Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 669
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Кажете нещо за жените Везни?
Толкова много познавам,но досега не срещнах нито една кротка,бяла и добра?

Жените Везни, които познавам, а те не са малко:
Обичат да мразят,
Мразят да обичат - това обаче на никого не го признават.
Не са способни да изпитват чиста любов, но могат да философстват за нея така, сякаш за тях "всичко е любов".
Обичат да говорят за неща, които биха се харесали на другите, но в които те изобщо не вярват;
Обичат да поставят хората в злепоставящи ситуации, за да им се надсмиват - открито или прикрито; харесва им да нараняват, а страданието на другите ги забавлява.
Неискрени са, двулични и лицемерни, вечно недоволни. Небалансирани, емоционално нестабилни, неумеещи да дават но неуморни да изискват, манипулират, контролират.
100 причини им дай да са доволни - ще ги игнорират и забравят, една причина за недоволство им дай - цял живот ще ти натякват и отмъщават.
Жадни за власт - власт над другите - за своя изгода.
Една от зодиите, за които на 100 процента е вярна приказката "Я не сакам я да съм добре, я сакам Вуте да е зле". И колкото по-зле е Вуте, толкова по-добре се чувстват те.

Злобни са и много изобретателни във вършенето на злини, идеите им как да навредят на някого се появяват светкавично, просто са много талантливи в това.
Да бъдат разобличени е лесно, но отмъщението им след това към смелчагата, дръзнал да ги разобличи е страшно.
Най-правилният подход към тях е неутралният, с нулево доверие, без да ги допускаш близо до себе си.

# 451
Ужасни са Везните. Цупене, вятърничавост, несериозност, мудност и все в тоя ред. Но иначе са добряги, отвъд отрицателните им качества. Но да разчиташ на тях - абсурд.

# 452
Скрит текст:
Кажете нещо за жените Везни?
Толкова много познавам,но досега не срещнах нито една кротка,бяла и добра?

Жените Везни, които познавам, а те не са малко:
Обичат да мразят,
Мразят да обичат - това обаче на никого не го признават.
Не са способни да изпитват чиста любов, но могат да философстват за нея така, сякаш за тях "всичко е любов".
Обичат да говорят за неща, които биха се харесали на другите, но в които те изобщо не вярват;
Обичат да поставят хората в злепоставящи ситуации, за да им се надсмиват - открито или прикрито; харесва им да нараняват, а страданието на другите ги забавлява.
Неискрени са, двулични и лицемерни, вечно недоволни. Небалансирани, емоционално нестабилни, неумеещи да дават но неуморни да изискват, манипулират, контролират.
100 причини им дай да са доволни - ще ги игнорират и забравят, една причина за недоволство им дай - цял живот ще ти натякват и отмъщават.
Жадни за власт - власт над другите - за своя изгода.
Една от зодиите, за които на 100 процента е вярна приказката "Я не сакам я да съм добре, я сакам Вуте да е зле". И колкото по-зле е Вуте, толкова по-добре се чувстват те.

Злобни са и много изобретателни във вършенето на злини, идеите им как да навредят на някого се появяват светкавично, просто са много талантливи в това.
Да бъдат разобличени е лесно, но отмъщението им след това към смелчагата, дръзнал да ги разобличи е страшно.
Най-правилният подход към тях е неутралният, с нулево доверие, без да ги допускаш близо до себе си.

.... и крадли. 😅😜

# 453
Последно категорично не е вярно. Мога да се съглася с всичко друго за Везните, но че не може да се разчита на нас… Смело и отговорно твърдя, че каквото съм обещала някога на някого съм го изпълнила. И всички Везни, които познавам са изпълнителни до крайна точка каквото и да коства.

# 454
Последно категорично не е вярно. Мога да се съглася с всичко друго за Везните, но че не може да се разчита на нас… Смело и отговорно твърдя, че каквото съм обещала някога на някого съм го изпълнила. И всички Везни, които познавам са изпълнителни до крайна точка каквото и да коства.
+1

# 455
Везните не са добри. С тях не е забавно. Обаче може да се разчита на тях, твърдо.

# 456
Ария, значи те слагам от другата страна на списъка, персонално. Всички останали обаче, които познавам си стоят по местата.
Някога имах приятел Везни, каже 19 ч, довлече се 21 ч, без пропуск. Сега имам роднина Везни (жена), каже февруари, дойде декември.

# 457
Ааа за закъсненията съм се понаучила вече. При мен общо взето се случва да закъснявам, не защото съм бавна или нещо такова, а просто опитвам да свърша възможно най-много неща за малко време и все бързам и все съм закъсняла. Имам и дни, в които се мотая, няма да лъжа, но с годините са все по рядко.

# 458
Но иначе са добряги, отвъд отрицателните им качества.
Могат да бъдат добри ако го поискат. Но рядко го правят. Както те самите казват "Дълго време мислим кой път да изберем и накрая винаги избираме грешния."
Те са едни от жените, на които им липсва самоуважение и самочувствие. Според мен ако имаха достатъчно от тях, не биха допуснали много от грешките си и не биха съсипали ценни отношения.
Да се конкурират с хора, които са приятелски настроени към тях също е тяхна голяма грешка.

# 459
  • Далечният изток
О, да, отмъстителни са. А решат ли да мразят, мразят до край и слагат кръст на човека завинаги. Втори шанс не дават.

# 460
ПХАХАХХА Joy По-големи глупости не бях чела никога за Везните. Честно. Ако на планетата Земя има жени със самочувствие това са Везните 😂

# 461
Нямат самочувствие Везните, пълни са с комплекси.

# 462
# 463
  • Тра-ла-ла
Самочувствието ту го имат, ту го нямат. Зависи накъде се люшнат везните...демек - непостоянно е. Но все пак ...въздушна зодия.

# 464
Ако на планетата Земя има жени със самочувствие това са Везните 😂
Няма да го нарека глупост, нивото ми на култура не го позволява. Само ще кажа, че това изобщо не е вярно. 😎
Бих могла евентуално да кажа, че е вярно за жена Лъв, но не съм съвсем сигурна. Не го твърдя.

Общи условия

Активация на акаунт