На кратко скарах се с най-добрата ми приятелка по най-глупавия начин. Решиха да идват с нас на море. Тяхното семейство са 4-ма, ние също. Още преди месеци звъняха на мъжа ми да запазва почивката..Някъде около 10 дни преди това се започна едно мрънкане и усещах,че нещата не вървят на добре. Още преди да пристигнем , предлагаха да ходим в Лидл, мъжа ми им казал,че ние си пазаруваме от БГ, не губим там време да пазаруваме. Отиваме първия ден на плажа,почна се мрънкане,че скъпо им било. Отиваме вечерта на заведение, същата работа..минаха се ден- два и почнахме сами да обикаляме,те също. Моите съображения бяха,че ходя 1 път в годината на почивка, макс 2 пъти и искам да си я прекарам както сметна за добре. Имаше и още доста подробности,които ще ви спестя..Просто супер смотана причина да се скараш с някой..сега нито тя пише,нито аз. На мен разбира се ми мина през ума да й звънна,но съм ядосана. Защо решиха да идват като нямат пари или имат ,а не им се харчат? Защо не се отказаха 10 дни преди заминаването? И така не спирам да се ядосвам и да се чудя как да постъпя. Ако имате съвети, приемам.