ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 783
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Всички ли изгледаха Максимал? Еми, Фани? Питам заради скрития текст  Wink

# 601
  • Велико Търново
Diavolo, още когато обясняваше мъжката игра, Гуспата каза за промяната на хвата. Не е било "в движение".

# 602
Всички ли изгледаха Максимал? Еми, Фани? Питам заради скрития текст  Wink
Гледах го. Но и да не съм, аз нямам проблем със спойлерите. Мен си ме кефят. Grinning

# 603
  • София
Щеше да е яко ако бяха поканили и Сами и Мила. Щяха да са много силна двойка.

Децата ми казаха, че Мила е бременна и ще ражда скоро, та вероятно и по време на снимките  е била.

Това на Емо Каменов ми се вижда обикновена дърварщина, а не хумор, ама дано да си прав. Joy

# 604
Надявам се в битките в Максимал да има елементи, в които единият от двойката да може да компенсира недостатъците при другия, иначе ще има да му треперя на Юлиян. Като гледам сторито, как е емнал тази Лора да тича 7 км между снимките, май и той е имал една торба съмнения. Joy

-------------

Погледах малко последния лайв на Гого от Игрите. Приятен човек и е симпатичен, ама явно се е сдушил с Виктория, Цецо и Алекса, а тях не мога да си губя времето да ги гледам и две минути. Та, не го догледах. Дано направи лайв с някой друг следващия път и да кажат нещо интересно.

# 605
  • Другата България
Изгледах най- после и аз Максимал.

Скрит текст:
Моля някой да ми каже кой е партньорът на Ваня. Аз съм ѝ фен и много ми се иска да продължи, а не го познавам. Хареса ми, че пусна, за да е с нея и дано да са силна двойка. Морунов/ Лили ми се вижда също много силна двойка, докато за Юли/ Лора не съм толкова сигурна и то заради нея. Стоян като че ли се ядоса, че е с Хепи Ванче.
Не съм гледала Фермата, освен предния сезон и сега малко ме е яд, че не ги познавам, ама не ми се плаща Войо, за да ги гледам.

Следя и ИВ, и Фермата. ИВ на този етап ми харесва, на моменти се дразня на този или онзи участник, то иначе няма да е интересно, но добре върви сезонът.
ГЕОРГИ ЯНКОВ
Той е емблематичен герой от четвъртия сезон на Фермата, но не успя да спечели играта. Сега е готов за битка и реванш в Maximal REVENGE.
Участвал е и в Ултра крос триатлонът “Лъвско сърце”, където плува 3км в открити води, 116км колоездене пресечен терен, с над 1500 метра положителна денивелация и 21км бягане пресечен терен, с над 500 метра положителна денивелация. Всичко това му отне 10 часа 38 минути. Сега е готов за нова битка, подкрепяйки каузата на сезона.

Надявам се, че за този Георги питаш.
В скрит текст на Билянка има визитки на всички участници.

# 606
Аз даже имам някакъв смътен спомен, че когато обявяваха участниците в Максимал, Bengun коментира въпросната Лора и дали не написа, че не става за партньор на Юли. 🙃 През телефона съм (както обикновено) и ми е трудно да ровя.
Ако вече всички са гледали първите два епизода, да махам скрития текст на визитките?

# 607
  • Другата България
Махай, и стига с тия спойлери вече.
Който е искал, е изгледал, а и доста хора казват, че това не им пречи. Hug

# 608
Щеше да е яко ако бяха поканили и Сами и Мила. Щяха да са много силна двойка.
Мила преди два дни влезе в девети месец Simple Smile
Скрит текст:

Може би, ако не в четвърти, то в пети ще ги видим като двойка Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 14:55 от Bengun

# 609
Силвия - Георги

Скрит текст:
СИЛВИЯ СЕРГИЕВА
Вицешампион от “Фермата” сезон 2, жената финалист с 4 безапелационно спечелени дуела и нито една загуба. CrossFit състезател и инструктор. След петгодишно прекъсване, Силвия се завръща на арената, но този път в MAXIMAL REVENGE, водена от жаждата си за адреналин, нови победи и нови приключения. Но и най-вече водена от каузата ни - да вдъхновим децата на България за любов към спорта.

Много странно, но при кратките визитки на участниците в ИГ е изпусната (нарочно или не...) тази на Георги (ИВ), тъй че слагам тази от представянето му:
Участник № 7 е Георги Иванов.
Лошото момче на “Игри на волята” сезон 1.
Той си казва всичко, което му е на сърцето, без да спестява и дума. Жадуващ за своя РЕВАНШ и търсещ адреналин в битки на предела.
Влиза в MAXIMAL, за да покаже другото си лице пред всички нас и да даде своя пример на децата за любов към спорта.

Дени - Боби (Ф)

Скрит текст:
ДЕНИ
от “Един за друг”. Тя е усмихната, обича приключенията и знае как да печели игри и битки. Влиза в MAXIMAL с много желание и жажда за адреналин! Разбира се и каузата ни за любов към спорта и спасението на българската роза са нещо, което тя подкрепя напълно.

БОРИСЛАВ СТЕФАНОВ
Вицешампион от “Фермата” сезон 6. Без загуба в нито един дуел, в който е участвал. Възпитан, интелигентен и с изключително високо поведение на феърплей и уважение към противника. Боби влиза в MAXIMAL с идеята да изпрати послание, да се забавлява, но и да побеждава. Коя жена ще бъде негов партньор в играта - ще разберем скоро.

Хепи Ванче - Стоян

Скрит текст:
ХЕПИ ВАНЧЕ
Шампионът от “Фермата” сезон 6. Жената с най-много дуели в риалити предаване и без загубен нито един от тях. Комплексна, забавна, спортуваща. Тя бе на крачка от участие в изминалия сезон на MAXIMAL REVENGE, но контузия и счупване на крак наложи оттеглянето й. Сега е напълно възстановена и готова за нови битки и победи. Влиза в MAXIMAL с идеята да се забавлява и да срещне нови и готини HAPPY хора.

СТОЯН
от “Игри на волята” 3. През пролетта на 2022г. за този мъж на честта се задава едно ново приключение, наситено с много битки, а той изпитва глад към такъв тип състезания. Изключително подготвен и носещ доброта в сърцето си, той ще бъде част от играта, воден от желанието си за РЕВАНШ. Стоян има с какво да вдъхнови децата на България за любов към спорта и ще го покаже в новия сезон на Maximal REVENGE през 2022г.

Лора - Юли

Скрит текст:
ЛОРА ЦОЛОВА
от Фермата 7 със сигурност ще бъде една от розите в новия ни сезон. Тя е усмихната, обича спорта и жадува за нови приключения. Как приема предизвикателството, какво да очакваме от нея и кой ще бъде неин партньор от мъжете в играта - ще разберем скоро!

ЮЛИАН ЗЛАТЕВ
Терминаторът по спечелени битки в “Игри на волята” сезон 1. Той е завършен спортист, много труден противник, директен и прям. Готов за победа и търсещ адреналина навсякъде. Влиза в MAXIMAL, за да подкрепи каузата на състезанието - за децата на България.

Елена - Боби (ИВ)

Скрит текст:
ЕЛЕНА ВАСИЛЕВА
от “Игри на волята” сезон 2. Актриса, модел и спортист. Голямата ѝ любов към актьорската професия я отвежда до сериала “All inclusive”. Казва за себе си: “Просто Елена никога не се свърта на едно място.” Тренирала е професионално лека атлетика 8 години. Спортът за нея е търпение, борба със страховете, дисциплина и двигател в живота. Влиза в Maximal REVENGE, завладяна от каузата ни за вдъхновение на младите момчета и момичета за любов към спорта, за нова доза адреналин и за нови предизвикателства и приключения.

БОРИСЛАВ ЛАЗАРОВ
Вицешампион от “Игри на волята” сезон 2, фитнес инструктор, спортист и атлет в пълния смисъл на думата! Боби ще участва в MAXIMAL, воден от жаждата си за адреналин и нови приключения. Определено влиза и със заявка за ПОБЕДА, защото когато е в битка той не познава думите “отказвам се” и “ще загубя”. Истински пример за феърплей играч, спортсмен, но и неудобен противник за всеки.

Елизабет - Стратимир

Скрит текст:
ЕЛИЗАБЕТ ВАСИЛЕВА
от “Игри на волята” сезон 3. Елизабет е готова да скочи в битката за победата в MAXIMAL REVENGE, търсейки ново приключение, адреналин и РЕВАНШ. Каузата на новия ни сезон е много силна и българска, а това е още една от причините тя да приеме това предизвикателство. Позитивна, силна, комплексна и със спортен дух, Елизабет ще бъде част от състезанието на 101%. Ще влезе в битката като истински боец, а защо не накрая и като шампион.

СТРАТИМИР
от “Игри на волята” сезон 3 - Човек на адреналина, емоциите, спорта и увереността в себе си. Сега той ще получи своя шанс за РЕВАНШ/REVENGE в новия сезон на MAXIMAL. Готов за игра, жаден за битки и подкрепящ каузата ни - любов към спорта и спасението на българската роза!

Дамяна - Емо

Скрит текст:
ДАМЯНА МАТЕВА
Позната ни от “Сървайвър Камбоджа”. Тя е истински кошмар за всеки противник в пъзелите и логическите задачи. В отлична спортна форма и готова за нови предизвикателства. Влиза в MAXIMAL с идеята да играе играта до край и да побеждава със своя партньор в състезанието. Влиза и с желание да подкрепи каузата ни за вдъхновение на децата на България за любов към спорта.

ЕМО КАМЕНОВ
от Къртицата се впусна в едно ново предизвикателство, пропито с много битки, а той изпитва истинска жажда за такива състезания. На 40 години, той е готов да покаже на по-младите участници, че възрастта е само цифра и истинската сила е в сърцето, което тупти в нас. Изключително директен, но и с доброта в душата си, той ще бъде част от играта, воден от желанието да вдъхновим децата на България за любов към спорта и активен начин на живот.

Ансси - Марти

Скрит текст:
АНССИ И МАРТИ
вицешампиони от “Един за друг” 2020г. Единствената обявена двойка в новия сезон на MAXIMAL REVENGE. Забавни, непредсказуеми и в страхотна спортна форма. Готови за битка срещу останалите риалити герои, те влизат в състезанието, за да достигнат до финала с настроение и решителност.

Лили - Морунов

Скрит текст:
Лилия Ананиева
е жената, която категорично победи конкуренцията си в кастинга за последното място в сезона.
Освен изключителната ѝ физическа подготовка, тя разполага с още много оръжия, а усмивката ѝ винаги е на лицето. Интересното е, че тя е и съпруга на един от участниците от Игри на волята - Юлиян, като той не знаеше, че тя се явява на кастинга. Какво се случи тогава и как реагира той на всичко това ще разберете в епизодите.
По-интересното обаче е дали те ще бъдат в един отбор или ще се борят един срещу друг с други партньори в играта?
Предстои да разберем в Maximal REVENGE 3

ДИМИТЪР МОРУНОВ
от “Игри на волята” сезон 3.
Той е готов за РЕВАНШ. Изключително подготвен и носещ пожар в сърцето си, той ще бъде част от играта, воден от желанието си да вдъхнови децата на България за любов към спорта. Също така той жадува за реванш и е готов да премери сили срещу най-добрите на арените на Maximal.

Ваня - Жоро (Ф)

Скрит текст:
ВАНЯ ЗАПРЯНОВА
От “Игри на волята” сезон 2. Истинска машина в игрите, с голямо сърце и непреодолим дух за победа. Каскадьор, спортист и човек на адреналина. Влиза в MAXIMAL REVENGE, за да изживее приключението и да се наслади на състезанието.

