ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 766
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново
Е тя беше на въжето около шест минути само ...
Представи си какво е било при другите, които издържаха в пъти повече. А и според мен Красимира доста е позагубила форма, отделно че май е отишла в Максимал по-скоро за забавление. Но реално каквато и подготовка да има човек, не знам дали има начин, по който тялото да се съпротивлява срещу физическото въздействие на стоманено въже.

# 586
# 587
Изгледах го и Максимал-а. Не съм гледала нищо от предните сезони, само съм ви чела. Точно такова е, каквото си го представях. Даже си мислех, че реквизитът и качеството на снимане ще е още една идея по-аматьорско. Но става за гледане. За следващия сезон ще знаят, че черен пушек между оператора и участниците няма да им донесе Оскар за заснемане. Аз ще го гледам с кеф заради познаните лица от Игрите и Един за друг.

Скрит текст:
Малко ми е рано Ваня да отпада, но нещо нямам доверия на младежа, който се класира с нея. Дано да има сили момчето.
Тази Лора, партньорката на Юлиян, също ми изглежда малко не като кандидат за финал, а Юлиян искам да го гледам по-дълго в състеазанието, ако може.
Боби и Стратимир щяха да си счупят главите да хванат Елизабет Joy
Но сега най вече ще стискам палци Лили и Морунов да продължат.

# 588
Изгледах го и Максимал-а. Не съм гледала нищо от предните сезони, само съм ви чела. Точно такова е, каквото си го представях. Даже си мислех, че реквизитът и качеството на снимане ще е още една идея по-аматьорско. Но става за гледане. За следващия сезон ще знаят, че черен пушек между оператора и участниците няма да им донесе Оскар за заснемане. Аз ще го гледам с кеф заради познаните лица от Игрите и Един за друг.

Малко ми е рано Ваня да отпада, но нещо нямам доверия на младежа, който се класира с нея. Дано да има сили момчето.
Тази Лора, партньорката на Юлиян, също ми изглежда малко не като кандидат за финал, а Юлиян искам да го гледам по-дълго в състеазанието, ако може.
Боби и Стратимир щяха да си счупят главите да хванат Елизабет Joy
Но сега най вече ще стискам палци Лили и Морунов да продължат
Коментар

На мен лично тяхната двойка ми е основен фаворит за едното място на финала.

Сега за Лили и Морунов. Като се замисля много силна и добра двойка, която остана неоценена от мен при вчерашните ми коментари. Реално Лили/Морунов е по-силна двойка от Юли/Лора .. в един пряк двубой Лили ще победи Лора, Юли ще победи вероятно Морунов и на смесената игра Лили/Морунов биха спечелили според мен.
Та си вземам бележка и ги нареждам и тях сред силните двойки, някъде между първата и втората група като сила.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 12:44 от Bengun

# 589
Не беше коментирано скритата двойка като застрашена ли влиза, или не. 🤔

# 590
Не, не се знае още.

# 591
  • София
На мен ми допада, че все пак оценяват, че Лили може и да е с връзки и са дали шанс и на второ момиче, но от друга страна Рори също не е безизвестна. Щеше да е по-хубаво някое непознато момиче да вкарат.

# 592
  • Другата България
А коя е Рори?

# 593

РАДОСЛАВА ТОДОРОВА - РОРИ.
Тя е истински спортист, инфлуенсър и треньор на стотици хора. Занимава се със спорт откакто се помни. По време на кастингите за последното място в сезона тя показа изключителна сила, издръжливост и желание да победи. Харизматична и усмихната, с огромно чувство за феърплей и уважение към всеки противник. Завърши втора в кастинга, но получи шанс за Реванш и бе избрана за съотборник на Краси Джунов. Влиза в Maximal REVENGE с желание за победа, но и с подкрепа към каузите ни - за любов към спорта и спасението на българската роза.

Доста известен персонален треньор е, популярно и познато лице.

# 594
  • София
Последната, която влиза, обявиха я преди време. Ще е двойка с Красимир от Фермата 5.  Рори Фитнес-Радослава Тодорова, не е супер известна, но който следи повечко социалните мрежи, я знае. Все пак има 20к последователи и съм я засичала в доста проекти. 20к дори не се води микроинфлуенсър. Не, че има голямо значение, но е имало много желаещи.

# 595
Тези и двамата са ми напълно неизвестни. Но поне разбрах, коя двойка ще влиза. Те явно са си казали от Максимал, но понеже не съм ги чувала хората и съм си ги пуснала покрай ушите.

---------------

Гледам Игри на волята и не вярвам, какво чувам. Цецо и Виктория обсъждат други хора от племето си, че не били комплексни играчи Joy На тези двамата способностите ако бяха и на четвърт от самочувствието има, нямаше да имат спирка.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 21:59 от Врабец

# 596
Скрит текст:
Колко са усмихнати и двамата! Предполагам, че ще стигнат напред въпреки липсата на опит при Лили:

# 597
А, не, ако ще обръщат Игри на волята на Сълзи и сополи, аз съм Чао! този път. Още са далеч от фиаското със сестрите, но са се запътили нататък. Сърчица, песни, закани - няма нужда. Съвсем добре си беше епизодът да приключи с края на битката.

# 598
  • София
Изгледах най- после и аз Максимал.

Скрит текст:
Моля някой да ми каже кой е партньорът на Ваня. Аз съм ѝ фен и много ми се иска да продължи, а не го познавам. Хареса ми, че пусна, за да е с нея и дано да са силна двойка. Морунов/ Лили ми се вижда също много силна двойка, докато за Юли/ Лора не съм толкова сигурна и то заради нея. Стоян като че ли се ядоса, че е с Хепи Ванче.
Не съм гледала Фермата, освен предния сезон и сега малко ме е яд, че не ги познавам, ама не ми се плаща Войо, за да ги гледам.

Следя и ИВ, и Фермата. ИВ на този етап ми харесва, на моменти се дразня на този или онзи участник, то иначе няма да е интересно, но добре върви сезонът.

# 599
  • София
Изгледах най-накрая и аз Максимал. И ви прочетох.

Гледал съм всичките участници до един, в техните сезони в ИВ, Фермата и Един за друг. Така че имам преки наблюдения върху всеки един от тях и какво може да се очаква от него.
Само Емо Каменов не съм гледал в Къртицата 2 (само сезон 1 гледах), но съм гледал много негови клипове и много добре знам какво може и какво не. Издръжливост няма, но е вкаран най-вече за специфичния си хумор. Бързо ще стане любимец там. И ще пада много смях с него.

Като голям фен на Юлиян ме е яд много, че се падна с Лора. Лора беше премазана от Мартина в дуела в нейния сезон във Фермата и в предишните битки за имунитети не блестеше с нищо и то при една плачевна конкуренция (там Мартина изпъкваше с много пред всички останали жени), така че ще е много тежка задачата пред Юлиян. Но сам си е виновен. Можеше да подходи тактически и да се цели във Ваня или Елизабет. А той игра за победата. За това, че не искаше да е с Лили в един отбор го разбирам. Но пък Лили е в сигурни, пожарникарски ръце, та да не я мисли, хаха. Да се върна на Лора. Може пък след Фермата да е тренирала много и сега да ни изненада приятно, така че си оставам една вратичка тук.

Според мен Гуспата не биваше да сменя правилото в движение за мъжката битка. Поне на мен ми се стори, че така се получи. Явно се е опасявал да не откарат над 2 часа... После след подновяването на играта не беше просто същото. Юлиян веднага изтърва хвата, изхлузи му се просто варела, миг невнимание, а и изтръпване имаше. Както и да е.
Браво на ямболския бек. Много злоба е събрал в себе си, но нещо не видях да го поздравяват много, много за победата му. Защо ли...

При жените браво на Силвия и Дени. Дени ме изненада приятно. Още в Един за друг направи голямо впечатление. Добре, че разкара онзи мунчо до нея. Силна е определено. А за Силвия няма какво да кажа. Истинска машина.
Страхотен хват на двете с краката, бяха като маймунки по едно време.

Двойките са доста интересно сформирани.
Според мен най-слабата двойка са Барни и Краси и очаквам да отпаднат тази неделя. Или в четвъртък, ако не приключат нещата в неделния епизод.

По принцип ще е тежко за играчи като Юлиян, Морунов, Стратимир и Боби, на които силата са многокомпонентните игри, защото тук повечето игри са как да се изразя, по-статични. Ама това е положението, бюджета е по-малък...

Как ги класирам като предварителни виждания (но това си е направо тото, защото тук няма режисура, а само сила, психика и воля, а и също така не знаем какви ще са игрите).

1. Ваня и Жоро Янев
2. Елизабет и Дими
3. Дени и Боби Ф
4. Силвия и Георги Иванов а.к.а. ябмолския бек (който гореше знамето на отбора си)
5. Лиля и Морунов
6. Лора и Юлката
7. Рори и Краси Джунов
8. Хепи Ванче и Стоян
9. Дамяна и Емо
10. Елена и Боби ИВ
11. Анси и Марти
12. Краси и Барни

Най-слабите жени:
Красимира, Анселита, Елена, Лора и Дамяна.

Най-слабите мъже:
Няма такива.
Може би една идея по-слабичък ми се вижда легендата Бърканичков, който ми е голям любимец, но просто човека отдавна е излязъл от форма. Това се видя и миналата година.
След това Емо и Марти, ама с уговорки. Останалите са машини.

Щеше да е яко ако бяха поканили и Сами и Мила. Щяха да са много силна двойка.

И за финал, голямата новина. А не е коментирано.

Ще има сезон 4 на Максимал и първия участник вече е ясен - не кой да е, а великата, златната Ивет Горанова. 😊

Общи условия

Активация на акаунт