Притеснямам се за връзката си

• 6 319
  • 78
  •   1
Отговори
Здравейте. Нямам към кого да се обърна,  просто искам да споделя притесненията си, защото само за това мисля.
С мъжът ми не сме в идеални взаимоотношения, но не и чак толкова лоши. От скоро започна да ходи на фитнес. Няма лошо в това. Обаче аз никога не съм харесвала фитнес маняци и никога не е бил такъв, а точно в това се превръща. Постоянно и само за това се говори. Вечер вече не се вечеря, а ми липсва тази семейна обстановка на масата всички заедно. Започнал е прием на тестостерони бустери и други тем подобни, които за мен не са окей. Притесненията ми са и че вече няма да се виждаме така. Ходи на работа през ден , след работа фитнес и се прибира в 11 вечерта. Като добавим през дните, които почива хоби риба и ходене като работа да събира такси за риболов и се прибира пак късно или ако се прибере към 8-9 вечерта той остава вкъщи, а аз с детето навън. Притеснявам се, че комуникацията ни съвсем ще изчезне. Задълженията за детето основно на мен се падат и се чувствам сама. Споделих притесненията си с него съвсем спокойно  за страха ми от това че ще се отдалечим, но той се разсърди и повече нямало да споделя, да не съм му се месила и че съм луда. Времето в което прекараме ще е съвсем малко. Идеята му била да спре да пие лекарства за пикочна киселина бил млад и не искал да се трови, но тези бустери и тестостерони не са ли пак вид химии, които все си мисля, че не са толкова полезни. А за тези неща крие от мен че ги приема, но видях бележка от куриерска фирма за взетите неща. Чувствам се виновна, че не го подкрепям в това и се опитвам да го приема, но се чувствам зле, не мога да го контролира и се дразня от това че се чувствам така. Може би като чуя ваши мнения ще ми се отрази по - добре.

# 1
  • София
Секса как е? Колко често?

# 2
Секса как е? Колко често?

По няколко пъти на седмица. Разнообразяваме с играчки и не мисля, че е скучен поне при мен

# 3
  • София
Не ми звучат добре нещата. Време заедно нямате, нито ти помощ за детето. Живеете отделни животи. И да, тези добавки не са полезни и няма да му оправят здравето, напротив.

# 4
  • SF
Попадате в обичайна рутина и умора от еднообразието.
Всеки си намира хоби навън. За майките е по-трудно. Мои приятелки с малки деца споделят, че мъжете им си имат заниманията пред телевизора, компютъра или фитнеса, а за тяхно ново хоби или курс не остава време заради децата иначе и те биха искали танци, фитнес, стречинг. За тях остават съботно-неделните посещения на фризьор, маникюр и педикюр веднъж на 2-3 седмици. Ако си ги разпределят, всяка събота ще имат по една процедура и лично време.

# 5
Той ако продължава с тези тестостерони, в един момент и сексът няма да може да се получи... Да прочете до какво води продължителната употреба на анаболни стероиди (какъвто е тестостеронът) по отношение на ерекция, фертилитет и тн. Да не говорим за възможните ефекти върху настроението и дори характера, които могат да го направят много по-сприхав - като някой тийнейджър. Изобщо не е добре, че ги ползва тези неща и че всички грижи за детето са на вас, а той си гледа кефа.

# 6
По принцип по-добре във фитнеса, отколкото в кръчмата. Та явно си е намерил хоби. Лошото в случая е, че притесненията са само за теб, а на него му е ок.
Седнете и се разберете, че трябва да се грижи за детето, колкото и вие, а не детето му да го вижда 2 часа седмично.
Така ще имате и вие време за нещо за себе си - дали хоби, дали кафе с приятелки. Аз лично бих казала, че искам и аз на фитнес например (дори да не искам). Но ще го питам как аз да отида, ако детето е все с мен.

# 7
Не ми звучи добре. Започва така, после разбираш колко ти е добре без него и после ясно.

# 8
От целия пост най-голямо впечатление ми направи това: "Споделих притесненията си с него съвсем спокойно  за страха ми от това че ще се отдалечим, но той се разсърди и повече нямало да споделя, да не съм му се месила и че съм луда."
Какви бяха отношенията ви преди фитнеса? Как е реагирал преди на споделените от теб тревоги и притеснения?

# 9
  • София
Като гледам, детето е твое. Той ангажимент няма и е като волна птичка - риболов, фитнес, "Хей, живот, здравей!".

# 10
Да, не звучат добре нещата в семеен аспект. Но вие може да му оставяте детето и да правите неща, които на вас харесват. Явно, кризата на средната възраст го хванала, пък може и нещо да му се е случило и да това да е довело до драстичната промяна. Разговорите не помагат, по добре му кажи, че и ти имаш същите равни права и си вземи време за теб. Вземи обръщай повече внимание на себе си. Струва ми се загубена кауза опитите с разговори да го върнеш в старото русло, ами се нагоди към новото, че белким го стреснеш.
Като гледам старите ти теми, нещата ви не вървят отдавна, просто е добавил ново хоби.

# 11
  • София
Някакви други промени в поведението има ли? Чести внезапни излизания, заседяване на работа с оправданието, че има много задачи?

# 12
Искай си и твоето лично време, може да не е 50:50, но поне една вечер в седмицата. Било за излизане с приятелки, било за някакъв спорт -може пилатес или каланетика, ако не харесваш фитнес, било за някакъв курс. Пък тогава може и той да се сети, че има нужда да прекарате и време заедно като семейство. Поне аз така бих направила, бих се опитала да го предизвикам той да поиска повече време заедно, защото би ми било унизително едва ли не да си прося внимание, а пък да се примириш, че се отчуждавате, също мисля, че е грешка. Човек трябва да се опита да спаси връзката си, а не да се предава веднага, ако държи на човека до себе си. Самият фитнес не би ме притеснявал, колкото добавките (и не бих се въздържала да меля, че са вредни), а също и малкото време заедно между вас като двойка и между него и детето.

# 13
Лекарствата за висока пикочна киселина имат един много неприятен страничен ефект - почва да не има става на мъжете от тях. Затова е почнал да пие тестостерон, търси решение … и се сдухва. Ако не си е намерил все още любовница, да му пали искрата … може да предстои - затова са промените в навиците и агресивните реакции като опитваш да споделиш проблемите които те тревожат.
Така че действай много внимателно.

# 14
Той ако продължава с тези тестостерони, в един момент и сексът няма да може да се получи... Да прочете до какво води продължителната употреба на анаболни стероиди (какъвто е тестостеронът) по отношение на ерекция, фертилитет и тн. Да не говорим за възможните ефекти върху настроението и дори характера, които могат да го направят много по-сприхав - като някой тийнейджър. Изобщо не е добре, че ги ползва тези неща и че всички грижи за детето са на вас, а той си гледа кефа.
Точно това идвах да напиша. Имам близки наблюдения над познат - с години си бие тестостерон и ходи на фитнес. Навън - красив мъж, направо Викинг. Обаче само опаковка. Не може да прави секс и е тотално импотентен, дори сутрешна ерекция няма.

Общи условия

Активация на акаунт