Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 750
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Върши ли работа е въпросът..

Цитат на: nelly13
link=topic=1430861.msg44683861#msg44683861 date=1651137522
Да,тази бабка Фериде от Град Божурище до София незнам какво но не взима пари.Каквото и оставиш ,само не  разбрах някой дали я е посещавал???

# 301
Въпросът е познава ли?

# 302
Да ,но явно няма никой който да е бил при нея 🤔

# 303
Намерих телефон на Фариде от Божурище- 0895003845. Намирала се на площада, във втория блок. Има една жена, от друг сайт която казва, че й е познала много неща и освен това с оловото й е премахнала стреса.. На мен на този етап ми е малко далеч да ходя..

# 304
Намерих телефон на Фариде от Божурище- 0895003845. Намирала се на площада, във втория блок. Има една жена, от друг сайт която казва, че й е познала много неща и освен това с оловото й е премахнала стреса.. На мен на този етап ми е малко далеч да ходя..

Живея в близост до Божурище

# 305
Peperudka1 щом си наблизо, ако решиш да ходиш дай обратна връзка. Аз доколкото разбрах Фариде й познала много неща на жената за бъдещето, не казвала лоши неща, била добра жена.

# 306
Peperudka1 щом си наблизо, ако решиш да ходиш дай обратна връзка. Аз доколкото разбрах Фариде й познала много неща на жената за бъдещето, не казвала лоши неща, била добра жена.

Мога да ида тъй като ми се натрупа много стрес напоследък ако е добра в чистенето на стрес

# 307
Аз и звъннах ,и тя каза че.може да отида на мен ми е също близко 😀айде ще прескоча следобяда да ме освободи от негативната енергия и на мен ми се натрупа напоследък яко.После ще ви пиша тук

# 308
  • София
Извинявайте,сега ще попитам нещо за да знам дали и аз да се обаждам на Фариде от Божурище.
Сега ,почти всички пишете ,че тя чисти стрес с олово.На мен по-скоро ми трябва да каже нещо за бъдещето.Но това са различни неща - стрес и бъдеще.Аз не разбрах - тя само помага срещу стрес или има и дарба да говори и за бъдеще?Благодаря.

# 309
Извинявайте,сега ще попитам нещо за да знам дали и аз да се обаждам на Фариде от Божурище.
Сега ,почти всички пишете ,че тя чисти стрес с олово.На мен по-скоро ми трябва да каже нещо за бъдещето.Но това са различни неща - стрес и бъдеще.Аз не разбрах - тя само помага срещу стрес или има и дарба да говори и за бъдеще?Благодаря.
Незнам ще ти кажа като отида защото и аз не разбрах нищо .

# 310
За Фариде, това което четох съм го написала мисля ясно: познава бъдещето И чисти от стрес, според това което е писала някаква жена, която е ходила при нея. Все пак ще е най- добре да видим какво ще каже Nelly13.. Успех!

# 311
  • Бургас
Айде, Nelly, чакаме те да се върнеш 😁 Аз на есен ще идвам в София и ще съм без кола. И хич не ми пука колко е далече - ще сменя метро и 2 - 3 автобуса, само да отида при нея, ако познава 😊

# 312
Айде, Nelly, чакаме те да се върнеш 😁 Аз на есен ще идвам в София и ще съм без кола. И хич не ми пука колко е далече - ще сменя метро и 2 - 3 автобуса, само да отида при нея, ако познава 😊
Какво тука съм до и а чакам ама май само ще ми лее .Я по добре ема при мене да ти гледам 😆

# 313
Nelly13 нещо не разбрах. Само ще ти лее куршум ли имаш предвид? На мен като са ми ляли куршум са ми казвали и неща, които виждат.. Но жената вече не се занимава с това. Ще ми е интересно да пишеш след това, все пак.

# 314
За Фариде, това което четох съм го написала мисля ясно: познава бъдещето И чисти от стрес, според това което е писала някаква жена, която е ходила при нея. Все пак ще е най- добре да видим какво ще каже Nelly13.. Успех!

Съншайн, извинявай че цитирам точно твоя пост, то е към всички.

Не разбирам какво трябва да означава "познава бъдещето"?
Аз мисля, че ако врачката при която отида не ми каже примерно ти идваш за изпити, за любов, за здраве или там за което  или които неща ме вълнуват сега, какъв е смисъла да ми говори за бъдеще?
Ясно е, че няма как да и имам доверие.
Тя в настоящето не може да се ориентира, какво остава за бъдеще, дето се казва, че е променливо и е във връзка с изборите, които всеки човек прави.

Общи условия

Активация на акаунт