Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Да, evencee, слънчева Дева съм, но ставаше въпрос за впечатлението на хората и домовото разпределение.. Мен примерно винаги ме мислеха за срамежлива като малка, защото бях по-мълчалива, а на мен ми беше просто интересно да наблюдавам хората, така ги опознавах.

# 166
А какво е дом? 🤔Стана ми интересно, как влияе? Как да си го проверя? ☺️

# 167
Да, evencee, слънчева Дева съм, но ставаше въпрос за впечатлението на хората и домовото разпределение.. Мен примерно винаги ме мислеха за срамежлива като малка, защото бях по-мълчалива, а на мен ми беше просто интересно да наблюдавам хората, така ги опознавах.

Изключвайки написаното тук, съдейки по предния коментар... Сигурна ли си, че не си Лъв? Grinning Не са ме смятали за срамежлива, а за надута. Както и съм мълчелива(понякога), не защото наблюдавам хората, а просто от малка ме дразнят(или наблюдавам, чудейки се"Как може") . Или срещам човек, с който от първата минута ни тръгва разговора, или колкото и да ми се иска, то просто не ми идва отвътре. Joy
Половибката ми е Дева, не съм предполагала, че можем да имаме толкова сходства в мнения, интереси, непоносимост към едни и същи хора и тн. Една от малкото разликк между нас, която с годините почти сме изравнили е, че той е много муден, а аз много сприхава в определени ситуации, в други обратното.
А и тази, която май никога няма да се промени(но и не държа), той обича да пести, все прибира, а аз обичам да купувам, и харча, и купувам. Както и вещи той прибира, ако след 40 години намери това нещо забравено някъде си и случайно му потрябва, а аз изхвърлям всичко ненужно и правя място за новото.

# 168
The Rose, венера ми е в Лъв, иначе и аз много хвърлям и никак не харесвам натрупани и неизползваеми вещи - почвам да се задушавам.. От време на време, ако имам възможност, пренареждам мебелите в стаите, харесвам ми да е различно, спретнато и подредено.

# 169
С лоши впечатления съм от две Скорпионки - големи егоцентрици и не са хич лоялни.
Едната се премести на село в ремонтираната си къща и тотално ме забрави. Дори и преди това ме търсеше само, когато имаше нужда и скучаеше. Многократно е игнорирала мен и други хора заради баба си( защото тя й готви и помага).
За мен това са хитри, престорени, неискрени хора, които търсят само ползата и докато си им нужен/удобен.
Къде останаха понятията за чест, любезност, култура, преданост и тн.

# 170
С лоши впечатления съм от две Скорпионки - големи егоцентрици и не са хич лоялни.
Едната се премести на село в ремонтираната си къща и тотално ме забрави. Дори и преди това ме търсеше само, когато имаше нужда и скучаеше. Многократно е игнорирала мен и други хора заради баба си( защото тя й готви и помага).
За мен това са хитри, престорени, неискрени хора, които търсят само ползата и докато си им нужен/удобен.
Къде останаха понятията за чест, любезност, култура, преданост и тн.

Специално за игнора заради бабата, нямате право да и се сърдите. Разбира се зависи. Ако е поела ангажимент към вас и после не държи на думата си не е Ок , но ако няма време за среща с приятели заради близки това в друго. От друга страна винаги може да съчетае грижите за близките със среща с приятели стига да има желание. За другите неща съм съгласна.

# 171
Тя редовно е избирала баба си заради това, че й готви и й гледа бебето. Последно не си спази обещанието да се видим.
 Не се грижи за баба си, баба й се грижа за нея и бебето.
И ние сме й помагали за бебето и сме й ходили по гайдата и тн. Когато сме удобни, баба й е на село, ще напали с количката към нас. Такива използвачи хич не харесвам.
Когато има изгода да й се правят справки за детските е първа писта.
Другата Скорпионка е същата- заживях в друг град и бързо ме отряза. Както уж ме канеше в София, внезапно загуби интерес и край.

# 172
  • София
А ти коя зодия си?

# 173
Аз съм Водолей, но не съм, както някой по горе се изрази, въздухар, неадекватна и тн.
Доста съм толерантна, прагматична и земна по повечето въпроси.
Явно да си верен и да цениш другите хора не е на мода понастоящем. Всеки гледа да извлече единствено някаква изгода, да получи информация или помощ за нещо от другите.
Не че се изненадвам, но си е обидно.

# 174
Знам си аз да избягвам водолеите.😂😂😂
Не знам дали усещаш, че и твоят пост е обиден за всички нас, някак си "всеки" и "всички" си е кофти изказване. Скорпион ми е любимата зодия, между другото, но наистина имат сериозна доза егоизъм, тук си права.

# 175
Това което описа вече е друга картинка, по-скоро баба и се грижи за нея и кой с каквото може и има полза от хората. Такъв човек не може да има истински приятели само това мога да кажа.
Едно е да полагаш грижи за близките друго да си нетолерантен към околните . Скорпионите са много различни както и всички останали хора разбира се. И аз преди доста години имах случка със Скорпион която постъпи некоректно само за да се подмаже на наша обща позната само, че аз като Стрелец си пляскам всичко в очите и не позволявам подобни неща, бягам от подобни личности. Имам и други близки Скорпиони печени са.

# 176
Явно да си верен и да цениш другите хора не е на мода понастоящем. Всеки гледа да извлече единствено някаква изгода, да получи информация или помощ за нещо от другите.
Не че се изненадвам, но си е обидно.

...
Не знам дали усещаш, че и твоят пост е обиден за всички нас, някак си "всеки" и "всички" си е кофти изказване.
Цитирам тези двете мнения. Точно вчера гледах едно старо видео на Хули Леонис, когото много харесвам, за Водолеите. Това, което той каза, съм го изпитвала и на мой гръб, така да го кажа. И то е, че по природа Водолеите са хуманисти, идеалисти и винаги искат да помогнат на другите. Само че често се получава да правят "непоискано добро". И точно понеже тяхното отражение се явява Лъвът.. те в един момент се разочароват, че не получават нужната признателност и уважение. Крайни са в мненията си и понякога почват да се държат "неадекватно" (поне според мен).

Много често можете да чуете от Водолей, че "не го уважават". Харесват вниманието (като Лъва), но по много кофти начин изразяват разочарованието си към хората, когато не са се отнесли към тях според техните представи и разбирания !!

# 177
  • София
Знам си аз да избягвам водолеите.😂😂😂
И аз ги избягвам, въпреки че … или именно защото и аз съм.Grinning

# 178
И аз избягвам някакви хора, дето са предубедени към зодията ми или по- скоро- имат някакви предразсъдъци относно дадени зодии . И дори не правят опити да опознаят някого от омразна зодия, защото са си втълпили нещо си.
Всяко правило си има изключение.
Темата не е за мъже Скорпион, но и за тях имам немного хубав отзив ( опита се да ме раздели с моят партньор).
Иначе приемате за норма няколко поста преди моят да обидят всички Водолейки. Имала съм колежка и колега от моята зодия- много готини, помагат и не са лицемерни и ласкатели.
За разлика от Везни, имах везна колежка подигравателна лицемерна и изкуствена. Но за Близначките мога цял Роман да напиша...

# 179
И аз пък като теб ще се фръцна и ще кажа, че последното нещо, което някой ще каже за мен е, че съм лицемерна и изкуствена. И всяка една жена Везни, която познавам е всичко друго, но не и точно тези две неща. Иначе съм много иронична, което определено не е за тънкообидчиви хора, ако това е подигравателна, ок.

Общи условия

Активация на акаунт