Притеснямам се за връзката си

• 6 321
  • 78
  •   1
Отговори
# 45
Демек, отевал си избраницата си (айде тя как да е) и детето си, за да имаш спокойствие?
И после жените гонели кариера и не искали обвързване....

# 46
И не щат да раждат деца, не забравяй.

# 47
Ма няма лошо. Нека. Спокоен, свободен, нека. Само не знам защо е решил да пише в теми в Семейни отношения да начуква канчетата на жени и майки, които искат да запазят семейството си и да не виждат мъжа си само по празници, ама не щото е тираджия/моряк.

# 48
Ми може да пише някоя индийка, филипинка, индонезийка тук.
Те раждат.
Или поне да чете...

# 49
И не щат да раждат деца, не забравяй.
Искат, искат. Първо да напреднат в кариерата и съберат начален капитал.

# 50
  • София
Че съм перфектен, перфектен съм. Но нито съм изненадан, нито недоволен. Точно обратното. Всичките пари на света бих дал и ще дам за да запазя спокойствието, което си върнах и липсата на психологически тормоз.

Значи разбираш жените, които са разкарали тормозителя и сега дишат спокойно Wink

# 51
Zimk02
Той ако продължава с тези тестостерони, в един момент и сексът няма да може да се получи... Да прочете до какво води продължителната употреба на анаболни стероиди (какъвто е тестостеронът) по отношение на ерекция, фертилитет и тн. Да не говорим за възможните ефекти върху настроението и дори характера, които могат да го направят много по-сприхав - като някой тийнейджър. Изобщо не е добре, че ги ползва тези неща и че всички грижи за детето са на вас, а той си гледа кефа.

Не ти е ясна темата, той не взема анаболи той просто си харчи парите за иначе безполезни неща, тези добавки са безполезни. Човек, който си инжектира тестостерон, би бил като секс жребец от формула 1, което честно казано не е добре, той постоянно ще мисли за секс, дори след секс, лошо за него. Знаете ли, че на педофилите в САЩ се предписват хапчета за потискане на собственото им производство на тестостерон и в резултат на това либидото им пада до ниски нива.

# 52
Добре ходи на фитнес това си е един плюс примерно ако тренира за здраве и тонус.
Обаче тия добавки и разните му там протеини  не са добре пари на вятъра.
Колкото до ситуацията не знам какво да те посъветвам от прочетеното и аз имах съмнения да не би да е с друга , но за жалост няма как да знаем.
Стискам палци нещата при вас да се оправят.

# 53
Те раждат.
Или поне да чете...
А сега пък искаме деца. Последно искаме ли свобода и спокойствие или не искаме? Или мислиш, че филипинката няма да мрънка много-много?

# 54
  • София
Е това се очаква... Да гледа децата и къщата, докато той си гледа спокойствието и хобитата... Без да мрънка, разбира се, а не кат таз нахална авторка Laughing

# 55
Те раждат.
Или поне да чете...
А сега пък искаме деца. Последно искаме ли свобода и спокойствие или не искаме? Или мислиш, че филипинката няма да мрънка много-много?

Не знам вие какво искате, не съм написал НИКЪДЕ, че АЗ искам. Имам си, достатъчно, доволен съм от тях, мисля, че и те от мен.
Като най-добронамерен съвет - неумелото изразяване може да ви постави някой път в неудобна ситуация. Учете и се упражнявайте, помага. Wink

Значи разбираш жените, които са разкарали тормозителя и сега дишат спокойно Wink

Така е, разбирам ги напълно. Това, което не разбирам, или поне с което не мога да се съглася са двойните стандарти и лицемерието. Тормоза се проявява под различни форми, но психологическия е определено женски лиценз. Поради културно-цивилизационни особености западното кансел-общество извъртя нещата така, че все едно тормоз върху мъжете не съществува, омаловажен е почти до 0.
Следствието са такива теми - притеснявам се за връзката си, и подобни.

Преди да вадиш сламката от окото на другия, опитай да разбереш дали няма някоя греда в твоето - стара народна мъдрост.

# 56
  • София
В случая не виждам никакъв психотормоз. Това дете авторката не си го е довела за чеиз, общо е. Той се прибира час преди полунощ, през уикендите е за риба. Общите деца се гледат от двамата родители, ако ще е от единия, то двойка няма.

# 57
Според мен Bowerick е трол и всяко негово мнение е пълно с глупости, та най-добре е пълен игнор и никой да не му отговаря. То било тормоз това една жена да иска мъжът и да се грижи за детето разбираш ли. Не му отговаряйте изобщо

# 58
  • София
Bowerick, психическият тормоз могат да го упражняват и мъже, и жени, физическият по-често мъже. Самите мъже рядко си признават, че са в ролята на тормозени, но и факт, че обществото по-рядко ги взима насериозно. Вината за тормозът към жени обаче пък често се приписва на жената. Та не знам какви двойни стандарти, и жените не са особено облагодетелствани. Конкретно ти не знам как си бил тормозен, но тук темата е за мъж, който е оставил на жената всички задължения по дома и децата, докато той се интересува само от себе си и хобитата си. Не виждам тормозен мъж в тази ситуация.

# 59
  • София
В случая не виждам никакъв психотормоз. Това дете авторката не си го е довела за чеиз, общо е. Той се прибира час преди полунощ, през уикендите е за риба. Общите деца се гледат от двамата родители, ако ще е от единия, то двойка няма.

По-лошото е, че късните прибирания и внезапната промяна в навиците и суетността обикновено говори за трети във връзката...

Общи условия

Активация на акаунт