Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 840
  • 736
  •   2
Отговори
# 270
Здравейте.
Обещах отзиви за starskyadaratarot.
Като цяло не си давайте парите.Купил си всеки едно тесте таро и решил ,че може да забогатява.Това ми е мнението.

# 271
Croco, може ли малко повече подробности?

# 272
Може ,питах общо за мен защо се получават някои неща така.
Отговорът беше ,че съм имала връзка,която много ме е наранила и от която не мога да изляза.Това абсолютно не е вярно.Опита се да налучква и да ми говори общи неща-трябва да си по-отворена,да се научиш да приемаш другия,имала съм непрежалима загуба и това ми пречи  ,не искам да приема истината ,все някакви клишета.Имала съм един много добър приятел ,на който винаги мога да разчитам,което също не е вярно.Разчитам само на себе си.
Имала съм сериозна връзка и се стигнало до предложение за брак ,от което аз онемях.
Питах конкретно за един човек-имали сме връзка с него.Ми нямаме ,ако имаме,дали ще питам .Аз съм се била дръпнала и той затова се разсърдил.А всъщност стана точно обратното.Но изведнъж се оказа,че ни чака светло бъдеще .
Като цяло опит да се тълкуват картите една по една ,да ми казва значението на всяка карта,ама аз това мога да си го прочета и без 40 лв.
Както и да е -имала ,дала съм.

# 273
Ясно, благодаря. Навсякъде една и съща схема. Все си мислех, че тези с картите Таро са една идея по-свестни от разни" ходжи" от малцинствата, но уви...

# 274
Още една глупост ,от която щях да падна-трябва да се преместите-да си смените жилището,работата,да идете на почивка за дълго (кой ще ме пусне за дълго в тази почивка ,не е ясно) и там ще срещнете човека. Трябва да се установите на едно място -аз съм се установила ,студентството ми свърши и съм се установила на мястото.Да се науча да бъда търпелива с човека ,който ще дойде евентуално...
Просто какво да Ви кажа -сега го прослушвам за втори път и ми иде да си пухна един в главата проста .Вместо да си купя лекарства ,че ковидясах ,аз ги подарих на тази велика тароистка.

# 275
Ужас... Има ли изобщо някоя от тези с картите Таро в Ю туб, която поне малко да познава?

# 276
Аз мисля да се обадя на Моника, да видя какво ще ми каже? Може ли някой да ми прати телефона на лично? Парите как й ги пращате, на банкова сметка, или как?

# 277
Звънях на Емилия от Пиротска днес, за да запазя час за утре, каза че щом е от интернет намерен телефона и по разни сайтове, да не я притеснявам и да си търся другаде Simple Smile Била се е преместила на Вашингтон някъде

Ами направи и ти като Нели ако ти е толкова важно да говориш с ясновидец врачка или ходжа .
Звънни на всички които знаеш и виж колко от тях са измамници и колко не.
А коя е тази Емилия ?
За първи път я чувам
Ами направих така да и знам,че всичките са измамници... за съжаление.Само тази жена която и бях дала телефона тя ми позна друга не,поне си казвам истината .

Тя си познава ама да не говорим сега за Моника, че пак ще се спори.
И колко пари даде на тези хора
Ами доста и като цяло си беше жив опит за разните там магии ,виждания и се оказа ,че.не съществуват.

Аз мисля ,че магии си има ама ти трябват книги не ходжи измамници.
Какви книги то по книги едва ли се учи това.

# 278
Аз мисля да се обадя на Моника, да видя какво ще ми каже? Може ли някой да ми прати телефона на лично? Парите как й ги пращате, на банкова сметка, или как?
Аз и писах на вайбър и не отговаря. Не знам защо, но не пожела да ми отвори.

# 279
Аз и писах на вайбър и не отговаря. Не знам защо, но не пожела да ми отвори.
На линия ли е?
Не знам защо не ви е отворила
Аз като и бях отговорила на мен отвори след 1 час

# 280
  • Бургас
Допускам, че е възможно тези лица да нямат регистрирани фирми и да не декларират доходите си. Някои са смели от некомпетентност или съпътстващ ги късмет. Но други внимават и не знаят някой като се свързва с тях, защо го прави. Затова не искат телефонните им номера да се публикуват в интернет и разпитват от къде им знаете номера.

# 281
Имаше една гледачка в Хаджи Димитър
Взимаше у тях в една къща. Първо се чакаше в хола и пиеш кафе, после те взема в стаята на сина й, поне мен така взе.
Моля за координати, ако някой има

# 282
Аз пак да си питам за баба за леене на куршум, в София или около София, някой?

# 283
Незнам ама анета с продуцента и Айдънчо вече може да го пишете към мошенниците изпробван е и не върши работа 🤣

# 284
Незнам ама анета с продуцента и Айдънчо вече може да го пишете към мошенниците изпробван е и не върши работа 🤣

Тези които нямат дарба не могат да са ходжи ясновидци и врачки защо се занимават с това
Е какви хора има само

Общи условия

Активация на акаунт