Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 743
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Жената от Хаджи Димитър, за която питате да не е Пепа? Аз съм ходила отдавна, но на мен лично не позна.. Помня че разправяше, че двамата й сина са в Англия и колко било скъпо да ги издържа там... И повече не съм повтаряла.
Имаше една гледачка в Хаджи Димитър
Взимаше у тях в една къща. Първо се чакаше в хола и пиеш кафе, после те взема в стаята на сина й, поне мен така взе.
Моля за координати, ако някой има

# 286
  • там, където ми харесва
Давам ОВ за Моника , едната и прогноза вече се сбъдна. По описанието , което ми даде и това , което се случи следва втора прогноза с период есента.

# 287
Давам ОВ за Моника , едната и прогноза вече се сбъдна. По описанието , което ми даде и това , което се случи следва втора прогноза с период есента.
А позна ли ти нещо
Или такива въпроси не си и задавала

# 288
Привет! Една жена ми предложи приятелсво във фейсбук, пише се Гадания карти таро, доколкото разбрах се казва Елена, записва часове и гледа във вайбър, мисля че 30 лв. за полонин час. Изкушавам се дали да не се запиша, но да попитам все пак има ли тук някой, на когото е гледала?

# 289
Илияна Смилянова е известен и сериозен таролог, минала е курсове на световно ниво. Ако се интересувате от Таро, по-добре идете при такъв човек. В ютюб само аз не съм се изтъпанила още.

# 290
Здравейте,да дам обратна връзка за Дания Начкова. Обадих и се по телефона,тя каза че може по телефона да ми каже какво вижда,но да и изпратя снимка на Вайбър. Казах и че искам диагностика за здравето ми. Тя ми каза,че над 30 години само това правела. Каза да и се обадя на следващия ден към 12 ч. Обадих и се,каза ми обади се след 40 мин. Обадих се след 40 мин,каза обади се след 7-8 минути. И така вече загубила търпение,най после установих контакт. Първите и приказки бяха - имаш нервен срив,и много умряли около теб. Аз я питам други болести имам ли. Тя ми отговаря - не,само нервен срив и негативна енергия около теб. Аз пак я питам друго нищо ли не виждаш,имам болести които ми са медицински доказани. И така около половин час ми говори глупости,че имам хематом,че съм си падала на главата. Аз и казах,че не съм падала на главата си,че нямам хематом,че имам четири ЯМР та на главата и там няма такова нещо. Тя ми каза- Може да не е сега,може като дете да е било,никога ли не си си удряла  главата.Опитваше се да ме подпитва,да налучква,да ме убеди че имам негативна енергия и че трябва да ми направи восъколеене и разни други работи. Като видя че не става,каза обади ми се утре,защото сега бързам и не мога да се съсредоточа.
Та според мен е поредната набедена ясновидка. Може и да има някаква дарба,но на мен не ми позна нищо.

# 291
Наскоро една съфорумка беше писала, че гледа на карти, но има и ясновидски способности. Търсих й поста, но не го намирам. Някой може ли да помогне?

# 292
От скоро съм в тези теми. Има в фейсбук страница Маг Гюлшен Гледа На Карти Таро картинката е анимирана с кристална топка. С малко последователи е страницата, но е била от скоро каза в мрежата. Ми на мен всичко ми позна, даже ми даде хубави съвети. Ако някой желае нека се свърже с нея. Simple Smile

# 293
От скоро съм в тези теми. Има в фейсбук страница Маг Гюлшен Гледа На Карти Таро картинката е анимирана с кристална топка. С малко последователи е страницата, но е била от скоро каза в мрежата. Ми на мен всичко ми позна, даже ми даде хубави съвети. Ако някой желае нека се свърже с нея. Simple Smile
Бихте ли разказали по подробно какво точно Ви позна, на какво гледа, каква е таксата?

# 294
То само като чуеш името ... Маг Гюлшен?

# 295
Знаете ли за някаква баба от Божурище която била туркитя около 60 те години и лее коршум??

# 296
Дано ти познае

# 297
Бихте ли разказали по подробно какво точно Ви позна, на какво гледа, каква е таксата?
Колкото ви е на сърце. Позна ми миналото душевните тързания които имам за бъдеще чакам да видя. Дадох само име и дата и зададох въпрос

# 298
Илияна Смилянова е известен и сериозен таролог, минала е курсове на световно ниво. Ако се интересувате от Таро, по-добре идете при такъв човек. В ютюб само аз не съм се изтъпанила още.

Ползвах услугите и преди няколко години, нищичко не позна нито за настояще, нито за бъдеще, дори не улови ситуацията.

# 299
Да,тази бабка Фериде от Град Божурище до София незнам какво но не взима пари.Каквото и оставиш ,само не  разбрах някой дали я е посещавал???

Общи условия

Активация на акаунт