ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Честито на левскарите в темата, напълно заслужена победа днес.
Благодаря, много съм доволна. Simple Smile
Напоследък нещо не ми се коментира, още не съм се записала в темата за Игрите, макар че засега сезонът ми харесва. Не съм гледала никога Максимал, като свърши, ако Юли победи, ще го изгледам. Simple Smile

# 511
  • Другата България

Най-хубавото нещо на стадиона днес.

# 512
👀 Малко остана 🙂

Предположения за двойките?
Стоян / Боби - Дени
Юли - Елизабет

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 11:21 от Bilyana14.

# 513
Ами, Елизабет присъстваше в постовете на Юлиян около снимките на Максимал. Та, защо не. Wink

Днес много ме хвана яд за сините в Игрите. Хем не съм за тях по принцип. Макар че вече за никое племе не съм, имам си индивидуални фаворити. Мина време, започна да се вижда кой какво прави.
На тези капитански битки така и не можах да разбера за какво се раздават наядените племена. Аз ако съм там и има едно племе, което втора седмица е на реката, ще падна нарочно, да се наядат. То си е чисто човешка реакция това. Всеки сезон, като се забие някое племе на реката, им се чудя, защо не им дадат капитанските битки, да хапнат. Май само Тодор направи такъв жест, ако не ми се бъркат спомените.
За момента Гого и Георги са ми фаворити. Жълтите нещо взеха да се дънят и се оплетоха в интриги. Филип категорично вече ми отпадна от всякакви класации, даже и Валери никакъв го няма.
И много се надявам Алекса да отпадне, преди да е влязъл в някое племе. Много е симпатичен човекът, даже по-добре той да беше влязъл, вместо Елица. Обаче продуцентитИ май такова продължение на Малката булка ни готвят, че свят ще ни се извие.

# 514
Ахахаха ... Малката булка .. ахахахахах .. поздрави за якото определение Simple Smile

# 515
Мене по традиция ме влече към червените. НО косата ми настръхва само при мисълта, че могат отново да набутат там поредното... недоразумение... УжасТ! 🥺🥺🥺 Тогава ще приключа с всякакви отбори (втори сезон не бих понесла Мани) и ще си викам за Жорката, Филип... ммм... все още... и за Гого.
От жените Зорница ми харесваше, НО днес реши да си отвори устата и... стана страшно. 😳

# 516
  • Sofia
Врабче,напъват се за предимство уж.Макар че,то пък в повечето случаи едно предимство...

# 517
  • Другата България
Мене по традиция ме влече към червените. НО косата ми настръхва само при мисълта, че могат отново да набутат там поредното... недоразумение... УжасТ! 🥺🥺🥺 Тогава ще приключа с всякакви отбори (втори сезон не бих понесла Мани) и ще си викам за Жорката, Филип... ммм... все още... и за Гого.
От жените Зорница ми харесваше, НО днес реши да си отвори устата и... стана страшно. 😳
С нетърпение чакам Веска аз, и почти съм убедена, че именно тя ще влезе при червените. Как изобщо си представяш Тупарев да изпусне шоуто да изправи този расов екземпляр от женски пол срещу женомразеца Гената Трактора??? Че това изпуска ли се? Нека има сеир, и ШООЛ да има, откакто с такава нагласа гледам, и не влагам емоции, ми се иска да се смея само с такива участници, и без друго като гледам няма месец още, а издънка след издънка и явни предпочитания към един, втори, трети....да има ШООЛ и забава, другото са подробности.
А Зорница е мамма миа, още в началото писах аз за нея в темата, нищо лично, но аз съм на 50+ и без грим и макиаж изглеждам мааалко по-зле от нея. Да, ама тя е на 20+, хайде, това остави, да речем аз съм стара и не разбирам, но пък като реши да говори и казва нещо, не мисля, че годините ми са проблема за неразбирането на “нещото“, което се опитва да изкаже това момиче. Много зле, на нивото на Звезда, но пък смятах, че Звезда няма кой да я “бие“ до момента, оказа се, че съм грешала. Сега да влезе Весето, да стане картинката пълна, а, между другото, не съм съвсем сигурна, че Веска е нискоинтелигентна. Тя е по-скоро......странна и вероятно различна, но може да не е глупава. Да видим.

# 518
  • Sofia
Като се спомене Веска,все се сещам за първата игра и как копаенето не било нейното.Може би ако копаела гроб,щяла да е по-концентрирана.
Права си,Мери, тоя цирк изобщо не е за изпускане. Joy

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 03:19 от avi10

# 519
  • Козлодуй
Днешната Мани ще се окаже Касимчо щото ред сълзи ред сополи само да не го изключат от племето и даже се наложи да го прехвърлят през стената като миналата година Мани както я носеха, а уж вече нямаше да има неспособни. А как изобщо посмя да се сравнява с Неделчо който не само плуваше със сърце ами такъв пъзел решаваше за под минута?

# 520
Отделно Неделчо тази стена я минава сигурно 10 пъти на капитанската си битка.

Мери, ясно е, че Веска ще трябва да остане в играта, за да има ШООЛ, ама защо все в червения отбор ги пращат тез... странни птици.
А по сценарий Алекса го очаквам да цъфне при жълтите, защо иначе ще ни занимават с драмата му с Чакала?!
И за да има ШООЛ, един доста добре подготвен Гайтанов ще трябва да си ходи

# 521
Минаването на тази стена беше изумително.
Не преброих колко човека (от тези, на които не им достига сила), се изкатериха до някъде и от ниско захващане с ръцете се опитваха да се прехвърлят отгоре. В резултат се обръщаха живописно с главата надолу и падаха. Хем двойка по Физика, хем нулева култура да си познаваш движенията на собственото тяло.

# 522
  • Козлодуй
Важното, че преминаха дори и дребните жени, а този Касим блея под стената ама то май всяка година ще има по някой такъв льолю Simple Smile
Не вярвам да вкарат и Весито този е напълно достатъчен Simple Smile

# 523
Ако Касим нямаше грешка на пъзелите, щяха да продължат да го бутат по стената и пушек ще се вдига. Но при положение, че дъни втори пъзел...
И аз нямам търпение за Веска. Пълна загуба ще е, ако не й подсигурят една победа и да ходи при някой отбор.

Много ме е яд, че Евгения успя да направи групичка около себе си и сега Филип ще е редовният номиниран. Ама той и Валери е един...

# 524
Касим през 80% от времето, докато редеше... или "редеше" (в стил Мери 😜) търсеше п-то от надписа и си стоеше на о!беда 🤪, доде го откри лепнато под а-то. Елементарна грешка!

В мене се прокрадна надежда, че няма да гледаме Веска в племената. 🙃
Мери, представи си ситуация, в която Веска отстранява Фифо/Гого на редене на тухлички. 😉 Щото ние това сме го гледали вече. Wink

Общи условия

Активация на акаунт