ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 752
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
На мен не ми пречи да коментирате Максимал-а Hug Спойлери не ми пречат, а и се надявам да успявам да гледам епизодите навреме от тук нататък. Просто днес е такава лудница около мен и такава ми предстои през седмицата, че няма къде да го класирам и това Wink

# 556
  • Sofia
На мен също не ми пречи.
Аз ще го изгледам утре,че днес не остана време.

DamaPika,ако не бъркам,май бяха веднъж седмично.
Миналата година веднъж май се случи да са през две.

Еми,страхотни сте! Hug

# 557
Максимал Епизод1 и  Епизод2 - битките при мъжете и жените и съставянето на двойките в сезона.

Скривам от тези от Вас,които все още не са гледали. И се извинявам за дългия пост.

Хубава заставка на сезона.
Много хубава постъпка на Юли, който е дал празен глас на жена си и по никакъв начин не е повлиял на класирането и за сезона. Въпреки, че и присъствието му е достатъчно Simple Smile Аз лично бих предпочел да я няма жена му в сезона, за да няма никакви съмнения върху играта му.
Акцент върху Ямболския бек и желанието му да вземе реванш от Юли. Добър синхрон и на Юли, в който дава обяснение защо Ямболския се оказа изгонен. Според мен не е случайност и предстои да видим дуел с много голям предварителен заряд между тях двамата на по-късен етап на играта. А защо не и във всяко едно състезание, Ямболкия не е от отбора на много умните според мен и може би би се хвърлил да се доказва във всяка една битка.
Много хубав синхрон на Елизабет за тактиката и в първата игра. За мен напълно правилно каза, че няма да се бори  за победата, а ще се стреми да се спаси и да се пусне сравнително бързо след като останат седем, за да даде по-голям избор на мъжете и за да съхрани силите както на себе си, така и на партнора си.

За самата женска игра - висене на тънко стоманено въже. Стоманеното въже направи тази игра много по-трудна за играчите. И правилото след време да останат само на една ръка, държейки с длан въжето остана малко скрито и неразбрано. Т.е. не толкова скрито и неразбрано, част от дамите чисто несъзнателно при наместване нарушиха това правило и бяха дисквалифицирани. Най-голямата жертва в това отношение беше Ваня, която според мен имаше още много сили да остане в играта, а защо не и да победи в нея. А се оказа сред застрашените след изиграването и .

Ето и резултатите при дамите :
По ред на пускане на въжето :
Краси(Ф), след 10мин и останали на една ръка --> Ваня(ИВ), Лили(Ю), Анси(ЕзД), Дамяна(С), Елизабет(ИВ),Елена(ИВ), Лора(Ф), Хепи Ванче(Ф), Дени(ЕзД), Силвия(Ф) Резултат за Силвия малко над 20мин.

Ваня,Лили и ХВ нарушиха правилата. Дамяна, Елизабет и Елена тактически се пуснаха, след като попаднаха сред спасените.

За самата мъжка игра - Изометрия, баланс и сила. Хубава игра. НО при мъжете не е само играта, както беше при дамите. Мъжете реално имаха право с представянето си в играта да си изберат сами партньорка за състезанието. Този елемент е с много голяма тежест, голяма част от мъжете подходиха чисто стратегически според мен в тази игра. Искам да отбележа Боби(Ф), който имаше възможност да се състезава с Хепи Ванче, но я отказа доста категорично.

Ето и резултатите при мъжете :
По ред на пускане на варела :
Бърканичков(С), Жоро(Ф), Морунов(ИВ), Марти(ЕзД), Емо(К), Стратимир(ИВ), Боби(ИВ) след 1 час варела трябва да се държи без ръкохватките --> Юли (ИВ), Стоян (ИВ), Боби(Ф), Георги(ИВ)

Голяма битка между Жоро и Морунов за Ваня - и двамата моментално пуснаха варела след като Барни отпадна - за нещастие Морунов се оказа със секунда по-бавен Simple Smile
Хубав синхрон на Жоро след това -"Взех най-доброто от женската грешка" Simple Smile
Марти също чисто стратегически избра да е в двойка с Анси, без изненади тук Simple Smile
Голяма битка и между Стратимир и Боби за Елизабет - и двамата моментално пуснаха варела след като Емо Каменов отпадна - за нещастие Боби се оказа със секунда по-бавен Simple Smile
Изненада за мен беше, че Юли загуби баланса на варела и даже не успя да го вдигне след паузата за завъртането му.
Боби(Ф) целенасочено отказа да е двойка с Хепи Ванче, независимо, че Гуспата му каза, че ако пусне варела ще е с нея.
Заслужена победа на Ямболския бек, беше много концентриран и силен в тази игра.

