Притеснямам се за връзката си

• 6 326
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
Що да не може? Може, но разумно. Ние, жените, какво да направим, че вие сте маймуни, Джеймсе?

# 31
Ми правете това, което винаги си правите Simple Smile
Едни от вас правят едно, други - друго  Wink Все още се намират жени да правят това, което е подходящо в съответния случай.
Ти примерно можеш да помогнеш тук като напишеш какво е разумно.
Според теб, разбира се.
Фитнес за 15 мин. след работа не го пиши, вече разбрахме.

# 32
Милият, за тебе времето тече 10 пъти по-бързо, съчувствам. То затова ценностите ти са секс и свобода, пък случайните деца са косвени жертви, не са мъжка отговорност.

# 33
Имах връзка с фитнес маниак, който беше и лекар. Биенето на допълнителен тестостерон влияе на естественото му синтезиране и да, стават импотентни. Това ми го каза самият той, смяташе да става "животно" и да приема химии за неопределено време напред в бъдещето и аз го разкарах. Това от физиологичен аспект.
От емоционален - тези маниакални хобита винаги имат някакъв корен, дали избягва семейството си, дали теб, дали има нов интерес, не знам. Но аз на мъжа ми съм му казала, че може да отсъства нон-стоп само ако изкарва пари от това, и то за определен краен срок. Такива скъпи хобита, които заемат от семейното време и средства, такива "професии", при които съотношението пари-свободно време е неудовлетворително, не с мен.
Жалкото е, че ако сте все още без деца и ангажименти можеше и ти да си намериш сума ти хобита и да ти се моли да се прибереш, защото не може да се видите. Сега сте неравностойни и единственият изход за мен е ултиматум.

# 34
Някак много бързо възприехте наглосакския подход в уж "дискусиите". При липса на аргументи, удряте един ad hominem и опонента после да се мъчи да обяснява, че няма сестра.
Накратко, при мен жертви няма, всички са доволни. Децата - емоционално, бившите - финансово Wink

Манди Бо потвърждава мнението ми, че като се знам къв инженер съм, та ме е страх да ида на лекар. Те, едни лекари се навъдиха - фитнес маниаци! А навремето какви фитнес маниаци имаше... Артисти!

# 35
Фитнесджиите всичките работят нещо, това не е професия.

# 36
Бе то, когото и да попиташ в България, ще ти разправя, че работи нещо. И то яко.
Но наблюдавайки ситуацията и "резултатите", нещо не е много за вярване...

# 37
Темата е за семейна връзка. Опияняването от имиджа на интелектуалец в кокошарник ще върже някъде с по-тъпи и необвързани кокошки.

# 38
Да разбираме, че семейната връзка извисява жената, включително интелектуално?
Амо тогава защо съветите по подразбиране, за тази семейна връзка включително, са - бий му шута, изхвърлѝ му багажа, сменѝ бравата, вземи си добър адвокат?
Аз, ако съм в среда, която ме е направила от тъп и необвързан - умен и вързан, абе поне 2-3 добри думи ще кажа.

# 39
  • USA
Проблемите ви не са от сега виж си темата от 2021 г...просто вече при теб нещата ескалират.
 Детето е общо и грижите са от 2 та. Направете си график кой кога какво, по колко хоби, фитнес и някакъв среден вариант намерете.

# 40
  • София
Всичко може, въпросът е да не е само това, докато жената прави само това

Ми направете един списък какво може, даже във форума го пуснете, нали е за взаимопомощ, ще помогнете.
Simple Smile
А.а, нямало чак толкова възможности, че чак списък? Добре де, едно или две поне, извън ходенето на работа, занимаване с детето и домакинството.

Внимавайте с пожеланието "Да гледа детето и да го извежда", че по детските площадки дебнат едни други млади майки, не баш като вас Wink
Trollface

щото като е за нея тая схема, проблем няма Wink И за всеки случай да я сплашим с другите майки по площадките, да не знае много.

# 41
Ами ти реално си сама. Ти реално мъж нямаш. Имаш някакъв там дето се прибира да се къпе и да спи. Ииии...?! За къв ти е... се чудя аз. Вземи се зачуди и ти.

# 42
Явно е работа на жената да чисти, готви, гледа децата и да работи.
А работата на мъжа е да си гледа хобитата и да й обяснява, че е луда.
А после се чудят мъжете на съветите "развод, адвокат, смени му бравата".
А те другите майки по площадкит са си умрели за мъже-готованци.

# 43
Ма да бе, те накрая всичките са много изненадани... Като гръм от ясно небе им идва.. "ма то аз къв перфектен бях, на то аз всичко давах, всичко правех, пък тая лоша жена как ме изгони, как ме лиши от семейство.... 🤮 Scream

# 44
Че съм перфектен, перфектен съм. Но нито съм изненадан, нито недоволен. Точно обратното. Всичките пари на света бих дал и ще дам за да запазя спокойствието, което си върнах и липсата на психологически тормоз.

Общи условия

Активация на акаунт