ГЕОРГИ ЯНКОВ
Той е емблематичен герой от четвъртия сезон на Фермата, но не успя да спечели играта. Сега е готов за битка и реванш в Maximal REVENGE.
Участвал е и в Ултра крос триатлонът “Лъвско сърце”, където плува 3км в открити води, 116км колоездене пресечен терен, с над 1500 метра положителна денивелация и 21км бягане пресечен терен, с над 500 метра положителна денивелация. Всичко това му отне 10 часа 38 минути. Сега е готов за нова битка, подкрепяйки каузата на сезона.

Красимира - Бърканичков

Скрит текст:
КРАСИМИРА ЦОЧЕВА
от Фермата 5.
Любимка и идол на младата аудитория. Усмихната и мислеща. Тя е напълно непредсказуема и от нея може да се очаква всичко. В изминалия сезон, малшансът я извади от играта заради COVID в последната седмица преди снимките. Сега е в отлична форма и е готова за нови предизвикателства и битки с кауза - за децата на България и любовта към спорта, за българската роза.
Влиза в MAXIMAL с идеята да се забавлява, да бъде чута.

СВЕТОСЛАВ БЪРКАНИЧКОВ
Истинска легенда и участник в Сървайвър “Филипини и Камбоджа”. Мъжът, който държа 208 кг. на плещите си и постави световен рекорд във формата с победата си. Той е отдаден на спорта, бивш професионален футболист, а сега и треньор на детско-юношеска школа по футбол. Влиза в MAXIMAL REVENGE, за да тества себе си отново, да играе и разбира се, да победи!

Красимир - Радослава

Скрит текст:
Краси Джунов.
Легендарният участник от сезон 5 на Фермата. Финалист в няколко риалити формата както в България така и в чужбина. Участвал в едно от най-тежките риалитита в света и с огромен опит в подобни съзтезания.
Миналата година в сезон 2 на Maximal той имаше малшанса да отпадне първи и сега получава своя реванш, като си завръща в играта като “Скрит участник” в екип с Радослава Тодорова - Рори.

РАДОСЛАВА ТОДОРОВА - РОРИ.
Тя е истински спортист, инфлуенсър и треньор на стотици хора. Занимава се със спорт откакто се помни. По време на кастингите за последното място в сезона тя показа изключителна сила, издръжливост и желание да победи. Харизматична и усмихната, с огромно чувство за феърплей и уважение към всеки противник. Завърши втора в кастинга, но получи шанс за Реванш и бе избрана за съотборник на Краси Джунов. Влиза в Maximal REVENGE с желание за победа, но и с подкрепа към каузите ни - за любов към спорта и спасението на българската роза.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 13:24 от Bilyana14.

# 610
Премахнах всички спойлери от моите постове.
Иначе се радвам, че Дяволчето също смята Ваня и Жоро за основни фаворите за едното място на финала. И като цяло всички май сме с доста близки оценки на случилото се по време на първите два епизода ?

И аз лично не бих подценявал Дамяна толкова много. Слабата част в този отбор е Емо Каменов, който ако нещо не му върви се ядосва и не успява да се концентрира.

Продължаваме ли да пишем в спойлер след епизода в неделя ?

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 12:53 от Bengun

# 611
  • Другата България
Не.

# 612
  • София
Много ме е яд на Юли. Трябваше да се цели във Ваня, щяха да са непобедими.

# 613
Много ме е яд на Юли. Трябваше да се цели във Ваня, щяха да са непобедими.
Според мен в него се събуди спортното и играеше за победата.
Остави сметките настрани, което може би не беше оптималното решение точно в тази игра.
Но е факт, за съжаление налетя на една от слабите жени във формата.

# 614
Можеше и с Лили да играе Юлиян. Буквално по списък можеше да си избира, но явно го е ударил адреналинът по време на състезанието.

Общи условия

Активация на акаунт