И така, ето ги и двойките Simple Smile Последната все още не е официално представена в играта, това ще стане в следващия епизод. Премиерата му ще е в неделя ( 02.10.2022 от 19:00 в ЮТ канала )

Застрашени :
Бърканичков/Красимира
Жоро/Ваня
Морунов/Лили
Марти/Анси

Сигурни:
Емо Каменов/Дамяна
Стратимир/Елизабет
Боби/Елена
Юли/Лора
Стоян/Хепи Ванче
Боби/Дени
Георги/Силвия

Последната двойка е Красимир(Ф)/Радослава(кастинг)

Какво лично на мен не ми хареса и какво може да е направено по-добре.
Оценката ми е между добра и много добра на старта на сезона.
Имам препоръка, играта за определяне на двойките в бъдещите сезони да е многокомпонентна, за да има по-обективна оценка на възможностите на всеки един от играчите.
Не ми хареса прерязването на битката на дамите при монтажа и разполагането и в два епизода.
И като цяло не виждам нуждата от два епизода, по-добре би било ако е само един.
Не ми хареса и воденето на чата в ЮТ при премиерата на епизодите.
Не ми хареса запалването на нафтата в началото на мъжката битка. Има специален пиротехниески огън, който се използва по време на концерти .. ако искаха да е професионално трябваше да използват него, а не да палят една туба нафта за да дишат играчите пушека и.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 12:41 от Bengun

# 558
  • Другата България
Бен, благодарско за коментара. И за линковете, въпреки, че ако ти е проблем, не го прави, лесно се намират в нета. Hug
Скрит текст:
Аз изгледах току що, и понеже все пак съм лаик, макар и пристрастЕн и пристрАстен към определени играчи, на 90% споделям това, което си написал и ти. Обаче, къде се върнах....сезон 1 и Юли Heart, удоволствие за мен е само да го слушам, това как обясни защо е постъпил така с Гошо - макар и да го знаехме, това как обясни ЗАЩО когато някой е притеснен /основно при жените се получава/ в дадена игра да стоиш до главата му и да му викаш, и да го обвиняваш, напрягаш, стресираш създава единствено обратен ефект и от него губи ОТБОРА....ами, каквото и да кажа, надали вече няма да съм го казвала. Страхотен играч, отборен дух въпреки индивидуализма. Не съм намерила до момента друг, който да ме “грабне“ така, въпреки голямата му уста, дори заради и въпреки нея. Честно казано, не очаквах да отпадне, и мисля, че ако не беше /за мен/ тъпото правило след единия час да свалят варелите и после ОТНОВО да ги вдигнат, Юли беше “замръзнал“ и нямаше да пусне. После видно и за Боби беше трудно, за мен той е един от потенциалните победители, много подготвен и физически силен. Ямболския е надъхан за някакъв негов си реванш, толкова време мина, не е простил и не е забравил, той сигурно сам се е предложил, за да “отмъщава“, така ще се ако Юли го победи дори само на една битка, а пък ако го отстрани - .
Много от хората са ми неизвестни - не съм гледала “Един за друг“ изобщо, сезона на Краси “Ф“ също, знаете за ИВ 2 и 3....но “познавам“ участниците горе - долу. Много симпатизирам на Морунов и Ваня - ИВ, очеизвадно беше желанието на мъжете за двойка с нея, за Елизабет също - доколкото схванах, също е силна участничка.
Респект към Силвия “Ф“ - гледала съм сезона ѝ, дуелите ѝ, но чак това не очаквах. Браво, браво, да видим с Гошо как ще се стиковат, но не съм оптимист. Както и ти каза, той иска победата на всяка цена, ще се хвърли с главата напред да я гони, и с това ще повлече и нея.
За Боби“Ф“ да, пропуснах - видно стана НЕжеланието му да е двайка с Хепи Ванче.
Приятно присъствие на Лилия.
И сегааааа - големия въпрос за мен е - ще ги бъде ли Юли и Лора, или не? Като двойка, като представяне, като стиковка, като цяло? Как смяташ?
И тук дългите постове са за предпочитане, само ме виж мен....ама то не мога с по-малко да изкажа всичко.
Адмирирам дори да се пише по много.

# 559
Бен, благодарско за коментара. И за линковете, въпреки, че ако ти е проблем, не го прави, лесно се намират в нета. Hug

Респект към Силвия “Ф“ - гледала съм сезона ѝ, дуелите ѝ, но чак това не очаквах. Браво, браво, да видим с Гошо как ще се стиковат, но не съм оптимист. Както и ти каза, той иска победата на всяка цена, ще се хвърли с главата напред да я гони, и с това ще повлече и нея.
И сегааааа - големия въпрос за мен е - ще ги бъде ли Юли и Лора, или не? Като двойка, като представяне, като стиковка, като цяло? Как смяташ?
И тук дългите постове са за предпочитане, само ме виж мен....ама то не мога с по-малко да изкажа всичко.
Адмирирам дори да се пише по много.
Нямам проблем да закачам и линковете изобщо.
Ето отговора ми

Искам да отбележа захвата с крака на Силвия и Дени. И двете прекараха не малко време държейки се само с краката. Висене. При което кръвта се събира в главата. Според мен и двете можеха още, просто разместването на Дени я извади от комфортната позиция, която вече не съумя да възстанови. Браво и на двете за играта! Показаха много мотивация за победа и двете.

Лора - лично аз, ако трябваше да избирам партньорка на Юли тя нямаше да е в първата половина на предпочитаните от мен жени за негов съотборник. Имам страхотно мнение за качествата на Юли, за възможността да мотивира съотборника си, да му даде съвет как да изиграе една игра правилно. До някаква степен може да компенсира част от качествата, които Лора не притежава. Тя си е фитнес момиче, в добра форма е няма спор, но не е на нивото на част от жените в състезанието. Не е в групата на фаворитките. С огромен интерес очаквам развитието им като двойка, но ми се струва, че от един момент нататък в играта Лора ще започне все повече и повече да му тежи.

В това отношение Ямболския има предимство пред Юли да има много силна жена до себе си. Но той напълно в негов стил, ако не се е поучил от грешките си е възможно да пренавие Силвия. Надявам се да е много по-обран като поведение в момента ,защото от това зависи микроклимата в отношенията вътре в двойката. Ако започне да я кори или напъва са чао както се казва.

Получиха се няколко много интересни и силни двойки.
Искам да отбележа Жоро и Ваня, за мен са основни претенденти за едното място на финала.
За второто все още ми е трудно да кажа, но на хартия в първа група бих сложил Георги/Силвия, Боби/Дени и Стратимир/Елизабет - три двойки, които не са за подценяване никак. Също така във втора група ще добавя Стоян/Лудото Ванче и Боби/Елена. В тази втора група ще добавя и Юли/Лора в момента, като специално си запазвам правото да променя позицията им след първата групова игра.

Мисля, че Барни и Красимира ще отпаднат първи.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 12:43 от Bengun

# 560
  • Другата България
Няма как да съм по-съгласна с всичко, което си написал.
Давам срок до утре и започваме без скрит текст. Joy
Шегувам се, нека останалите кажат как предпочитат.

Кога ще са следващите два епизода, как ще се излъчва?

# 561
Написал съм го в поста си Simple Smile

Последната все още не е официално представена в играта, това ще стане в следващия епизод. Премиерата му ще е в неделя ( 02.10.2022 от 19:00 в ЮТ канала )

# 562
  • Другата България
Да, видях, но мисълта ми е САМО в неделя ли?

# 563
Да, видях, но мисълта ми е САМО в неделя ли?
Само .. засега Simple Smile

# 564
  • Sofia
Аз вече писах,изобщо не ми пречи да се пише и без спойлери.
Една седмица няма да ме има и най-вероятно няма да мога да гледам,само ще ви чета,доколкото успея.
После как ще наваксам с всичко... ooooh!

# 565
Добре, че зачетох темата, за да разбера, че има нов сезон на Maximal. Първият сезон не го гледах, защото участваше любимото на всички телевизионно-инстаграм-реалити на всяка манджа мерудия семейство Джаферович.
Скрит текст:
Много ми харесва играта, определено си личи, когато нещата не са режисирани като в Игрите. Синхроните на участниците не са рецитация на стихче и правилата са за всички без изключения.
Участниците от Ф. са ми напълно неизвестни, с изключение на Хепи Ванче, за която единствено знам, че е спечелила някой сезон. В тази връзка - защо Боби(Ф) не я искаше за партньор? Изглежда ми силна жена.
Денито изненада много приятно. Тук има шанс да блесне, защото го няма бившия ѝ, дето се излагаше в "Един за друг" и покрай него и тя. И Стоян се представи много добре, даже Емо Каменов каза, че е впечатлен от него. Той(Стоян) беше на 50+, нали?
Нямам двойка фаворит засега. Ваня и Юли щяха да са ми абсолютният фаворит, ако се бяха паднали в един отбор.
Не знам как е било в първи сезон, но дано от тук насетне битките са по-комплексни. Интересно е и съм доволна, че се наканих да гледам.

# 566
  • Велико Търново
По време на излъчването на втория епизод снощи в чата на живо някой попита как ще се излъчват епизодите нататък и от Maximal Revenge отговориха, че скоро щели да обявят.

Bengun, Merri_An, благодаря за обстойните коментари. Тъй като не съм гледала нищо от сезони 1 и 2 на ИВ, а от третия гледах само първата седмица, докато чаках да започне Фермата, това, което знам за участниците от този формат е базирано изцяло на мненията в тази тема. Затова и винаги ми харесват коментарите ви, тъй като са достатъчно обстойни. Само да помоля, тъй като има двама участници с име Боби, да си ги пишем с инициалите на форматите, в които са били - Боби Ф и Боби ИВ. Обаче не знам, ако Красимира не отпадне бързо (макар че и аз като Bengun май клоня натам), как ще пишем за нея и за Красимир. Вероятно ще трябва да им пишем целите имена или пък той да е Джунов. Въпреки пък че те ще са двойка и така или иначе ще се разбира. А, сега се сещам, че и предпоследния сезон на Сървайър не съм гледала - когато победи Ваня Джаферович. Та Дамяна също не ми е позната. Бърканичков пък даже и да беше в четвърти сезон, напусна сравнително рано, та снощи една камара време ми отне да разбера кой е Барни. Satisfied

Занапред въобще не съм сигурна, че ще мога да гледам епизодите в часа на излъчването им, но и в други теми съм писала - мен не ме притеснява, ако знам нещо предварително, така че и аз не се противя, ако всичко е в открит текст.

Скрит текст:
Като живял през целия формат с Хепи Ванче, Борислав явно си има своите основания да не иска да е с нея в един отбор. Едва ли причината е че на финала тя го победи обаче. Общо взето тя е доста напрягащо същество - постоянно нещо не ѝ е както трябва, голямо мрънкало е, това "Хепи", дето сама си го е сложила пред името, въобще не ѝ подхожда. Та...напълно го разбирам човека.

# 567
А, сега се сещам, че и предпоследния сезон на Сървайър не съм гледала - когато победи Ваня Джаферович. Та Дамяна също не ми е позната. Бърканичков пък даже и да беше в четвърти сезон, напусна сравнително рано, та снощи една камара време ми отне да разбера кой е Барни. Satisfied
Бърканичков беше участник и в предпоследния сезон на Сървайвър, където и постави рекорда с държането на 208 кг на плещите си. Дамяна е в добра форма и е изключително добра в пъзелите. Неделчо е като мъжки вариант на Дамяна  Simple Smile
Освен това Дамяна непряко е участник в един от най-смешните епизоди на Сървайвър - несъстоялата се битка между Крум и Агонцев. Виж я Дама Пика, смехът е гарантиран. Битката започва след третата минута на видеото.

