Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 945
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Моника нали не искаше пари? Аз нямам много финансови възможности,  ако й се обадя, ама без да й плащам, ще стане ли работата?
Тия 20% как ги изчислихте?

Ами да,не иска -нали Stoqnova_V-00 едва я измолила да ѝ плати.Пробвайте и Вие ,може да я обземе пристъп на благотворителност отново.

Моника не е лоша.
И по беден да отиде при нея няма да го отпрати или да му вземе пари .
Точно 10 минути ми трябваше да преценя каква е Моника. .
Имаше си причина да не иска да ми вземе пари
Недейте така нямам желание по никакъв начин да се карам с някого или да обиждам
Всеки си има мнение.
И каква е Моника според Вас?
Добър човек е според мен.
Разбрахме ,че на едни познава на други не.
Няма смисъл да се караме нали за това е страницата да си помагаме .
Не знам за какво е това лошо отношение от ваша страна.
Както видях един коментар Моника да не си е направила профил тук
Надали си е направила.
Излишно си е това да спорим
Не, не. Не съм казала, че Моника е лоша. Радвам се, че споделяте мнение. Форума е за да си помагаме. Особено когато някои хора го ползват за да измъкват пари е много добре, че някой изказва лично мнение от опит. Аз например винаги съм казвала за Краса от бяла слатина която много познава. Не правя реклама, споделям мнение.

# 256
На жената ако не и се даде реална информация няма как да ти познае нещо.
На мен доста позна за бъдеще не знам още даде срок и след великден и след няколко години нищо не се знае.
Но не може да показвате лошо отношение поне 20% от ясновиците и врачките в България познават.
Говореше се и за продуцента и за ходжата но хората не бяха толкова лоши.
Въпрос на гледна точка.
Аз останах с добро впечетление от тази жена за другите не знам.
След 2 или 3 години живи и здрави да сме пак ще и звънна и ще и задам същите въпроси отново.
Госпожо, вижте какво пишете !
Аз като имам проблем ще питам за реалния си проблем, каква друга информация да давам ???
Какво лошо отношение да показвам - не я познавам и не я коментирам.
Коментирам начина по който тука се дискутира.
Аз оставам и с добро впечатление от обслужването в магазина, но тук говорим за съвсем други неща !
Има хора, които се отнасят културно и любезно но с нулева познаваемост. Има и такива, които са нагли, груби и нахални и пак с нулева познаваемост.
Въпросът е познава или не и до каква степен. Това е. Ако след 2-3 години ще и задавате същите въпроси .... НЕ, благодаря ама няма да отида при нея !

# 257
На жената ако не и се даде реална информация няма как да ти познае нещо.
На мен доста позна за бъдеще не знам още даде срок и след великден и след няколко години нищо не се знае.
Но не може да показвате лошо отношение поне 20% от ясновиците и врачките в България познават.
Говореше се и за продуцента и за ходжата но хората не бяха толкова лоши.
Въпрос на гледна точка.
Аз останах с добро впечетление от тази жена за другите не знам.
След 2 или 3 години живи и здрави да сме пак ще и звънна и ще и задам същите въпроси отново.
Госпожо, вижте какво пишете !
Аз като имам проблем ще питам за реалния си проблем, каква друга информация да давам ???
Какво лошо отношение да показвам - не я познавам и не я коментирам.
Коментирам начина по който тука се дискутира.
Аз оставам и с добро впечатление от обслужването в магазина, но тук говорим за съвсем други неща !
Има хора, които се отнасят културно и любезно но с нулева познаваемост. Има и такива, които са нагли, груби и нахални и пак с нулева познаваемост.
Въпросът е познава или не и до каква степен. Това е. Ако след 2-3 години ще и задавате същите въпроси .... НЕ, благодаря ама няма да отида при нея !

Аз казвам каквото ми е казала Моника
Тя ми каза, че ако не и дадат реална информация за себе си няма как да познае .
Не исках да ви засегна  или обидя по никакъв начин .
Аз не ви карам да ходите при нея нито вас нито който и да е било
15 човека ми писаха на лично съобщение че и искат номера.
Защо трябва да спорим същата работа като с продуцента и ходжата.

И не е там проблема Crocо не ми е там проблема и не го приемам лично .
Проблема ми е ,че аз като ви казах че на мен лично ми е познала вие го превърнахте в спор това и за какво
На едни познава на други не

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 20:40 от Stoqnova_V_00

# 258
Здравейте, някой използвал ли е услугите на този ходжа ?
https://hodjaibrahim.com/

# 259
Здравейте! Нахлувам в темата с гръм и трясък Simple Smile Искам да попитам към кого да се обърна за изгубени или откраднати пари, не знам. Парите не са мои, а на колежка, която обвинява мен. Искам да разбера какво се е случило с парите й. Случаят е много объркан и странен и до момента разследването не дава резултат.

# 260
  • Варна
Не мога да помогна.
Но освен при здравни проблеми, и при такива случаи като кражби, престъпления, криминални, ако го има ясновидството би било много полезно.
Сещам се за случая от преди десетина години в Поморие на убитото малко момиче. Тогава много ясновидци се намесиха и никой нищо не позна, поне според изнесени статии в сайтове.

# 261
Здравейте! Нахлувам в темата с гръм и трясък Simple Smile Искам да попитам към кого да се обърна за изгубени или откраднати пари, не знам. Парите не са мои, а на колежка, която обвинява мен. Искам да разбера какво се е случило с парите й. Случаят е много объркан и странен и до момента разследването не дава резултат.

Вие сериозно ли? Тук хората търсят някой нещо да им налучка, Вие за пари. Open Mouth 
Преди много години тук пишеше една дама, която беше обходила де що има врачка./по друг повод/
 В един момент изчезнали ключовете на колата в сервиза. Допитала се беше до 12 ли, 20 ли врачки/ ясновидци/. Отговора беше очеваден, че след като е в сервиз, там и трябва да се намери.
Да, ама не се получи така. Само един с махало беше познал уж.
Та, хич не се надявайте някой да Ви познае нещо. Или ще се намерят или не. 50 на 50.
Съжалявам.

# 262
Звънях на Емилия от Пиротска днес, за да запазя час за утре, каза че щом е от интернет намерен телефона и по разни сайтове, да не я притеснявам и да си търся другаде Simple Smile Била се е преместила на Вашингтон някъде

# 263
Звънях на Емилия от Пиротска днес, за да запазя час за утре, каза че щом е от интернет намерен телефона и по разни сайтове, да не я притеснявам и да си търся другаде Simple Smile Била се е преместила на Вашингтон някъде

Ами направи и ти като Нели ако ти е толкова важно да говориш с ясновидец врачка или ходжа .
Звънни на всички които знаеш и виж колко от тях са измамници и колко не.
А коя е тази Емилия ?
За първи път я чувам

# 264

Ами направи и ти като Нели ако ти е толкова важно да говориш с ясновидец врачка или ходжа .
А коя е тази Емилия ?
За първи път я чувам
Ами направих така да и знам,че всичките са измамници... за съжаление.Само тази жена която и бях дала телефона тя ми позна друга не,поне си казвам истината .

# 265

А коя е тази Емилия ?
За първи път я чувам
Ами направих така да и знам,че всичките са измамници... за съжаление.Само тази жена която и бях дала телефона тя ми позна друга не,поне си казвам истината .

Тя си познава ама да не говорим сега за Моника, че пак ще се спори.
И колко пари даде на тези хора

# 266
Емилия от Пиротска е на ул. Вашингтон 13.. Аз също й звъннах скоро, пита ме от къде й имам телефона и аз казах, че го има в интернет.. Тя каза, че не била давала разрешение да й го публикуват и принципно не взимала хора така, но направи изключение за мен.. Работата е там, че в деня на часа имах здравословен проблем и не можах да отида.. И най- вероятно повече няма да мога да я посетя. Аз честно казано не виждам какъв им е проблема, като идват при тях хора от сайта или просто са намерили телефона в интернет.. Какво значение има? Доколкото четох, някои са доволни, други- не.. Както в повечето случаи майче.

# 267

А коя е тази Емилия ?
За първи път я чувам

Ами доста и като цяло си беше жив опит за разните там магии ,виждания и се оказа ,че.не съществуват.

# 268

А коя е тази Емилия ?
За първи път я чувам

Ами доста и като цяло си беше жив опит за разните там магии ,виждания и се оказа ,че.не съществуват.

Аз мисля ,че магии си има ама ти трябват книги не ходжи измамници.

# 269
Здравейте,някой ползвал ли е услугите на Дания Начкова. Намерих във нета доста изписано за нея,но ме интересува мнение от хора които са я посетили,защото написаното в интернет може да е платена реклама. Само едно положително мнение имаше тук във БГ мама във една стара тема.

Общи условия

Активация на акаунт