ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 809
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Оф, и мене много ме е яд. Знаем го как мисли "шест хода напред" (цитат от Врабчо). Я адреналина го е ударил, я някакви коментари на Ямболския. Гледам, че е с бинт на снимката (вероятно от някоя предстояща игра), и виждам желание за победа въпреки болката, та може и това да е.
Дени ми скри шапката в интерес на истината, тъй че очаквам с Боби да стигнат далеч. Неодобрявам, че Стратимир помогна на Стоян. Като е допуснал грешката да вдигне варела преди края на броенето, да си търпи последствията. Грешките при Ваня и Лили бяха наказани с отпадане.

# 616
Аз влизам да си се оплача. Нали сме си наши хора Hug Има една особа в другия форум, която много яко ме конфронтира и ме сече. За сега я отбягвам за да не превръщаме темата в бълвоч... Обаче няма да я търпя още дълго.
Оплаках се. Сега да Ви кажа, че ви чета мненията за Максимала с интерес, аз съм от качила на тема ИВ и Гого и чак ме е срам. Joy

# 617
  • София
Да бе, знам, че Мила е бременна. Просто си пиша, не помислих. Май месец бяха снимките, тогава е била в петия месец, няма как да участва.
Просто двамата биха били много яка двойка. Те участваха всъщност в първия им сезон, но това не се брои. Не беше сериозно изобщо като ниво.

Билянче,
На Стоян му се изхлузи варела както на Юли, ама беше преди да изтече обратното отброяване на Гуспата и за това му помогнаха. Извади голям късмет, какъвто Юли не извади. Въпросът беше да задържиш в първите секунди, ключовия момент в рестарта на играта и след това държиш вече докато можеш. Ама при него точно това не се получи. Това 4 място е много тъпо. Хем не е в тройката, хем случи и на слаб съотборник, ама дано пък Лорчето да ни изненада приятно.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 16:33 от Diavolo

# 618
  • София
Мери, благодаря! Аз известно време не отварях спойлерите, защото гледах със закъснение, а не обичам да знам предварително, та затова съм пропуснала визитките, които Биляна е пуснала.

И на мен ми се струва, че Емо Каменов ще е слабото звено в техния отбор. Морунов като че ли се целеше във Ванчето и първоначално се ядоса, ама после му хареса, че е Лили.

# 619
Да, Дяволче, ясно е това, но не мисля, че е въпрос на късмет. Стоян защо вдига варела по време на обратното отброяване?! Тества? Ако нямаше хора около него, както би било редно, ако арената е по-голяма, кой щеше да му го слага обратно?

# 620
Да, Дяволче, ясно е това, но не мисля, че е въпрос на късмет. Стоян защо вдига варела по време на обратното отброяване?! Тества? Ако нямаше хора около него, както би било редно, ако арената е по-голяма, кой щеше да му го слага обратно?
Според мен Стоян вдигна варела защото от адреналин се обърка. Допусна грешка в несъстезателно време за играта, затова и получи помощ.

ама дано пък Лорчето да ни изненада приятно.
А дано, ама надали Sunglasses

# 621
Оплаках се. Сега да Ви кажа, че ви чета мненията за Максимала с интерес, аз съм от качила на тема ИВ и Гого и чак ме е срам. Joy

То май не си само ти, като чета коментарите в профила на Гого в инстаграм Wink
На мен ми допада и ми е един от фаворитите, но иначе не бих припаднала точно по него в реалния живот. Ама няма да го обсъждам човека - за всеки влак си има пътници. Засега ми изглежда, сякаш все още е в някакъв етап на хибернация и си чака индивидуалната игра после. Не е нужно да се раздава максимално, за да е полезен за отбора. Ако го дръпнат да помага, както беше снощи, се вклюва. Ако се оправят без него, да се оправят. Вероятността да го номинират е минимална, особено докато си трае, пръска позитивизъм и си мълчи през останалото време, а в битките е най-полезният играч. И така, с това поведение, се надявам да го гледаме доста дълго, чак до финала.
Ако Филип умееше да се държи поне малко от малко на положение като Гого, и на него щеше да му е по-лесно. Сега го виждам като вечният кандидат за номинации. Ама човек трябва да се научи думите му да не изпреварват мисълта.

