Съпругът скъперник, брака ни се разпада

• 16 145
  • 225
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Да не спамим темата на момичето, но ММ пита къде са тези череши по 2 лв. Понеже във Фантастико днес са 2.79 за 500 гр. Разгледах сайта им за онлайн доставки. Както и да е, авторката май изчезна, а и тя е в чужбина.
https://glovoapp.com/bg/bg/sofiya/fantastiko-sof/?content=plodov … odove-c.714672838
Между 2 и 3,50 написах. 2 лв. например са на спирката на Плиска.

# 181
  • Great Britain
Около £ 10 на ден храна прясна и качествена ,двама възрастни плюс вино.

# 182
  • София
Ама авторката още ли е с този индивид?

# 183

С 900 евро и без работа къде да отиде? Всъщност и да има достатъчно пари, без работа никой не дава жилище. Искат три фиша от заплати и си избират наемателите.

# 184
  • Paris, France

С 900 евро и без работа къде да отиде? Всъщност и да има достатъчно пари, без работа никой не дава жилище. Искат три фиша от заплати и си избират наемателите.

А не може ли да кандидатства за социално жилище ако остане самотна майка. Верно, ще поседи в хотел или общежитие някакво време, което не го зная колко е в Германия.

# 185
А пък може и да се прибере в България, където с 900евро ще й е добре с бебето и където техните ще й помагат. После си почва тук работа, детето на ясла и готово.

# 186

А вишни има ли в САЩ? Тук не съм виждала.

И тук не съм виждала вишни. Не си бях дала сметка, че няма докато ти не попита, понеже не обичам и не ми липсват.

Авторката, напиши как си?

# 187
Бих започнала работа, веднага. Живеете крайно бедно, според мен, с големи ограничения. Отделно, че не бих търпяла обиди и скандали, още повече и за пари.

Има вишни в САЩ. Рядко, но има.

# 188
  • Варна
Авторката от 20 дни не е влизала в мамата, вие се хабите.

# 189
  • София
Мен силно ме впечатлиха цените, които Невена обяви. В България храната е по-скъпа.

# 190
В България храната е безобразно скъпа! И некачествена също.

# 191
  • Paris, France
Мен силно ме впечатлиха цените, които Невена обяви. В България храната е по-скъпа.

Цените в супермаркетите и тук са по-високи. Полуфабрикатите са много скъпи.

# 192
  • София

Цените в супермаркетите и тук са по-високи. Полуфабрикатите са много скъпи.

Изобщо не става дума за полуфабрикати, такива неща вкъщи не влизат.
Давам и пример - сьомгата е 45-50 лв за килограм в рибарски магазин. На промоция в Лидл е малко под 40 лв.
Яйца с добро качество от месарски магазин са 55 ст. за брой.

# 193
Яйце в момента е 0.25$, щастлива кокошка. Биояйце е малко над 0.30$.

# 194
Е, айде чак толкова... Онзи ден си купих яйца от кварталния супермаркет по 0.23лв. Хлябът масово е под 2лв вече. Сьомга... колко обикновени средностатистически хора си купуват баш сьомга... Пък щом те вълнува цената на сьомгата, значи нямаш проблем с цените, щото ако имаш реален проблем и кинтите са ти кът, цената на сьомгата, вЕрвай, ще ти е последния проблем.

Общи условия

Активация на акаунт