# 568
Хайде и аз в групата на гледалите първите епизоди на Максимал. Wink

Скрит текст:
Първо, мисля, че беше добре да има кратки визитки на участниците (както в миналия сезон), тъй като не всеки е гледал всичко и познава всички. Затова ще дам краткото представяне на участниците от Максимал в ИГ.

Силвия - Георги

Скрит текст:
СИЛВИЯ СЕРГИЕВА
Вицешампион от “Фермата” сезон 2, жената финалист с 4 безапелационно спечелени дуела и нито една загуба. CrossFit състезател и инструктор. След петгодишно прекъсване, Силвия се завръща на арената, но този път в MAXIMAL REVENGE, водена от жаждата си за адреналин, нови победи и нови приключения. Но и най-вече водена от каузата ни - да вдъхновим децата на България за любов към спорта.

Много странно, но при кратките визитки на участниците в ИГ е изпусната (нарочно или не...) тази на Георги (ИВ), тъй че слагам тази от представянето му:
Участник № 7 е Георги Иванов.
Лошото момче на “Игри на волята” сезон 1.
Той си казва всичко, което му е на сърцето, без да спестява и дума. Жадуващ за своя РЕВАНШ и търсещ адреналин в битки на предела.
Влиза в MAXIMAL, за да покаже другото си лице пред всички нас и да даде своя пример на децата за любов към спорта.

Дени - Боби (Ф)

Скрит текст:
ДЕНИ
от “Един за друг”. Тя е усмихната, обича приключенията и знае как да печели игри и битки. Влиза в MAXIMAL с много желание и жажда за адреналин! Разбира се и каузата ни за любов към спорта и спасението на българската роза са нещо, което тя подкрепя напълно.

БОРИСЛАВ СТЕФАНОВ
Вицешампион от “Фермата” сезон 6. Без загуба в нито един дуел, в който е участвал. Възпитан, интелигентен и с изключително високо поведение на феърплей и уважение към противника. Боби влиза в MAXIMAL с идеята да изпрати послание, да се забавлява, но и да побеждава. Коя жена ще бъде негов партньор в играта - ще разберем скоро.

Хепи Ванче - Стоян

Скрит текст:
ХЕПИ ВАНЧЕ
Шампионът от “Фермата” сезон 6. Жената с най-много дуели в риалити предаване и без загубен нито един от тях. Комплексна, забавна, спортуваща. Тя бе на крачка от участие в изминалия сезон на MAXIMAL REVENGE, но контузия и счупване на крак наложи оттеглянето й. Сега е напълно възстановена и готова за нови битки и победи. Влиза в MAXIMAL с идеята да се забавлява и да срещне нови и готини HAPPY хора.

СТОЯН
от “Игри на волята” 3. През пролетта на 2022г. за този мъж на честта се задава едно ново приключение, наситено с много битки, а той изпитва глад към такъв тип състезания. Изключително подготвен и носещ доброта в сърцето си, той ще бъде част от играта, воден от желанието си за РЕВАНШ. Стоян има с какво да вдъхнови децата на България за любов към спорта и ще го покаже в новия сезон на Maximal REVENGE през 2022г.

Лора - Юли

Скрит текст:
ЛОРА ЦОЛОВА
от Фермата 7 със сигурност ще бъде една от розите в новия ни сезон. Тя е усмихната, обича спорта и жадува за нови приключения. Как приема предизвикателството, какво да очакваме от нея и кой ще бъде неин партньор от мъжете в играта - ще разберем скоро!

ЮЛИАН ЗЛАТЕВ
Терминаторът по спечелени битки в “Игри на волята” сезон 1. Той е завършен спортист, много труден противник, директен и прям. Готов за победа и търсещ адреналина навсякъде. Влиза в MAXIMAL, за да подкрепи каузата на състезанието - за децата на България.

Елена - Боби (ИВ)

Скрит текст:
ЕЛЕНА ВАСИЛЕВА
от “Игри на волята” сезон 2. Актриса, модел и спортист. Голямата ѝ любов към актьорската професия я отвежда до сериала “All inclusive”. Казва за себе си: “Просто Елена никога не се свърта на едно място.” Тренирала е професионално лека атлетика 8 години. Спортът за нея е търпение, борба със страховете, дисциплина и двигател в живота. Влиза в Maximal REVENGE, завладяна от каузата ни за вдъхновение на младите момчета и момичета за любов към спорта, за нова доза адреналин и за нови предизвикателства и приключения.

