ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 787
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Да. Леко тъпо е да те хванат един път и ти да повториш същия номер следващата година.

# 481
  • Sofia
Миналата година се оправдаваха,че някой от екипа пробвал да реди преди това и можело да е станала грешка /абсурдно обяснение/.Интересно тази година какво ще измислят.

# 482
Първокласник

# 483
  • Велико Търново
Миналата година се оправдаваха,че някой от екипа пробвал да реди преди това и можело да е станала грешка /абсурдно обяснение/.Интересно тази година какво ще измислят.
Същият този някой пак се е опитвал, но то като е ненаредимо, той пак не е успял, как какво Joy

Леа много прилича на майка си. Може и заради очилата да е, че Жени носеше такива,  май.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 15:48 от DamaPika

# 484
  • София
Първокласник
Скрит текст:
Синът им е мини-копие на Ваня, има неговото лице. Bowtie

# 485
Да. Леко тъпо е да те хванат един път и ти да повториш същия номер следващата година.
Ааа, не така с Продукцията. Надградила е спрямо миналата година. 🤪😂😂😂

Ох, този Гого ще ме убие - не разбрал, че в ИВ имало и социална игра, докато не влязъл. 😂 От предишните сезони гледал само битките. Wink

Красиво, но неподходящо за учител:

На Черни връх:

# 486
Гледам Игри на волята и по-точно номинациите на червеното племе. Смея се с глас и връчвам жълтата фланелка на Генчо, който се самономинира. Още по-голям кеф ще е, ако Генчо вземе, че отпадне утре от Куков.

# 487
  • София
Абсолютно подкрепям. Доста глупав ход от страна на мнозинството. Куков е дразнител, обижда ги, няма спор, ама те изобщо не могат да отиграят ситуацията.

# 488
Според мен и двамата ще останат в играта. ТЪпарев няма да допусне цирка да се разтури само след едноседмичен гастрол.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 21:27 от Bengun

# 489
Приключих с опитите да гледам "С река на сърцето". Снощи пак опитах, но на петата минута се хванах, че ми е по-интересно да гледам гаргите през балкона.
Жалко за някои от актьорите, че това е максимумът, в който могат да се изяват у нас. Добре поне, че на три години веднъж излиза някой свестен сериал или филм тук, и че ходят да се снимат по чужбински продукции.
В един нормален телевизионен пазар пускаш пилотен епизод и ако не "хване" публиката, всичко спира до тук. А при нас Нова са платили за това, да се наснима до край, пък каквото стане, 'щото друго нЕма. Ама то щяло да стане интересно после. Ама ние да не сме в 1981-а година, когато имаш само Първа програма или разговор със съседите като забавление и щеш - не щеш гледаш каквото има, и чакаш да ти стане интересно. Сами сме си виновни, че гледаме такова качество на българските сериали.

Снощи в Игрите ми хареса как разсъждава Илиян. Предполагам, че е отнесъл хейта по социалните мрежи, но за мен е прав да не иска да се уморява и контузва в обречена битка, при положение, че след това вероятно ще има много по-важна битка за оставане в играта. Виктория си мисли, че е на Олимпиада и всяко излизане на терена е непременно бутай, блъскай, мачкай, пък ако ще после на четири крака да излезеш. Но ако не започне да позлва и мозъка си, ще ѝ бъде много трудно напред в предаването.

# 490
Не мисля, че номинациите при червените се стекоха по този начин от глупост. Какво трябваше да направи Генчо - да се скрие зад някого ли?!
Не харесвам Куков. Никога не съм можела да разбирам хората, които заявяват, че бързо палят, но бързо им минавало. И какво, като им минава бързо. Като са изсипали камара обиди по отсрещната страна, на нея дали й минава бързо? Обидите за мене са признак на интелектуална немощ, а самият Куков влезе с претенциите за умно спорещ, който "ентелегенто" можел да "затапи" отсрещната страна, без да използва обидни думи. Неслучайно цялото племе гласува срещу него, както и неслучайно досега не се е появил на снимка с други участници, за разлика от Генчо.

Иначе и аз мисля, че и двамата ще се върнат. Червеното племе (по принцип) явно трябва да е племето със скандалите: 1) Георги срещу Юли; Юли срещу Стоян и т.н.; 2) Тодор срещу Ваня; 3) Манка срещу почти всички; 4) Манка 2.0, да де Куков срещу Генчо.

Съгласна съм с Врабчо по отношение на Илиян. Битка си беше обречена от самото начало (явно заради силните си участници червените не трябваше да бъдат допуснати до нея). Много ми приличаше (по предвидимия си край) на миналогодишната, когато се бореха за един пояс във водата.

Тази "Река" и мене нещо не може да ме грабне. Мъчих се два епизода да гледам и не спирах да се чудя какво гледам и защо го гледам.

# 491
  • Козлодуй
На Виктория и се играеше още затова се скара на Илиян че не се раздава, иначе всеки има право да се пази от контузии - то се виждаше че човека срещу него е доста по-силен и ще го контузи Simple Smile Не съм съгласна да има стратегии толкова рано в играта и затова ми хареса как играят участниците за сега - искрено дано това да продължи по-дълго Simple Smile

# 492
  • Sofia
И аз съм абсолютно съгласна с Врабчо за Илиян.
А Виктория не знам дали си мисли,че е на Олимпиада,или по-скоро искаше да отклони вниманието от собствената си бездарност и от тази на Цецо през цялата седмица.Екстра ѝ дойде да има срещу кого да се плюнчи.

# 493
🙄🙄🙄:

Цецо и Фифо:

# 494
  • София
Комеди клубът са пуснали анкета за предаванията в различни категории, ако ви е интересно, може да гласувате. Някои отговори са вътрешен хумор и нарочно така са написани:

https://comedyclub.bg/2022/09/17/%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%ba%d0%b0% … 0%b1%d1%8a%d0%bb/

Общи условия

Активация на акаунт