ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 766
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Ако се налага, всички игри от арсенала "Мани" ще изкарат Joy

--------------

Много хубав епизод на "Голямото преследване" днес.

# 526
  • Другата България
Касим през 80% от времето, докато редеше... или "редеше" (в стил Мери 😜) търсеше п-то от надписа и си стоеше на о!беда 🤪, доде го откри лепнато под а-то. Елементарна грешка!

В мене се прокрадна надежда, че няма да гледаме Веска в племената. 🙃
Мери, представи си ситуация, в която Веска отстранява Фифо/Гого на редене на тухлички. 😉 Щото ние това сме го гледали вече. Wink
Joy Аз не вярвам чак до там да се разпростре фантазията на Тупарев, но знае ли човек!
Но пък ако стане -
Ама съгласи се, че като/ако го гледаме като ШООЛ, Веска ще си е атракция.
Аз си го обещах, не мога и не искам вече да влагам толкова емоции предвид всичко видяно в сезон първи, и прочетено за следващите. А и тия хора, които се цанят да влизат вътре, трябва напълно да са наясно с тази вероятност, жал ми е за тях - когато се усетят колко излъгани са останали, вече е късно. То по тази логика и Звезда може да отстрани един от двамата - Фифо или Гого. Тя е не по-малко само и единствено...никаква, Веска поне прави ШООЛ, надявам се да прави от дадената заявка до момента.
Касим да, има математическа мисъл, малко като кой синдром беше - на Аспергер? Докато не намери конкретното нещо, игнорира останалите, които могат да му помогнат. Яд ме е за него, жал ми е, но средата го съсипва, психиката му блокира, и ако остане ще е само в негов минус, дано се откаже доброволно. Че на дуел ако отиде, на битка за елиминация, ще отнесе само хейт и подигравки ако битката е силова.

Гледахте ли “Голямото преследване“? Страхотен участник, отново млад, на 32 години, чак ме е яд, че високата оферта беше само 5к, определено заслужаваше повече.
Врабчо, заедно сме писали. Blush

# 527
Ооо, Тупарев има доста... болна фантазия. 🤣
А, то и аз си обещах да гледам като ШООЛ и дълго удържах фронта, докато някой  въпреки всичко и без да го искаш, не ти влезе под кожата. Кооолкото и да си се съпротивлявал. Щом до рев ме докараха миналия сезан, смятай. 🤪😄😄
А и ако Веска правеше чак такова ШООЛ, нямаше ли по-често да гледаме резервите? Wink

# 528
Добре, че Игри на волята е едно предаване с безупречна репутация и продуценти, които са еталон за професионализъм.
Иначе щях да си помисля, че циркът с Алекса, Веселина и Елица е уговорен, преговорен и договорен. Например срещу това, единият от двамата главни участващи да спечели нещо.

# 529
Добре, че Игри на волята е едно предаване с безупречна репутация и продуценти, които са еталон за професионализъм.
Иначе щях да си помисля, че циркът с Алекса, Веселина и Елица е уговорен, преговорен и договорен. Например срещу това, единият от двамата главни участващи да спечели нещо.
Като голям картон, с който да потича по арената. 🤣🤣🤣

# 530
Е, класически ТЪпаревски епизод днес. И ако трябва да съм честен изобщо не ме натовари, напротив, накара ме да се смея на моменти.

# 531
И Гошко с наградата удари подобаващ финален щрих.
Според мен червените така му се радваха, защото в началото не се усетиха, какво им говори. А после вече беше късно Joy

# 532
Ха, това не го очаквах 👀:

# 533
Да, Билянка, и аз го гледах снощи, и се чудех какво означава.
А преди много време, ако помните, Юлиян пускаше сторита как тренират усилено с нея и нищо голямо предстои. Но после реших, че е било заради неговото участие в Максимал.

# 534
  • Козлодуй
Лелеее много ме яд, че отпаднаха толкова умни участници от Голямото преследване и Ники трябваше да вземе повече от 5000 - на другите предложиха повече Simple Smile
Брей какво стана вярно вкараха Весито в Игрите на мен и през ум не ми минаваше гледай ти какво самочувствие от страна на Алекса, че ще влезе със сигурност - ама сега може да го прецакат и да не влезе в играта Simple Smile

# 535
Аз пък друго си мислех, Врабчо, помниш ли, че тъкмо ги нагодихме като бройка мъжете и жените  и започнаха да отпадат жени. Появиха се нови, но не помня изравни ли се бройката. А нали имаше и квота за хора, които не са участвали в тв формати..  
За мене изненадата е приятна. 🙃

Трябва да му призная на Гуспата, че чудесно е подбрал датата на старта на Миксимал. ИВ ни подгряха за състезания, а в момента, в който Биг Брадър измести ИВ (което по тупаревски е задължително), идва Максимал за хората, зажаднели за битки без бигбрадърски наклон. 😉

Едит: Сега прочетох представянето на Максимал 🤣. Първо публикувам, после чета. 🙄😜

От кастинга:

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 09:56 от Bilyana14.

# 536
Мдаа, е, тук ще затворя едно око за явилата се на кастринг "без той да знае" и точно пък нея избрали. Но това е само, защото и двамата са ми симпатични и ще ми е интересно да я гледам Blush Нея я знам само като лице от снимките на Юлиян, а тук ще видим малко и от нея самата.

# 537
Е, той Юли е бил в журито на този кастинг заедно с Ивет Горанова, Гуспата, Ваня и Боби. Wink

# 538
Е, той Юли е бил в журито на този кастинг, заедно с Ивет Горанова, Гуспата, Ваня и Боби. Wink

Joy

# 539
  • Велико Търново
Да де, ама журито винаги ли знае кои ще се изстъпят пред тях?
Може даже и като в Гласът кастинги "на тъмно" да са имали. Joy Или като в Един за друг - да си познават жените по парфюма, по ръката и разни такива Joy

Общи условия

Активация на акаунт