БОРИСЛАВ ЛАЗАРОВ
Вицешампион от “Игри на волята” сезон 2, фитнес инструктор, спортист и атлет в пълния смисъл на думата! Боби ще участва в MAXIMAL, воден от жаждата си за адреналин и нови приключения. Определено влиза и със заявка за ПОБЕДА, защото когато е в битка той не познава думите “отказвам се” и “ще загубя”. Истински пример за феърплей играч, спортсмен, но и неудобен противник за всеки.

Елизабет - Стратимир

Скрит текст:
ЕЛИЗАБЕТ ВАСИЛЕВА
от “Игри на волята” сезон 3. Елизабет е готова да скочи в битката за победата в MAXIMAL REVENGE, търсейки ново приключение, адреналин и РЕВАНШ. Каузата на новия ни сезон е много силна и българска, а това е още една от причините тя да приеме това предизвикателство. Позитивна, силна, комплексна и със спортен дух, Елизабет ще бъде част от състезанието на 101%. Ще влезе в битката като истински боец, а защо не накрая и като шампион.

СТРАТИМИР
от “Игри на волята” сезон 3 - Човек на адреналина, емоциите, спорта и увереността в себе си. Сега той ще получи своя шанс за РЕВАНШ/REVENGE в новия сезон на MAXIMAL. Готов за игра, жаден за битки и подкрепящ каузата ни - любов към спорта и спасението на българската роза!

Дамяна - Емо

Скрит текст:
ДАМЯНА МАТЕВА
Позната ни от “Сървайвър Камбоджа”. Тя е истински кошмар за всеки противник в пъзелите и логическите задачи. В отлична спортна форма и готова за нови предизвикателства. Влиза в MAXIMAL с идеята да играе играта до край и да побеждава със своя партньор в състезанието. Влиза и с желание да подкрепи каузата ни за вдъхновение на децата на България за любов към спорта.

ЕМО КАМЕНОВ
от Къртицата се впусна в едно ново предизвикателство, пропито с много битки, а той изпитва истинска жажда за такива състезания. На 40 години, той е готов да покаже на по-младите участници, че възрастта е само цифра и истинската сила е в сърцето, което тупти в нас. Изключително директен, но и с доброта в душата си, той ще бъде част от играта, воден от желанието да вдъхновим децата на България за любов към спорта и активен начин на живот.

Ансси - Марти

Скрит текст:
АНССИ И МАРТИ
вицешампиони от “Един за друг” 2020г. Единствената обявена двойка в новия сезон на MAXIMAL REVENGE. Забавни, непредсказуеми и в страхотна спортна форма. Готови за битка срещу останалите риалити герои, те влизат в състезанието, за да достигнат до финала с настроение и решителност.

Лили (Ю)... много се смях, Bengun... - Морунов

Скрит текст:
Лилия Ананиева
е жената, която категорично победи конкуренцията си в кастинга за последното място в сезона.
Освен изключителната ѝ физическа подготовка, тя разполага с още много оръжия, а усмивката ѝ винаги е на лицето. Интересното е, че тя е и съпруга на един от участниците от Игри на волята - Юлиян, като той не знаеше, че тя се явява на кастинга. Какво се случи тогава и как реагира той на всичко това ще разберете в епизодите.
По-интересното обаче е дали те ще бъдат в един отбор или ще се борят един срещу друг с други партньори в играта?
Предстои да разберем в Maximal REVENGE 3

ДИМИТЪР МОРУНОВ
от “Игри на волята” сезон 3.
Той е готов за РЕВАНШ. Изключително подготвен и носещ пожар в сърцето си, той ще бъде част от играта, воден от желанието си да вдъхнови децата на България за любов към спорта. Също така той жадува за реванш и е готов да премери сили срещу най-добрите на арените на Maximal.

Ваня - Жоро (Ф)

Скрит текст:
ВАНЯ ЗАПРЯНОВА
От “Игри на волята” сезон 2. Истинска машина в игрите, с голямо сърце и непреодолим дух за победа. Каскадьор, спортист и човек на адреналина. Влиза в MAXIMAL REVENGE, за да изживее приключението и да се наслади на състезанието.

ГЕОРГИ ЯНКОВ
Той е емблематичен герой от четвъртия сезон на Фермата, но не успя да спечели играта. Сега е готов за битка и реванш в Maximal REVENGE.
Участвал е и в Ултра крос триатлонът “Лъвско сърце”, където плува 3км в открити води, 116км колоездене пресечен терен, с над 1500 метра положителна денивелация и 21км бягане пресечен терен, с над 500 метра положителна денивелация. Всичко това му отне 10 часа 38 минути. Сега е готов за нова битка, подкрепяйки каузата на сезона.

Красимира - Бърканичков

Скрит текст:
КРАСИМИРА ЦОЧЕВА
от Фермата 5.
Любимка и идол на младата аудитория. Усмихната и мислеща. Тя е напълно непредсказуема и от нея може да се очаква всичко. В изминалия сезон, малшансът я извади от играта заради COVID в последната седмица преди снимките. Сега е в отлична форма и е готова за нови предизвикателства и битки с кауза - за децата на България и любовта към спорта, за българската роза.
Влиза в MAXIMAL с идеята да се забавлява, да бъде чута.

СВЕТОСЛАВ БЪРКАНИЧКОВ
Истинска легенда и участник в Сървайвър “Филипини и Камбоджа”. Мъжът, който държа 208 кг. на плещите си и постави световен рекорд във формата с победата си. Той е отдаден на спорта, бивш професионален футболист, а сега и треньор на детско-юношеска школа по футбол. Влиза в MAXIMAL REVENGE, за да тества себе си отново, да играе и разбира се, да победи!

Красимир - Радослава

Скрит текст:
Краси Джунов.
Легендарният участник от сезон 5 на Фермата. Финалист в няколко риалити формата както в България така и в чужбина. Участвал в едно от най-тежките риалитита в света и с огромен опит в подобни съзтезания.
Миналата година в сезон 2 на Maximal той имаше малшанса да отпадне първи и сега получава своя реванш, като си завръща в играта като “Скрит участник” в екип с Радослава Тодорова - Рори.

РАДОСЛАВА ТОДОРОВА - РОРИ.
Тя е истински спортист, инфлуенсър и треньор на стотици хора. Занимава се със спорт откакто се помни. По време на кастингите за последното място в сезона тя показа изключителна сила, издръжливост и желание да победи. Харизматична и усмихната, с огромно чувство за феърплей и уважение към всеки противник. Завърши втора в кастинга, но получи шанс за Реванш и бе избрана за съотборник на Краси Джунов. Влиза в Maximal REVENGE с желание за победа, но и с подкрепа към каузите ни - за любов към спорта и спасението на българската роза.

И сега за епизодите. Съгласна съм напълно със забележките на  Bengun.
Бях втрещена от това колко лично приема нещата Георги.
Учуди ме, че Юли не успя да овладее варела, Стоян също направи някой и друг опит, докато Гуспата броеше. Явно доста са им се вдървили пръстите. Хареса ми, че не пусна като Марти, а остави Лилия да е просто Лилия, а не Лилия (Ю). Wink Подкрепям тази двойка, много харесвам Морунов и смятам, че ще се стиковат със слънчево момиче като Лили.
Журито до последно ли не е знаело коя е Лили, защото аз останах с такова впечатление.
Стреснахте ме с тези коментари за Лора на Юли. Пъзели поне може ли да реди, че гледам и такива ще има.Wink))

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 12:39 от Bilyana14.

# 569
  • София
Максимал ще бъде следващата неделя, а след това ще се излъчва четвъртък и неделя от 19:00 часа. Гуспата го е написал в коментарите под епизодите.

Лора е симпатяга, но не мисля, че е силен участник, даже си е слаб на фона на останалите жени, една игра нищо не означава, но според мен е нарочно направено така, за да не са непременно най-силен срещу най-слаб участник.

Всички участници съм ги гледала аз, така че имам мнение за тях и им знам възможностите от техните сезони. Сега обаче може да не са в същата форма.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 17:50 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт