ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 745
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Юлиян имаше и няколко поста с Елизабет. Аз пък от тях реших, че тя се е представила много добре.
Ами, ще видим. Но ето че сега е актуално и се коментира. През септември може и да не ги помним половината Wink

# 91
Е, Юли за мен лично е толкова очакван и предсказуем победител, че няма къде повече Joy

# 92
За победител не знам, но според мене е играл (почти) до края. Както и Дани (а и Стоян и Стратимир). Със сигурност си е станал близък с Гуспата - вчера на боулинг, преди това на бар. 🤪

Предположение, но все пак го слагам в скрит текст.
Скрит текст:
 Юли може да е отпаднал на финала при гласуване за финалист от другите двойки, предвид това стори, което се появи към края на снимките:

Доколкото си спомням едната двойка финалисти се класираше след победа, а другата - след гласуване на отпадналите двойки.
А и още нещо - знаем го каква е клюкарка 🤪. Ако беше спечелил, досега да ни е подсказал. 😉

Събрала съм ви малко стари (и по-млади 🤪) муцуни:
Анка от днешната снежна София:

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 18:36 от Bilyana14.

# 93
  • София
Събрала съм ви малко стари (и по-млади 🤪) муцуни:

Скрит текст:
Коя е тази двойка?

# 94
Анка какво направи, та е така неузнаваема!
А втората двойка кои са?

# 95
  • Другата България
Носа си барна.

# 96
На втората снимка - Стоян и майка му.

Анка носа си барна, зъбите изправи. 🙂

# 97
  • София
Да, може би
Скрит текст:
Дамяна го е прецакала Юлката, защото Туджаров я хвалеше, че била злодей и направила страшен ход в Максимал. Но все тая, ако стигне до края на игрите ще съм предоволен. Това не са истински многокомпонентни игри, в които той би имал сериозно предимство спрямо всички останали.
При такъв тип игри и при такава мега конкуренция от топ атлети, който стигне до финала или подножието му заслужава огомен респект, защото каста е наистина звезден този път.

Официално вече е потвърдено от Максимал.
Ще гледаме шоуто чак през Септември.

# 98
Бря тъз Анка, не мога да ѝ се нагледам...МНого ѝ отива това което си е правила. До сега нищо на никой не ми е харесвало. Но Анка е много очарователна. Не я знам кой и къде я е правил, но добре ѝ се е получило.

Аз докато зацепя кой Стоян. Мислех че тоя от последните игри. Викам си много млада майка му, той нали на 50 беше....А той оня Стоян.

# 99
Коя Анка?
Може ли снимка преди и след на нослето?

# 100
Коя Анка?
Може ли снимка преди и след на нослето?
Анка Капитанка от първия сезон на ИВ:

Стоян май трябваше да го напиша СтоЕнчо за по-голяма яснота. 🤪

# 101
Даа, СтЕнчо Joy
Заподозрях, че е той, но нещо е сменил прическата.

# 102
Пооплешивял е, затова я е сменил.

# 103
  • Другата България
Врабчо, гледаш ли "Братя"?
Още колко епизода има, знаеш ли? Или някой друг, който следи сериала?

# 104
  • София
52 епизода
Май и Лъжите са толкова.
Горе-долу ще свършат по едно и също време + / - няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт