Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
................... Моля хората на, които им е познала да дадат мнение.И да ви кажа друго,жената не се занимавас магии ,ако смятате така да ви помага.Лек ден.
И на мен би ми било интересно да се появят хора на които е помогнала Моника или която и да е друга или друг с дарба. Но помогнали, познаването не ме вълнува.
Темата е за това, да се оповестяват хора със свръхестествени способности, дарба или каквото е там, макар и наличието на тези умения да е относително.
Не мисля, че е реклама, стига да не е от самия човек с дарбата. Ако е свързано с медицина ме вълнува много.

На скоро в темата за гледане на Таро, се зададе уникален според мен въпрос от съфорумец. Аз бих го определила дори като нагъл...
"Ще започна ли собствен бизнес" - до тук както и да е, нормално....
Парите са важни, дори и здравето е зависимо доста от наличието им, въпреки че работа има и ниско и много добре платена и без собствен бизнес.
Но продължението ме изуми "Какъв да е предмета на дейност!?!?"
Мисля няма нужда, човек да е ясновидец, за да му каже, че не е готов за собствен бизнес.
Уважавам повече бабата на пазара сяла каквото сяла в двора, обърнала една щайга, седнала и продава. Имала идея, потрудила се, сътворила продукция, спечелила.
Може би за това на много хора, не се познава, защото въпросите са подобни, тарикатски... .

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 16:04 от VassiLea

# 241
От всичките писания аз пак не разбрах номера на Моника .. каква е тази тайна , някой да го напише , всеки ще си прецени дали да се възползва от услугите . Ако има конкретни мнения , да позна , да не позна пишете , ама сега пет страници лъже ли не лъже , много е досадно
Аз ще ти го дам

# 242
Не мога да разбера за какво влизате в детайли, когато при всеки човек е различно ?
Въпросът е един : " Даде ли ти реален отговор за това за което отиде да питаш ?"
Какви са тези въпроси " Позна ли ти?, Какво ти позна?, Ама как ти позна?, Доволна ли си? , Защо не си доволна?, Какви срокове ти даде?, ..."
Не знам дали изобщо разбирате абсурда в който затъвате и в коментарите които се правят ?
На практика ситуацията е много простичка. Имаш въпрос и отиваш да ти гледат. Дали човека има дарба или не - това няма как да го каже никой ! Може да се каже, че познава или не познава и това. Може да се коментира и до каква степен има познаваемост, защото някой хора отиват с по няколко въпроса. Но това по-скоро е въпрос на време за да се прецени дали се е сбъднало или не.
Но няма как да се отиде, да ви кажат нещо и да се изцепи коментар от типа " На мен всичко ми позна!" Човека казал за нещо в бъдеще и веднага се тръби дали познал.
Мислете бре хора !

# 243
Не мога да разбера за какво влизате в детайли, когато при всеки човек е различно ?
Въпросът е един : " Даде ли ти реален отговор за това за което отиде да питаш ?"
Какви са тези въпроси " Позна ли ти?, Какво ти позна?, Ама как ти позна?, Доволна ли си? , Защо не си доволна?, Какви срокове ти даде?, ..."
Не знам дали изобщо разбирате абсурда в който затъвате и в коментарите които се правят ?
На практика ситуацията е много простичка. Имаш въпрос и отиваш да ти гледат. Дали човека има дарба или не - това няма как да го каже никой ! Може да се каже, че познава или не познава и това. Може да се коментира и до каква степен има познаваемост, защото някой хора отиват с по няколко въпроса. Но това по-скоро е въпрос на време за да се прецени дали се е сбъднало или не.
Но няма как да се отиде, да ви кажат нещо и да се изцепи коментар от типа " На мен всичко ми позна!" Човека казал за нещо в бъдеще и веднага се тръби дали познал.
Мислете бре хора !

На жената ако не и се даде реална информация няма как да ти познае нещо.
На мен доста позна за бъдеще не знам още даде срок и след великден и след няколко години нищо не се знае.
Но не може да показвате лошо отношение поне 20% от ясновиците и врачките в България познават.
Говореше се и за продуцента и за ходжата но хората не бяха толкова лоши.
Въпрос на гледна точка.
Аз останах с добро впечетление от тази жена за другите не знам.
След 2 или 3 години живи и здрави да сме пак ще и звънна и ще и задам същите въпроси отново.

# 244
Добре, защо да не може да се каже, че някой има дарба като ти е гледал? Стоянова каза, че Моника й е познала неща от сегашното и това е дарба според мен. За бъдещето е ясно, че не можеш да кажеш- “Всичко ми позна” 😊 От друга страна друга съфорумка каза, че не й е познала.. Може да не може да познава на всеки. Може би не всичко е бяло или черно.. Весели празници на всички! 🌸🌻🌺

# 245
Добре, защо да не може да се каже, че някой има дарба като ти е гледал? Стоянова каза, че Моника й е познала неща от сегашното и това е дарба според мен. За бъдещето е ясно, че не можеш да кажеш- “Всичко ми позна” 😊 От друга страна друга съфорумка каза, че не й е познала.. Може да не може да познава на всеки. Може би не всичко е бяло или черно.. Весели празници на всички! 🌸🌻🌺

За бъдещето нищо не мога да кажа .
Може и да стане може и не .
Не се знае .
Моника сама ми каза, че дори и да ми е интересно за кой ще се оженя не може да ми каже сега трябва да изчакам малко.
Дори и човек да има дарба не може да ти кажат примерно след 15 или 20 години какво ще се случи.
Щастлива ли ще си няма ли да си и така .
Весели празници на всички.

# 246
От няколко страници чета само за тази Моника и как всичко познава и как две съфорумки тук не дават и дума да се издума против нея.Все едно не може да има нещо различно от тяхното мнение.
Ми хубаво нека има дарба ,нека познава всичко .Но приемете ,че има хора,на които не е  познала и на които си е поискала пари.
В този форум сме лъгани достатъчно и то от самите врачки,решили да изкарат някоя стотинка в повече.Така че си запазваме правото да бъдем мнителни .

# 247
От няколко страници чета само за тази Моника и как всичко познава и как две съфорумки тук не дават и дума да се издума против нея.Все едно не може да има нещо различно от тяхното мнение.
Ми хубаво нека има дарба ,нека познава всичко .Но приемете ,че има хора,на които не е  познала и на които си е поискала пари.
В този форум сме лъгани достатъчно и то от самите врачки,решили да изкарат някоя стотинка в повече.Така че си запазваме правото да бъдем мнителни .

Чак пък да не даваме.
Всеки има право да си изкаже мнението.
На едни се познава на други не.
Както казах само 20% в България  от ясновидци и ходжи познават.
И при който и да отидете пак ще ви поискат пари.

# 248
Моника нали не искаше пари? Аз нямам много финансови възможности,  ако й се обадя, ама без да й плащам, ще стане ли работата?
Тия 20% как ги изчислихте?

# 249
Моника нали не искаше пари? Аз нямам много финансови възможности,  ако й се обадя, ама без да й плащам, ще стане ли работата?

Ами да,не иска -нали Stoqnova_V-00 едва я измолила да ѝ плати.Пробвайте и Вие ,може да я обземе пристъп на благотворителност отново.

# 250
Моника нали не искаше пари? Аз нямам много финансови възможности,  ако й се обадя, ама без да й плащам, ще стане ли работата?

Ами да,не иска -нали Stoqnova_V-00 едва я измолила да ѝ плати.Пробвайте и Вие ,може да я обземе пристъп на благотворителност отново.

Моника не е лоша.
И по беден да отиде при нея няма да го отпрати или да му вземе пари .
Точно 10 минути ми трябваше да преценя каква е Моника. .
Имаше си причина да не иска да ми вземе пари
Недейте така нямам желание по никакъв начин да се карам с някого или да обиждам
Всеки си има мнение.

# 251
Моника нали не искаше пари? Аз нямам много финансови възможности,  ако й се обадя, ама без да й плащам, ще стане ли работата?

Моника не е лоша.
Всеки си има мнение.
И каква е Моника според Вас?

# 252
Че кой показва лошо отношение ?
Това е форум и си коментираме на базата на Вашите постове.
Някъде да прочетохте някой да е писал Моника е лоша?Не ,просто се изказа по-нагоре мнение ,че на една потребителка не ѝ е познала .
Много лично почнахте да приемате всичко.

# 253
  • София
Здравейте,
Мнение за Роберто Методиев? Приятел ми е във Фейсбук, но не смея да пиша и питам нищо преди да попитам тук 🤔

# 254

Моника не е лоша.
Всеки си има мнение.
И каква е Моника според Вас?
Добър човек е според мен.
Разбрахме ,че на едни познава на други не.
Няма смисъл да се караме нали за това е страницата да си помагаме .
Не знам за какво е това лошо отношение от ваша страна.
Както видях един коментар Моника да не си е направила профил тук
Надали си е направила.
Излишно си е това да спорим

Общи условия

Активация на акаунт