# 622
  • Другата България
На същото мнение съм за Гого, само дето на мен поведението му не ми допада.
И изобщо не припадам по него, аз съм на обратното мнение за Филип и от мъжете той е моят фаворит, и да, знам, че го водихме този разговор, но именно поведението на Фифо и на терен, и като социална игра ми напомня на Юлиян. Приликите са много повече от наглед дребните разлики.
Другият момент е, че след мъж като Гого никога не бих се обърнала в реала.
Докато след Фифо бих. Heart
Но си лалалайствам просто, и двамата могат да са ми синове все пак.

# 623
И изобщо не припадам по него, аз съм на обратното мнение за Филип и от мъжете той е моят фаворит, и да, знам, че го водихме този разговор, но именно поведението на Фифо и на терен, и като социална игра ми напомня на Юлиян. Приликите са много повече от наглед дребните разлики.
Лично на мен не ми допада, че Гого е в групичката на "силните". И не ми харесва, че е мълчаливо в нея. Явно е такъв човек, ако е стратегия е добре работеща за момента. За мен специално той има защитата на уменията си - няма умен играч, които би се прострелял сам да иска Гого като съперник на арената от сините. А една такава нагласа в племето му дава възможност да се държи по начина, по който го прави.

А за Фифо. Той трябва да се научи да е оп-смирен и обран в реакцийте си. Иначе Фифо е абонат на Гого за момента. Както и Веско/Март/Томас бяха абонати на Юли Simple Smile

# 624
  • София
Точно като Мери мисля и аз. Фифо е по- рафиниран Юлиян, с което ме спечели. Досега даже не ми беше хрумнало, че може някой да припада по Гого, но сигурно е защото и на мен могат да са ми синове. Joy

# 625
  • Другата България
Лично на мен не ми допада, че Гого е в групичката на "силните". И не ми харесва, че е мълчаливо в нея. Явно е такъв човек, ако е стратегия е добре работеща за момента. За мен специално той има защитата на уменията си - няма умен играч, които би се прострелял сам да иска Гого като съперник на арената от сините. А една такава нагласа в племето му дава възможност да се държи по начина, по който го прави.

А за Фифо. Той трябва да се научи да е оп-смирен и обран в реакцийте си. Иначе Фифо е абонат на Гого за момента. Както и Веско/Март/Томас бяха абонати на Юли Simple Smile
Гого няма социална игра. Каквато и да е - добра, лоша, явна, тайна - или поне това виждам аз. Той или е в сянка, но се знае с кого играе - именно със силните - това и в другата тема го писах, или ако се разприказва се хвали. Да, има защо, факт. Но отношенията му с останалите за мен са енигма или пък това защо са такива. Струва ми се някак.....тъмен, неясен, и то не тъмен като лош, а тъмен като неясен, неопределен, нагаждащ се според зависи. Което вероятно е добра стратегия, но не е моята такава. Аз харесвам откритите хора, дори и да трябва да говорят с езика на тялото ако трябва. Но да са открити. Така в мен остава впечатление за....подмолност, и не бих се изненадала ако го видя в него, а и не само в него, разбира се.
Не съм сигурна, че Фифо е абонат на Гого. Мисля, че ще е супер зрелищна битка такава между двамата, но пък зависи и от компонентите ѝ. За смиреността също не съм съгласна - защо да е смирен? Юли смирен ли беше? Напротив, трябва да има самочувствие, защото има с какво да го подплати. Може би малко по-обран.
Това са си мои разсъждения, знаеш, и изобщо не съм “лапнала“ по някой, обещала съм си, че повече не. Но като съм вече вътре в играта, и се паля отвреме навреме. Много ме дразнят манипулациите, много. Правят точно както с Юли - силен играч го изкараха сексист, а знаем как стояха нещата там.
Именно, много точно - Фифо е един РАФИНИРАН Юлиян. Но приликите са очеизвадни.

# 626
Това предаване го гледам заради битките и от тази гледна точка ще се радвам, ако и Филип стигне до финал. Много по-справедливо ще е той да е там, вместо Алекса, Виктория или Генчо. Но не ми е като Юлиян той.
Аз Юлиян не го харесвах в началото. Изведнъж ми се обърна мнението, когато забелязах и осъзнах, и видях едно много детинско и чаровно качество е него - желанието му всички в битката да се раздават и да са добре. Спечели ме главно с това, как умее да мотивира хората около себе си. И сега в Максимал, предполагам, ще го видим да го прилага върху Лора. Бих му поверила детето си да го тренира. Даже имам чувството, че на Юлиян му беше по-тъпо да излиза срещу слаби противници.
Филип го няма това, при цялото ми уважение към качествата му в битките. На него и в битка, и извън битка хората му пречат - дишат му въздуха и му стъпват по земята. До тук не съм го видяла да притежава и другото качество на Юлиян - да види цялата битка и да я "измами", да я напасне към себе си.
А най-набеден герой от вчера насам ми е Алекса. Ако той и продукцията не се опитваха да ми внушат, че по-по-най от него няма, щеше да ми е даже симпатичен. Ама в момента хвалбата му изпреварва с три обиколни реалните му възможности и принос.

# 627
  • Козлодуй
И ние сме (семейно) фенове на Гого - Филип не харесвам, но той взе да се очовечва напоследък така, че признавам че имате верен инстинкт за него обаче аз съм за Евгения в този отбор Simple Smile

# 628
  • Другата България
Страхотен участник в “Голямото преследване“.
Впечатлена съм.

Едит - участникът Хари е наистина УАУ!
16400 лева трябваше да ги вземе сам, той даде 2/3, да не кажа почти всички верни отговори при финалното преследване, а в личната игра нямаше НИТО една грешка.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 18:57 от Merri_An

# 629
Добре де, Дяволче и Bengun, съгласих се с вас, явно просто ме е яд за Лорчето. 🤗

Нито след Фифо, нито след Гого бих се обърнала. 🙃 Виж, след Добата се обърнах... ама само защото мааше гащи в центъра на София гол до кръста. 😄
Гого няма социална игра, защото разбира, че такава трябва да има едва след като попада във формата. Имам чувството, че седи и наблюдава отстрани и си чака битките, за които е отишъл. Докато се ориентира, решил да прави коалиция с Велислана, ама тя отпадна. Харесвам го заради уменията му.
Колкото до Филип - той също е от фаворитите ми. Има страхотни качества, пръв минава по трасето, за да го тества. Интересен ми е, но... съм съгласна с Врабчо. Юлиян направи от едни изпаднали Траки, които саботираха, за да се гонят, отбор, т.е. племе. Атанас, който се разхождаше по арената, живна и започна да тича, за съжаление, само до сламата с възглавничките. Жълтите ядяха страшен пердах и ако не беше Пандора, за резиденцията щяха само да си спомнят.
Знаем колко хора от следващите сезони преписваха и си приписваха неговите хитринки (веднага се сещам за примката "на Влади").
И бих допълнила Врабчо - когато Юлиян стъпеше на арената, въздухът около него започваше да трепери. Поглед, походка, движения. Дяволчето го нарича харизма. Усещането беше друго, не като да гледам Филип. Връщала съм си десетки пъти дадени моменти точно заради това усещане. Кожата ми е настръхвала.
Но това е моето мнение, разбира се.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 08:04 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт