ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 33 160
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Козлодуй
DamaPika, благодаря за обяснението за зъбите но за мен въпроса си остава един и същ с два отговора - думата "вида" не  съм чула - за мен това е гаф затова казвам че трябваше да замажат с някакво обяснение.
За игрите и на мен ми хареса епизода и това че я няма лодката нищо не означава защото играта се решава от пъзела - факт е че момичето с борбата и силовия атлет показаха че могат и пъзел да решават нищо че са силови атлети Simple Smile Аз не харесвам Филип но факт е че изкара играта - евала Simple Smile
Страшно много  харесвах Виктория но много ми падна в очите с това намилане, а в отбора на червените ландшафтния дизайнер не спря да дудне - хич не харесвам хора които много приказват Simple Smile

# 436
Всичко гледам, даже се напрягам да наваксвам с епизодите. Довечера очаквам с нетърпение новия бг сериал

# 437
  • Велико Търново
pvacheva, е как ще е един и същ въпрос? Хем ми благодариш, хем пък си държиш на своето.
Първият въпрос е "Колко вида постоянни зъби има при човека?". Отговорът на участника е "32". Ники Кънчев му казва "4 ВИДА" (много ясно наблегна на думата). Вторият въпрос е "Колко са постоянните зъби при човека?". Участникът отговаря (грешно) "4". Ники Кънчев му казва "32". Това е. Какво има да се обяснява, след като е прочел и двата въпроса правилно?
Участникът, незнайно защо, втория път отговори с верния отговор от предния въпрос и като чу, че отново е сбъркал, жестикулира неразбиращо-недоволно. Ами да, въпросите се различават по една дума, но реално точно там е същественото. Като не е чул - да е чул. Ама не-чуването трябва ли да означава, че има гаф от страна на продукцията и че има каквото и било за замазване?

На 29:14 от снощния епизод е първият въпрос, на 38:35 е вторият.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 15:35 от DamaPika

# 438
  • София
Привет, на всички
 Отдавна не съм писала тук, но чета когато ми остане време.

Сега се включвам, заради липсващата ЖЪЛТА ЛОДКА.
 Няма я в момента в който Гого от сините скача да вземе шамандурката с техният ключ,
защото ЖЪЛТИТЕ първи се справиха и потеглиха обратно към брега, да сглобяват пъзела.

на платформата останаха само сините и червените

Вече сме станали много мнителни към продукциите на тези продуценти, защото не веднъж сме ги хващали да правят шашми и да наглясят нещата така, както им харесва.

# 439
Да, просто не става дума за шашма този път, а че наблюдателността на Билянка намери спойлер в промото за вчерашния епизод, който остана скрит практически за всички Simple Smile

# 440
  • Велико Търново
Аз ИВ не гледам, но чета тук, макар и нищо да не разбирам Joy Та, според мен Bilyana14. точно това имаше предвид - тъй като в промото въпросната жълта лодка един път я има, а после я няма, тя си е направила извода, че жълтите са победили. Т.е. от продукцията са сгафили, че са направили такова промо. Не знам дали правилно съм разбрала, де...
Е, с Bengun сме писали почти едновременно. Значи все пак ми е правилна посоката на мислене Grinning

# 441
Здравей 🤗

Точно това беше подсказката от промото - че жълтите водят на този етап от играта. Заради това и в основната тема гласувах, че те ще победят, а в коментари си отбелязах, че едно от племената очевидно води, но все пак зависи какво има в сандъка. 😊

Едит: Явно и тримата сме писали заедно, просто аз, както обикновено, кълва през телефона и съм по-мудна. 😄

# 442
  • София
Аз също като Mari_Mar помислих, че Bilyana14 визира някаква измама, просто защото съм кондиционирана да вярвам това за тази продукция. Sweat Smile

# 443
  • София
Аз за това избягвам промотата, а и обмислям да спра с питанията кой ще спечели в анкетите, защото ако има издънка в промото, това ще си проличи ако единия потенциален отговор с победителя има огромна преднина в гласовете.

# 444
До момента промотата са поне няколко пъти по-добре направени в сравнение с изминалите три сезона. Това с лодката, намерено от Биляна е първата им издънка, но може да се приеме за дребна, защото остана практически незабелязана.

# 445
  • София
До момента промотата са поне няколко пъти по-добре направени в сравнение с изминалите три сезона. Това с лодката, намерено от Биляна е първата им издънка, но може да се приеме за дребна, защото остана практически незабелязана.
В епизода, в който Гайтанов и Алекса трябваше да подобряват рекорда на Чудомир по висене, в промото се видя, че са успели, защото и двамата се пуснаха по едно и също време, видя се и че Елина е паднала преди тях.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 19:05 от La Vikinga

# 446
В епизода, в който Гайтанов и Алекса трябваше да подобряват рекорда на Чудомир по висене, в промото се видя, че са успели, защото и двамата се пуснаха по едно и също време, видя се и ,че Елина  паднала преди тях.
Права си.

# 447
  • Козлодуй
https://bntnews.bg/news/svetovno-parvenstvo-po-hudozhestvena-gim … -1207324news.html - БНТ ще конкурира със Световно по художествена гимнастика
DamaPika, благодаря за това че си прегледала клипа аз нямам време да го прегледам Simple Smile Мнението ми остава същото - дори да е така както казваш не бива да се допускат такива подобни въпроси.

# 448
  • Велико Търново
Е то вече не е същото. Просто "подобни" и "еднакви" са различни неща. Ти до по-предишното си мнение твърдеше и държеше, че въпросите били еднакви. Сега вече станаха подобни. Но да, съгласна съм, че не би трябвало да се допускат близки по звучене въпроси. Ако нямаше ограничение във времето би било по-приемливо, защото поне
А прегледах клипа, само за да дам координатите на въпросите. Иначе още снощи ми направи впечатление, че Ники Кънчев натърти на това "4 ВИДА" и точно то ме ориентира какъв е бил въпросът. Щото аз принципно рядко само гледам, обикновено си върша и други някакви неща и също не бях обърнала внимание.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 22:45 от DamaPika

# 449
Що ли ми се стува, че Чакала е вторият съветван от Туджаров за ИВ (освен Жени) и подготвян от него. Дали е възможно Чакала да се присламчи към женската коалиция? 🤔

Страхотен Валери днес. Някак си не го бях забелязала (кой знае колко) досега. Много издръжлив.

Мери, как си? 👀🥰

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 00:49 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт