С мъжът ми не сме в идеални взаимоотношения, но не и чак толкова лоши. От скоро започна да ходи на фитнес. Няма лошо в това. Обаче аз никога не съм харесвала фитнес маняци и никога не е бил такъв, а точно в това се превръща. Постоянно и само за това се говори. Вечер вече не се вечеря, а ми липсва тази семейна обстановка на масата всички заедно. Започнал е прием на тестостерони бустери и други тем подобни, които за мен не са окей. Притесненията ми са и че вече няма да се виждаме така. Ходи на работа през ден , след работа фитнес и се прибира в 11 вечерта. Като добавим през дните, които почива хоби риба и ходене като работа да събира такси за риболов и се прибира пак късно или ако се прибере към 8-9 вечерта той остава вкъщи, а аз с детето навън. Притеснявам се, че комуникацията ни съвсем ще изчезне. Задълженията за детето основно на мен се падат и се чувствам сама. Споделих притесненията си с него съвсем спокойно за страха ми от това че ще се отдалечим, но той се разсърди и повече нямало да споделя, да не съм му се месила и че съм луда. Времето в което прекараме ще е съвсем малко. Идеята му била да спре да пие лекарства за пикочна киселина бил млад и не искал да се трови, но тези бустери и тестостерони не са ли пак вид химии, които все си мисля, че не са толкова полезни. А за тези неща крие от мен че ги приема, но видях бележка от куриерска фирма за взетите неща. Чувствам се виновна, че не го подкрепям в това и се опитвам да го приема, но се чувствам зле, не мога да го контролира и се дразня от това че се чувствам така. Може би като чуя ваши мнения ще ми се отрази по - добре.