ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Ще гледаме и ще видим Wink

Неделчо не се е стърпял:

# 541
  • Козлодуй
Ох благодаря за филмчето не знаех че ги илюстрира и тези Simple Smile

# 542
2 дни до ПРЕМИЕРАТА на новият сезон на MAXIMAL “Реванш за българската роза”.

На 25-ти септември в 18:30ч започваме още на старта с “Женска битка”, а веднага след това в еп. 2 от 19:30ч. е и “Мъжката битка” от играта.
Тези две битки ще имат решаваща роля в цялото състезание!

# 543
Като го гледам това висене на женската битка... кой ще победи? Елизабет? На жените от Фермата не им знам възможностите. Коя е висяла 4 часа?
Иначе снощи са се събирали да гледат предпремиерно първия епизод в бара на Джаферович.

# 544
Лудото Ванче откара малко повече от четири часа. Сестрата на Ивайла Бакалова - Божидара откара два часа висене .. това са жените от Фермата със сериозни постижения. И не на последно място - Боби от Фермата спечели висенето, когато Лудото Ванче вися повече от четири часа.

За мен фаворитите в игра на висене при жените са Ваня, Елизабет и Лудото Ванче. На която от трите ината е по-голям ще победи.

И малко за правилата
Скрит текст:
В началото на състезанието мъжете играят игра помежду си, паралелно с тях и жените играят женска битка.

На базата на класирането им се сформират двойките в играта занапред.

Първата от жените в класирането в женската битка става съотборничка на първия от мъжете в мъжката битка, втората с втория, третата с третия и т.н.

Отборните двойки, класиралите се до 7-то място в първата игра продължават напред, а останалите двойки стават “Застрашени”.

Застрашените двойки се изправят в серия от игри, като в даден момент някои от тях отпадат от играта.

Отпадналите двойки имат съществено значение за играта, като те сформират “Съвет на Maximal”.

Този съвет има ключово значение за играта, като от решенията на двойките, които са в него ще зависи развоят на играта за всички останали участници.

Също така “Съветът на Maximal” ще разисква теми и ще дискутира каузите в специални епизоди.

Във финалния етап от играта ще има две отборни двойки-финалисти.

Те ще се изправят в 2 игри – индивидуални сблъсъци мъж срещу мъж и жена срещу жена.

“При победа на една от двойките с общ сбор от точки в игрите 2:0 ще имаме победител в Maximal REVENGE, но при равенство 1:1 в индивидуалните игри, то след излъчване на финалния епизод ще стартира 48-часово онлайн гласуване в социалните мрежи, в което феновете ще определят чрез вота си победителите в Maximal Revenge “Реванш за българската роза”.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 13:44 от Bengun

# 545
Тоест от самото начало комбинацията мъж-жена ще е по сила. И така слабите двойки ще отпаднат бързо. Не мога да преценя за себе си, дали това ми се струва по-скоро справедливо или по-скоро несправедливо.

# 546
Тоест от самото начало комбинацията мъж-жена ще е по сила. И така слабите двойки ще отпаднат бързо. Не мога да преценя за себе си, дали това ми се струва по-скоро справедливо или по-скоро несправедливо.
По-скоро справедливо според мен.
Още по-справедливо щеше да е играта да е максимално комплексна, за да има възможност всеки играч да прояви както добрите, така и слабите си страни.

Много по-добре от варианта силен играч заклещен със слаб съотборник.

# 547
Ами нека да отпадат слабите двойки, нали търсим най-добрите от най-добрите.
Но определено битките трябва да включват няколко компонента, а не само един.

# 548
Епизод 1, ПРЕМИЕРА “Женска Битка" - Maximal Revenge 2022 "Реванш за българската роза"

Producer: Maximal Bulgaria @maximal_revenge
Director: Tsvetomir Matev @matev_tnbs

General Partners & Hosts:                              
Flowers Rose SOS Бълграска Роза @sosbulgarskaroza
Trophy  @SPORT DEPOT  

Partners:
Nature Sparkles Qwell Bulgaria
Nature Sparkles IntenseLife

Приятно гледане на всички. Можем да коментираме и на живо, ако имате желание - както тук, така и в чата на ЮТ. Началото е след два часа и 15мин

# 549
  • Другата България
Благодаря, Бен. Hug
Аз по-късно евентуално ще го гледам, ако не успея - утре.

# 550
Стахотен синхрон на Елизабет за тактиката и в играта на дамите.
Страхотна борба на двама от мъжете за Ваня и на двама от мъжете за Елизабет.
По-късно подробен коментар на двата епизода.

# 551
После ще гледам, като заспи диването.
Ей ви една снимка... Отдавна се каня да ви покажа моя дивак Grinning Снимката е от месец май...Една от малкото нормални... И пак е вкиснат Hug Grinning
Скрит текст:

# 552
Да сте живи и здрави !

# 553
Прекрасни сте! Hug Чуден малък човек!

Аз още не съм гледала епизода на Максимал и затова не мога да се включа. Дано ми остане време и енергия тази вечер, защото ми е много любопитно.

# 554
  • Велико Търново
Понеже виждам, че не се коментира, ще се сдържа и аз заради тези, които не са гледали все още. Но тъй като за първи път гледам Maximal Revenge, имам въпрос - с каква периодичност излизат епизодите?

emiliq.nikolova88, много сте хубави. Отдалеч не му личи много "вкиснатостта" на малкия сладур. Hug

Общи условия

Активация на акаунт