Притеснямам се за връзката си

• 6 328
  • 78
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък имам съмнения относно това вманиачаване на мъж да ходи на фитнес. Обвързан мъж със сериозен човек до себе си. Обикновено мъжете се отпускат при сериозна връзка, а при него е обратното.
Може и да греша, но имам съмнение че има трети човек. Дано да не съм права.

# 16
Когато един мъж каже на жена си , че е луда, в 90% от случаите това означава, че е срещнал нова жена.
Съжалявам, на мен нещата не ми изглеждат добре. В случай, че няма друга жена, то той е в процес на търсене и тя ще се появи скоро. Червените лампи са наредени една до друга. Мисли как да се спасяваш с детето и не си губи времето. Много рядко съм толкова категорична, тук шанс за оправяне и нормално семейство не виждам.

# 17
  • София
Аз пък имам съмнения относно това вманиачаване на мъж да ходи на фитнес. Обвързан мъж със сериозен човек до себе си. Обикновено мъжете се отпускат при сериозна връзка, а при него е обратното.
Може и да греша, но имам съмнение че има трети човек. Дано да не съм права.

И на мен някак си на това ми лъха...

# 18
Има за какво да се притесняваш.
Не го прави за него,нито за теб,а за някоя нова мацка.
Сега,ако го питаш ще отрича,но си е точно така.
Не му пука,че няма време за жена си и детето,гони си целите...

# 19
  • София
Мен най-много ми бърка в очите, като ѝ е отговорил, че е луда.
Такъв пасивно-агресивен отговор винаги е опит за прехвърляне на вина от гузния към невинния - не съм аз виновен, ти си лудата. Що да е луда - вижда сериозна промяна, пита жената. Вместо да отговори кротко, че иска да се стегне, да се понацепи, да свали кила, той я напада.

# 20
Идеите не идват просто така,имам една приятелка,която се запали по фитнеса след изневяра от страна на приятелят й.

# 21
  • София
Мен най-много ми бърка в очите, като ѝ е отговорил, че е луда.
Такъв пасивно-агресивен отговор винаги е опит за прехвърляне на вина от гузния към невинния - не съм аз виновен, ти си лудата. Що да е луда - вижда сериозна промяна, пита жената. Вместо да отговори кротко, че иска да се стегне, да се понацепи, да свали кила, той я напада.

+100

# 22
Той ако продължава с тези тестостерони, в един момент и сексът няма да може да се получи... Да прочете до какво води продължителната употреба на анаболни стероиди (какъвто е тестостеронът) по отношение на ерекция, фертилитет и тн. Да не говорим за възможните ефекти върху настроението и дори характера, които могат да го направят много по-сприхав - като някой тийнейджър. Изобщо не е добре, че ги ползва тези неща и че всички грижи за детето са на вас, а той си гледа кефа.
Моят мъж е приемал тежка химия в продължение на години , занимавал се е много сериозно с фитнес. Сутрин  винаги е готов за полет и всеки ден ми се струва да е доста добра честота. И чакаме второ дете.   Отидохме  на гинеколог , когато опитвахме за бебе , и споделих притесненията си , гинеколожката се изсмя и каза , че всеки втори вече взима такива неща и няма да имаме проблеми. Не знам какви се тези стари разбирания , но всичките мъже около нас , които са запалени по фитнеса имат дечица и са без подобни проблеми . Само съм съгласна , че някои стероди наистина водят до изнервеност и поведенчески проблеми. На моя мъж му влияе така метанът. Трябва да знае как за приема този тестостерон, след курс тестостерон трябва да вземе едни добавки , които да стимулират тялото да започне отново да произвежда свой тестостерон и няма да има проблеми.  Иначе абсолютно подкрепям по-горните мнения и нещо ми намирисва на изневяра , особено ако никога досега не е бил запален по фитнес.

# 23
Моят работи до 17.30 в центъра, отива на фитнес в Надежда, после се прибира в Хаджи Димитър. Вкъщи си е преди 20ч, и то ако мине да пазарува. Твоят се прибира в 23 и те нарича луда. Аз щях да вдигна кооперацията на балон. Не знам на теб какво да ти кажа.

# 24
Пишеш, че се чувстваш зле, че не можеш да го подкрепиш - ама защо? От една страна тия химии са абсолютна отрова и влияят зле на тестостерона, сърцето, да не говорим и за по-повърхностни неща - акне, преждевременно състаряване, червендалест вид и прочее; от друга - както описваш ситуацията, ти сама си гледаш детето, мъжът ти си живее ергенски живот, нарича те "луда" като се опитваш да комуникираш...

На твое място щях да съм мноого бясна и щях да съм тропнала по масата вече.

ps. И аз не знам какво толкова прави до 11 вечерта във фитнеса. Верно, че всякакви зомбирани фитнесджии има, ама тук има нещо нередно.

# 25
Мъжът ти не се интересува не само от теб, а и от детето. Отписал ви е като семейство, или вече има друга, или е в търсене на такава, съжалявам.

# 26
Авторке, намери на кой да оставяш детето, и във времето в което ТМ ходи на фитнес, иди и ти... в същия ! Изненадай го, изненадай и себе си 😁 Поне ще разбереш има ли друга, ако няма, ще прекарвате време заедно .

# 27
Мъжът й много ще й се зарадва да му иде тя във фитнеса, да.

# 28
Какво да го подкрепяш, той си е изградил паралелен живот и ти да подкрепяш това? И да ти казва, че си луда?
Не знам дали е изнервен или какво, но той ти дължи уважение. Да не можете елементарен разговор да проведете, без той да избухне? Май се получава "гузен негонен бяга".

И аз мисля, че има друга жена. С основание се притесняваш за връзката си, и аз бих. Само че в такава ситуация, той да ми е тръснал детето, да не му виждам очите и да си вее гащите нейде си, и да се очаква аз да се съобразявам с фината му душевност... щях да му покажа кой е луд.

# 29
Точно това идвах да напиша. Имам близки наблюдения над познат - с години си бие тестостерон и ходи на фитнес. Навън - красив мъж, направо Викинг. Обаче само опаковка. Не може да прави секс и е тотално импотентен, дори сутрешна ерекция няма.

Бая близки ше са тия наблюдения Simple Smile

Иначе - на дивана не може, на риба не може, във фитнеса не може...
Ми направете един списък какво може, даже във форума го пуснете, нали е за взаимопомощ, ще помогнете.
Simple Smile
А.а, нямало чак толкова възможности, че чак списък? Добре де, едно или две поне, извън ходенето на работа, занимаване с детето и домакинството.

Внимавайте с пожеланието "Да гледа детето и да го извежда", че по детските площадки дебнат едни други млади майки, не баш като вас Wink
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт