Аз лично бих предпочел да я няма жена му в сезона, за да няма никакви съмнения върху играта му.

Последната все още не е официално представена в играта, това ще стане в следващия епизод. Премиерата му ще е в неделя ( 02.10.2022 от 19:00 в ЮТ канала )
, удоволствие за мен е само да го слушам, това как обясни защо е постъпил така с Гошо - макар и да го знаехме, това как обясни ЗАЩО когато някой е притеснен /основно при жените се получава/ в дадена игра да стоиш до главата му и да му викаш, и да го обвиняваш, напрягаш, стресираш създава единствено обратен ефект и от него губи ОТБОРА....ами, каквото и да кажа, надали вече няма да съм го казвала. Страхотен играч, отборен дух въпреки индивидуализма. Не съм намерила до момента друг, който да ме “грабне“ така, въпреки голямата му уста, дори заради и въпреки нея. Честно казано, не очаквах да отпадне, и мисля, че ако не беше /за мен/ тъпото правило след единия час да свалят варелите и после ОТНОВО да ги вдигнат, Юли беше “замръзнал“ и нямаше да пусне. После видно и за Боби беше трудно, за мен той е един от потенциалните победители, много подготвен и физически силен. Ямболския е надъхан за някакъв негов си реванш, толкова време мина, не е простил и не е забравил, той сигурно сам се е предложил, за да “отмъщава“, така ще се 

Подкрепям тази двойка, много харесвам Морунов и смятам, че ще се стиковат със слънчево момиче като Лили.
))Препоръчани теми