Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 567
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте.
Току-що потърсих Цветелина от Испания и сериозно съжалявам за това.
Намерих я във фейсбук.Писах във вайбър .Първо -Добър ден .Тя го видя и не отговори .След половин час писах ,за да я попитам за кога записва часове ,дали би искала да ми гледа .Получих гласово съобщение ,в което тя с назидателен тон ми обясни как трябва първо да се поздрави ,че трябва да покажа отношение към човека ,а какво е това моето директно да ѝ навлизам в пространството грубо и просташко -веднага да я питам за гледане и за часове .В страницата ѝ във фейсбук имало обяснение ,че трябва да се обадя ,а не да пиша.Какво не съм разбрала?За мен тя нямало да направи повече компромис. Да не я търся по никакъв повод ,няма да ми гледа.
Мислено я напсувах ,а иначе ѝ написах ,че съм я поздравила и че изключително ѝ благодаря за разяснението и че нямам нужда от услугите ѝ .

Отивам да се напсувам на воля.Сори,не се стърпях,но наистина тая много ме ядоса.
Аз не разбрах... Но нали съм русичка... Защо я напсува мислено?

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 18:59 от Не се сърди, човече

# 391
Аналогичен опит!
Оставих на Цветелина от Испания текстово съобщение - кой знае защо, винаги се чувствам странно да звъня на когото и да е било, без да съм сигурна, че това е удобно за човека отсреща, - и  получих две (2!) гласови съобщения; Не доизслушах до края дрии първото, толкова нелепо агресивно беше!

# 392
Здравейте.
Току-що потърсих една кукувица и сериозно съжалявам за това.Цветелина от Испания.
Намерих я във фейсбук.Писах във вайбър .Първо -Добър ден .Тя го видя и не отговори .След половин час писах ,за да я попитам за кога записва часове ,дали би искала да ми гледа .Получих гласово съобщение ,в което тя с назидателен тон ми обясни как трябва първо да се поздрави ,че трябва да покажа отношение към човека ,а какво е това моето директно да ѝ навлизам в пространството грубо и просташко -веднага да я питам за гледане и за часове .В страницата ѝ във фейсбук имало обяснение ,че трябва да се обадя ,а не да пиша.Какво не съм разбрала?За мен тя нямало да направи повече компромис. Да не я търся по никакъв повод ,няма да ми гледа.
Мислено я напсувах ,а иначе ѝ написах ,че съм я поздравила и че изключително ѝ благодаря за разяснението и че нямам нужда от услугите ѝ .

Отивам да се напсувам на воля.Сори,не се стърпях,но наистина тая много ме ядоса.
мисля, че бях споделила тук преди доста време, основно я интересува платежното да и се изпрати сканирано във формат на снимка, не можело пдф, грубо отношение при уговорката, по време на гледането е различна, по-мека, но като познаваемост нула и за настояще и за минало.

# 393
Здравейте.
Току-що потърсих една кукувица и сериозно съжалявам за това.Цветелина от Испания.

мисля, че бях споделила тук преди доста време, основно я интересува платежното да и се изпрати сканирано във формат на снимка, не можело пдф, грубо отношение при уговорката, по време на гледането е различна, по-мека, но като познаваемост нула и за настояще и за минало.

Знам ,че не е по темата ама да ви попитам виждате ли нещо лошо от това човек да се интересува и занимава от астрология карти Таро и не знам си какво още
Днес се говореше по тази тема и ми казаха че който се занимава или интересува от тези неща е луд и нещо не му е наред
А аз не мисля така всеки си има различно мнение и каквото му е интересно ще се интересува от това както Александра от Ергенът

# 394
Аналогичен опит!
Оставих на Цветелина от Испания текстово съобщение - кой знае защо, винаги се чувствам странно да звъня на когото и да е било, без да съм сигурна, че това е удобно за човека отсреща, - и  получих две (2!) гласови съобщения; Не доизслушах до края дрии първото, толкова нелепо агресивно беше!

Преди пет години направо ѝ звъннах във вайбър.Пак казвам -добър ден,удобно ли е?Обикновено като се обаждам на някого питам дали е удобно ,може да е в банята примерно .И тя ми отговаря-за какво да е удобно ,госпожо?
Ами при положение,че си се писала гледачка ,най-вероятно те търся за гледане ,а не да си говорим за плетки.

# 395
Кеазим ходжа от София е починал.. Разбрах днес като исках да ходя при него.. Лека му пръст!

# 396
Здравейте, тъй като обмислям да започна ново начинание, в което ще вложа доста средства, искам да попитам дали може да ми препоръчате доверен човек, който да ми даде реална оценка за бъдещето и дали си заслужава цялата история. От Варна съм Simple Smile

# 397
Някой да има информация какво стана с Величка от ул. Пиротска в София? Старите й телефони са изключени и вече не приема там..

# 398
Аз не, че има голям шанс, но пак да питам за Светлана от Сухата река А някой ходил ли е при Ирина от Редута. На мен ми наговори глупости, но може пък да познава?

# 399
Като стана дума за разваляне на магии ,някой да знае нещо за Емине от Никопол?

# 400
Много доволна гледа подробно и таксата е колкото обичате. Бързо отговаря. https://m.facebook.com/maggulsen/

# 401
Усетих, че Алекс ще напусне предаването "Ергенът" днес. За утре имам чувството, че ще спечели Дениз. Но и да не спечели ми се е случвало да познавам на други хора.

За една колежка усетих, че ще напуска без да каже дума...много преди да напусне. Значи съм усетил, че вътрешно не й и дападнала работата по "вълните" й. А, да, веднъж познах кога близък ще си замине от този свят...месеци преди това ми беше тъжно...

В същото време на мен си никога не мога да усетя нищо. Не усетих нищо, когато ми закриха позицията преди години, но усетих вапускането на онази колежка от същото работно място преди това. Защо така? Не мога дори до усетя дори коя работна оферта е по-добра.

# 402
Темата като гледам се е превърнала в бърза реклама и въпроси свързани с окултното.
Нищо общо с първоначалния замисъл и предназначение....

# 403
Здравейте! Търся човек, който да прави контакт с душа на починал човек. Прочетох за Таня от Ребърково. Може ли някой да ми прати номера й? Не го открих. Или ако можете да препоръчате друг човек? Не ми трябва за предсказване, а само за контакт с починал човек.

# 404
Някой да сподели нещо за Ангелина от София,моля.На мен София ми е далеч ,но в някой отпуск бих се жертвала да отида,ако получа добри отзиви .

Общи условия

Активация на акаунт