ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 33 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Другата България
Билянка, със всичко съм съгласна на 100%.
Затова казах, че приликите са повече за мен отколкото разликите. Но ги има.
Вероятно грешката ми е, че неволно търся такъв като него, когото да харесам и да подкрепям докато е в предаването. И го открих у Фифо. В Гого изобщо не откривам нищо, ама нищо от Юли. Друг не бих сравнила с него, поне за момента.

# 631
Ако трябва да сравня заряда на Юли на терен най-близо на мен лично ми е Занев.

Редакция :
След страхотната новина от днес поздрав за всички фенове на играта Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 14:03 от Bengun

# 632
  • София
Днес една приятелка, която гледа "Фермата", ме накара да осъзная, че съм живяла в неведение и с грешна статистика. В последните три сезона на "Фермата" победителят е жена, аз бях разбрала само за Happy Ванче (не гледам предаването), защото се споменава и в други теми. Грешна ли е представата ми, че за нея се говори повече отколкото за Веселка и Живка (справка в Wikipedia), или имам такова чувство, защото не участвам в темите на "Фермата"? Bowtie

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 03:04 от La Vikinga

# 633
  • Другата България
За Ванчето се говори повече защото участва и в момента във “Фермата“, а освен това участва и в “Максимал“.
А и защото самата тя е доста по-активна в социалните мрежи.
Тя и Веселка участва в сегашния сезон, докато Живка се покри тотално след победата си.
Това е моето мнение де, може и да не е правилно.
Едитвам.
Скоро не бях гледала по-тъп участник в “Стани Богат“. Ама много тъп, дано някой го е гледал. Започна снощи, вадеше “уникаТни“ разсъждения на елементарните въпроси, днес обаче, като изключим това, че не знаеше кой е авторът на националния ни химн, на текста, започна една излагация...голям смях. Обаче през цялото време демонстрираше самочувствие на най-малко професор от Харвард. “Чудеше“ се на всеки въпрос, уж се колебае, ама то си личи колко изобщо няма идея за какво става въпрос.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 19:58 от Merri_An

# 634
  • София
Благодаря. : ) Значи другите две победителки не са в този all stars сезон на "Фермата"? Аз за Ванчето чух покрай победата ѝ, сезонът вървеше паралелно с втори сезон на "Игри на волята", където също имаше популярна Ваня, може би и покрай това е имало по-чести сравнения. И сега - от тази тема заради участието ѝ в "Maximal Revenge", отново с Ваня от "ИВ". Bowtie На мен нищо не ми остава време да гледам, имам чувството, че покрай "Ири на волята" изостанах с всичките си сериали. Дори не съм разбрала, че сезон 20 на "NCIS" (и spin-off-ите му) е започнал по CBS, и сега имам да наваксвам с 4 епизода. Mask

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 00:31 от La Vikinga

# 635
  • София
Ваня от ИВ2 е една, женският вариант на Юли.
Сега има един Гого, вероятно и него ще прецакат.

# 636
  • София
В този сезон на Фермата участват и Хепи Ванче и Веселка, Живка е отказала да влезе. Веселка и Живка си живеят живота и не е ползват особено социални мрежи. Хепи Ванче е по-социална, ходи по срещи на фермерите, канят я в Бтв да разказва за пътуванията си и е редовна в Инстаграм, затова е по-известна.

Интересното е, че Живка победи със социална игра, докато Ванчето отново е аутсайдер.

# 637
# 638
  • Другата България
Знаем, знаем, темата се активизира от сутринта.
И още една страхотна новина от днес, тоест, вече от вчера - започват кастингите за нов сезон на “Сървайвър“.
Две новини, които ме накараха да се усмихна.
И сериала ми е фаворит, за “Сървайвър“ без коментар. Heart

Да, и аз издишам с гледането на всичко, а хем съм в болнични. Не искам да си представям как ще започна работа, точно към края на и двата формата, а и двата сериала, които следя. За тези в нета не се и сещам, това съм го оставила за зимата. След световното.

# 639

Не беше коментирано скритата двойка като застрашена ли влиза, или не. 🤔
Отговорих си на въпроса.
Скрит текст:

# 640
Е, да, така е по-справедливо. Все пак всички звИзди минаха през някаква цедка, та редно е и новата двойка да си извоюва мястото.

# 641
  • Другата България
Да ви подсетя само.

Не мога да се сдържа, Юли и Гошо в двата противоположни края....Sunglasses

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 17:11 от Merri_An

# 642
Аз лично се каня да го гледам при премиерата му "на живо" в ЮТ. След това ще напиша тук моята гледна точка към епизода, този път без спойлери.

# 643
  • Другата България
В колко часа ще е?

# 644

Общи условия

Активация на акаунт