опитна и кадърна от нея, всячески ме прецаква.

# 157
Аз пък винаги съм над нещата! Гледам на нещата винаги от различна гледна точка! Водолей съм! 😁

# 158
Аз пък винаги съм над нещата! Гледам на нещата винаги от различна гледна точка! Водолей съм! 😁
+1

# 159
Най-големият ми кошмар в две изречения.😂
Без лоши чувства!💐

# 160
Най-големият ми кошмар в две изречения.😂
Без лоши чувства!💐
Хаха:))) Че защо? Стана ми интересно:)))
Аз най-много се разбирам с лъвиците! Имам и приятелки скорпион-малко ми изглеждат комплексари-мислят се за "най". Близнаците-няма какво да коментирам-те са комплексни, две са:)))
Не юи допадат жените стрелци и козирози-злобни ми се струват, поне тези около мен.
Хубав ден на всички ви! Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 10:49 от eleaa

# 161
Аз съм рак с луна в ... рак. И пак съм много саркастична. Grinning
Дотук стигнах и бързам да се отчета преди да продължа нататък.
И аз съм в същата конфигурация, Меркурий и той ми е в рак. Joy

За сметка на това пък асцендентът ми “оправя” нещата (Дева). Joy Не знам защо, но страшно много приятели ми казват, че преди да се престрашат да се запознаем им изглеждам адски надута.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 20:10 от С.

# 162
Не мога да преценя, но аз съм зодия Дева с асцендент Лъв ииии положението е.... JoyJoyJoy

# 163
...
За сметка на това пък асцендентът ми “оправя” нещата (Дева). Joy Не знам защо, но страшно много приятели ми казват, че преди да се престрашат да се запознаем им изглеждам адски надута.
Ами.. аз съм със същия асцендент и мисля, че домовото разпределение също играе роля, най-вече 3 дом е в Скорпион, 6ти - във Водолей и 7ми - в Риби.
...
На мен и Сатурн ми е във Водолей и не мога да се откъсна от чувството, че невинаги се чувствам добре сред хора.. Поне в по-ранните ми години беше така. Но и сега не разбирам как хората намират за смешни откровено глупави неща, как се събират да пият и да обсъждат нещата от живота и изобщо.. - защо говоренето е толкова важно (и същевременно толкова посредствено) като процес. Лесно се разстройвам от незначителни неща. Често предпочитам да стоя сама, вместо да се занимавам с хората. Хората са крайно ангажиращи. Много харесвам разказите на Вежинов, защото са нестандартни, чета "Белият гущер" и вчера се стреснах и се запитах, дали не съм същият изрод като героя му?...

Асц. Дева не сме надути - под това се крие чисто и просто недоверие към хората и желание за смърт. 😆

# 164
На мен и Сатурн ми е във Водолей и не мога да се откъсна от чувството, че невинаги се чувствам добре сред хора.. Поне в по-ранните ми години беше така. Но и сега не разбирам как хората намират за смешни откровено глупави неща, как се събират да пият и да обсъждат нещата от живота и изобщо.. - защо говоренето е толкова важно (и същевременно толкова посредствено) като процес.
Леле, след тези ти мисли ходих да си видя Сатурна - ми във Везни е, 12 дом, но почти същото бих го изказала. Не бих се нарекла интроверт, но обичам да съм сама, хората често ме натоварват.
Ти не си ли Дева слънчев или грешно съм запомнила?

Общи условия

Активация на акаунт