Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 609
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Да,тази бабка Фериде от Град Божурище до София незнам какво но не взима пари.Каквото и оставиш ,само не  разбрах някой дали я е посещавал???
Да аз съм писала няколко пъти за нея. Много спокойна и мила цена, помага ти дори и само като я слушаш

# 361
Възмущение от Климент Георгиев,който е работил преди време с човек от семейството ми и освен нападките и стреса за момичето, телефона му дава заето,когато моя братовчедка се опитва да говори с него, тъй като тя се тормози от ситуацията, това  не е отношението към клиентите,даже с тези клиенти да е имало разногласия, примери вероятно много подобни

# 362
Може ли точен адрес на Фатме от Тънково

# 363
https://www.instagram.com/polina.peneva_/
някой допитвал ли се е до тази дама?

# 364
Сетих се да напиша за един измамник от Кюстендил. Преди години ме заведоха да ми восъко лее. И взе 300 лева за разваляне на магия. Ефект никакъв. Забравих му името

# 365
  • София
Сетих се да напиша за един измамник от Кюстендил. Преди години ме заведоха да ми восъко лее. И взе 300 лева за разваляне на магия. Ефект никакъв. Забравих му името

Руснак на име Саша?С цел да събере паричките на всякъде вижда магии.Ако не му се вържеш да го поканиш у дома ще измисли някой ритуал за самопомощ.

# 366
Вече се убедих- няма истински ясновидки в България. Всички, които ползвах познаваемост нула. Не си харчете парите излишно.

# 367
Вече се убедих- няма истински ясновидки в България. Всички, които ползвах познаваемост нула. Не си харчете парите излишно.
Щом казвате .... Аз продължавам с търсенето.

# 368
Има истински, но не тези, които се въртят в последните 20 теми поне...е някои се въртяха и бяха истински, но точно те вече се отказаха да врачуват. Защо не знам, може би по-чувствителните хора в един момент се натоварват психически от това да виждат проблемите на хората. Една ясновидка си взе успокоително преди консултацията с мен, защото предната клиентка я е била натоварила енергиино и пак ми позна! Е точно тя вече май не гледа.

# 369
Има истински, но не тези, които се въртят в последните 20 теми поне...е някои се въртяха и бяха истински, но точно те вече се отказаха да врачуват. Защо не знам, може би по-чувствителните хора в един момент се натоварват психически от това да виждат проблемите на хората. Една ясновидка си взе успокоително преди консултацията с мен, защото предната клиентка я е била натоварила енергиино и пак ми позна! Е точно тя вече май не гледа.

И все пак коя беше тя? Сигурен ли сте, че вече не гледа

# 370
Щом казвате .... Аз продължавам с търсенето.

Дано успеете да намерите, и после да споделите тук.

# 371
И все пак коя беше тя? Сигурен ли сте, че вече не гледа
Cвeтлaнa от C. peka. Аз вече няколко пъти питах за актуалният й номер тук, но никой не го знае. Или го крие. Wink

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 19:23 от Анонимен

# 372
Здравейте! Някой, който е ходил при Ангел Димитров от Дианабад може ли малко повече инфо? Помага ли и след колко време след като "чисти" на снимка действа?

# 373
И аз си запазих час за леене на коршум при тази жена от Божурище. За сряда е. Дано помогне наистина😊
Здравей, как мина леенето на куршум при Фариде от Божурище? Почуства ли някакво облекчение след това и предсказва ли някакви неща?

# 374
Нито чисти, нито помага.

Здравейте! Някой, който е ходил при Ангел Димитров от Дианабад може ли малко повече инфо? Помага ли и след колко време след като "чисти" на снимка действа?

Общи условия

Активация на акаунт