Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И аз като цяло харесвам земните.
Добре се разбираме.

# 421
  • Тра-ла-ла
Джулая, интересно. Да си начукаш безкомпромисно Аз-ът на другите е кофти черта. Да си го самоначукаш заради нечий Аз- пак е кофти.
Равновесието на природата. Така е устроен света ...ин- ян, люс и минус, добро и зло, мъжко и женско. На 1 с АЗ трябва да се падне 1 без АЗ....иначе ще стане война на самочувствия Joy

В интерес на истината земните зодии сме наистина много добри и способни! 😉🙂
Което не изключва голям АЗ, нали?! То всеки се смята за добър....особено за себе 😁 😜

# 422
Девите са способни наистина. И не са мързеливи, положението е залудо работи, залудо не стой. Но телец и козирог не ми ги Фали. Мързи ги, обичат да симулират дейност, да си приписват чужди заслуги и да паразитират. Едните особено, познайте кои.

# 423
Девите са най-лицемерни от земните зодии, за тях целта в най-голяма степен оправдава средствата. Но аз като близнак ги разбирам, макар и в работата да сме в пререкания.

# 424
  • София
Девите са способни наистина. И не са мързеливи, положението е залудо работи, залудо не стой. Но телец и козирог не ми ги Фали. Мързи ги, обичат да симулират дейност, да си приписват чужди заслуги и да паразитират. Едните особено, познайте кои.

Защо ли на мен много ми прилича това описание на Козирог Grinning . Почти  цялото ми  семейство  е съставено от Козирози. Иначе мъжа ми  е Телец, много  спокоен, винаги  е готов да помогне и определено  не бих казала, че Телците са мързеливи.

# 425
О, напълно съм наясно, че има хора, които познавате и не харесвате по ред причини, независимо дали са Дева, или други. Колкото и нескромно да призвучи, наистина съм способна и често благодаря вътрешно на Бог за това, което съм. Не знам от зодията ли е или съвкупност от знаци, но винаги се раздавам на макс. Лошото е, че очаквам и към мен така да се отнасят, но често се разочаровам..

# 426
От земните точно Телците са паразитните. Те обичат да са стожер, но на гърба на някой, самостоятелно не са сила.
А Козирозите са си самодостатъчни.

# 427
  • София
Не съм съгласна, мъжете телци са хитряги, но всички жени телци, които познавам, са работохолици и носят всякакви льольовки на гърба си.
Девите са хитри и според мен неособено работливи.

# 428
Има нещо вярно за огнените- от тях чувам само Аз- Аз- Аз. Егоцентрици до мозъка на костите си.. Един Лъв познат, ама няма да се сети да пита как съм. Вечно сам си подлива вода със своеволията си и го гонят от работа.
за зодия Лъв,Аз е най-важната дума

# 429
  • София
Ако става дума за работа - предпочитам земни зодии.
За купон - огнени и въздушни, смесено моля.
Водните май за нищо не ги предпочитам.

Жените телци около мен не работят, но все са със смотаняци, нищо общо с меркантилността която им се приписва.
Раците около мен са пък супер балансирани и спокойни, често неглижират дори проблеми, които мен водолея - въздухаря тормозят. Някакви нетипични представители.
Имам две близки приятелки дева - едната е супер ларш, все се караме коя да плати сметката , другата ужасна скрънза - все на най- евринията да отидем, все има само 20 лева кеш
, а на поръчвала за 50 .  
С две думи - хич не взимам на сериозно зодиите , но обичам да си коментирам… само стрелците - далеч от мен моля.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 16:34 от ~Étoile~

# 430
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз като една рачка съм много ларж за ядене и пиене, и купон. Виж за парцали и битовизми съм стисната Grinning

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 21:26 от CvEtEmOe

# 431
Щом подхванахме раците, аз имам смесени чувства към жените, но мъжете ме кефят. Някои от жените са много забавни и си допадаме, но имам и няколко, които бих нарекла подли.
Струва ми се, че всеки си има определени зодии душмани, които не понася. Карма вероятно. За мен са близначките и знам, че попадна ли в обкръжение с таква, нищо добро да не чакам.

# 432
  • Тра-ла-ла
Всичко започва и свършва с Рачките 🤪🤪🤪

# 433
Аз пък не разбирам думи от рода - земните ги харесвам за това, огнените за онова, или - никога не бих имала приятел от еди коя си зодия. Мога да намеря език с всеки и всеки би се вписал идеално както в колектив, така и в компания. Разнообразието на характери е хубаво.
('Щото има и хора, дето се събират на по чашка ракия и обсъждат какви джанти са си взели. 😂 За една масова част от хората И това е забавно.. 🙄)

# 434
Дългогодишен опит (Козирог) - не мога и не мога да се разбера с водни зодии, разбира се мога да общувам на някакво ниво познанство с Водолеи например, но приятелство, връзка и подобни - абсурд. С огнени зодии бих имала някакви приятелски отношения, но не така дълбоки, както бих имала със земни знаци.

Общи условия

Активация на акаунт