Скарах се с най-добрата ми приятелка

• 2 584
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
Нищо не е станало - по принцип е много трудно да пътува човек с някой, дори с конкретни приятелки не бих се навила.

Аз ставам рано в 6, обичам да обикалям по цял ден. Ако тръгна с някой, който иска да спи до 10, но държи да правим всичко заедно, няма да стане.

Просто сега знаеш, че няма нужда да пътувате заедно.

# 31
  • София
Ще се оправим сигурно. Отговори ми..ще помоля да се заключи темата.

# 32
Повечето ми почивки са били заедно с други семейства, но са от тесния роднински кръг и с кумовете ни. Нагаждали сме се перфектно, като никой не е очаквал другите да се съобразяват на 100%. Всеки има различен режим, че и финансови възможности, но не ни е било проблем. Тази година ще сме сами.
С близката рода се е случвало да си промърморим, но обикновено аз гледам да туширам нещата в зародиш и да не задълбаваме.
Неприятно се е получило, но това ще ви е изпитанието на приятелството, защото реално 22 години общуване и приятни моменти не доказва приятелство, а добро познанство. Ако сте разумни големи хора, изобщо няма да се сърдите. Битовизмите са голям враг на междуличностните отношения. Кога се сблъскате в ежедневието е едно, а само срещи и сладки приказки е друго.

Общи условия

Активация на акаунт