Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 623
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Само Водолей може да сътвори такава драма тип “никой не ме разбира” и “всички са ми длъжни”. 😅

# 181
Аз не говоря за " драми", но да не си вдигаш телефона, да не търсиш някого две седмици.  като си го видял на улицата и сте имали уговорка, да не го и потърсиш дори.
Тя въобще не ми се обади, а ме е видяла.
И други хора по този начин веднага са скъсвали отношения с мен и други познати  при преместване в друг град/село.
Аз се разбирам с Везни мъже. Колежката Везна ми се е подигравала зад гърба, имитирала ме итн. И то пред останалите ми колеги.
Сигурна съм, че за всички вас е супер приятно да научите как някой ви е хранил, подигравал и обиждал, но пред вас се държи като пръв приятел.
Не казвам, че е драма, но не обичам лицемерни прояви.

# 182
Не всичко е до астрологични знаци, все пак. Някои хора просто са си готини, други не са и обикновено ги опознаваме преди да разберем зодията им, така че предразсъдъци е трудно да имаме.

# 183
Ясно е. Но ние сме в тема за зодии. Не в семейни отношения.

# 184
  • Тра-ла-ла
Готините хора вероятно са развити в по-високите проявления на зодията си. Кривите хави са обрали кот' е останало - негативните черти Joy

# 185
  • Враца
Аз не говоря за " драми", но да не си вдигаш телефона, да не търсиш някого две седмици.  като си го видял на улицата и сте имали уговорка, да не го и потърсиш дори.
Тя въобще не ми се обади, а ме е видяла.
И други хора по този начин веднага са скъсвали отношения с мен и други познати  при преместване в друг град/село.
Аз се разбирам с Везни мъже. Колежката Везна ми се е подигравала зад гърба, имитирала ме итн. И то пред останалите ми колеги.
Сигурна съм, че за всички вас е супер приятно да научите как някой ви е хранил, подигравал и обиждал, но пред вас се държи като пръв приятел.
Не казвам, че е драма, но не обичам лицемерни прояви.
Не приличаш много на Водолей, те обикновено са си самодостатъчни и не страдат, че някой не ги отразява. Може момичето просто да е по ангажирано от преместването и като се нагоди ще те потърси. Предполагам че си много млада и все още не осъзнаваш някой неща, понякога не всичко е черно и бяло, много нюанси сиво има. Просто на днешно време хората са много заети, ти може да разполагаш с повече време и така. Не знам дали съм права, просто си умувам. Искам да кажа, да гледаш по положително на приятелите си, това че понякога нямат време за нас, не значи че са ни забравили. Hug

# 186
О, не, не съм млада и неопитна.
Но все още се засягам, когато някой ме търси нонстоп, уж се интересува от компанията ми и внезапно спира да ми е приятел, защото не съм му от полза. Тя и преди преместването си 
е правила такива паузи, не ме търси един месец, щото мъжът й си бе отпуск, за да си търси работа.
И още един бонус- запознах я с една приятелка, тя й се лепна и реши да ме за@бе. Щото онази й допада и съответно да не ме вика с тях, а да се виждат само те двете.
Такива номера не са ми правили, но човек цял живот има да се сблъсква с разочарования.

# 187
  • Тра-ла-ла
Извън темата...изводът е да си подбираш приятелките и да се замислиш защо привличаш едни и същи типажи - интересчийки, които после те отеб@в@т. В такива отношения винаги има 2 страни.

Водолейският идеализъм е едно на ръка Stuck Out Tongue Winking Eye Имаш ли вода някъде в хороскопа? Венерата ти в Риби ли е?

# 188
Mysadness123, явно е , че си обидена и разочарована , както каза потребителката по-горе нещата не са само черни и бели има и други неща, и както каза Джулая явно има причина да привличаш подобни хора.
Имах приятелка която обичаше да изчезва. Изключва телефона и я няма със седмици ,и понеже ми беше казала, че го прави това не се изненадах когато се случи. По-стечение на обстоятелствата живеехме заедно и на 5-тия ден се ядосах, че не се обади , но после си казах това е нейния начин, характер, хората сме различни, прибра се, дори не я попитах къде е била и защо не се е обадила. Ако не беше казала нямаше и да питам. Седнахме вечерта и започнахме лаф сякаш не е заминавала. Изключително готин и точен човек с нейните си странности но си я приемам, не държа да ми се обяснява както и не обичам да питам или да ме питат.
От взаимоотношенията си с хората се учим, израстваме, а тези с по-низшите души определено са ниското проявление на знака си. Явно имаш да учиш от такива хора.

# 189
  • Враца
Извън темата...изводът е да си подбираш приятелките и да се замислиш защо привличаш едни и същи типажи - интересчийки, които после те отеб@в@т. В такива отношения винаги има 2 страни.

Водолейският идеализъм е едно на ръка Stuck Out Tongue Winking Eye Имаш ли вода някъде в хороскопа? Венерата ти в Риби ли е?

И аз така си помислих, някъде има доста вода, може и Луна в Рак да е? Тя момичето ще каже.

# 190

Май ми е в Риби Венера. Забравих, правих си натална карта, но нямам час на раждане. Знам, че се пита в общината за да научиш часа

# 191
  • Тра-ла-ла
За да видиш коя планета в кой зодиакален знак е - не ти трябва час на раждане. Той ти е необходим за асцендента и за това кои планети в кои домове попадат
https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online

Та някъде водичка имаш ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 192
За да видиш коя планета в кой зодиакален знак е - не ти трябва час на раждане. Той ти е необходим за асцендента и за това кои планети в кои домове попадат
https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online

Та някъде водичка имаш ли? Stuck Out Tongue Winking Eye
Имам Венера в Риби и Марс в р
Риби. Другите ми планети са предимно огнени и въздушни. Това лошо ли е ? Нямам нито една планета в Земен знак.

# 193
Познавам двама човека - мъж и жена, с марс в Риби. Може би за някои противно на очакванията, но хора с марс в Риби са готови на големи подвизи, наистина големи.

# 194
Mysadness123,  лошо чак не е, аз също нямам нищо в земя, основно огън, малко въздух, и малко вода това е. Просто при липсващ елемент хората с повече земя може да са ти чужди, неразбрани, не от твоята кръвна група. Но също така може да са ти интересни защото са различни .

Общи условия

Активация на акаунт