Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 572
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте отново. Преди време писах, че жената която е поръчвала всички гадории, за да ни съсипе живота (и почти успя), вече не е между живите. Мина някакво време, но нищо не се променя, дори малко се усложни ситуацията. Дали наистина е вярно това, че нещата които са направени си отиват с нея, и т.н, или тоя ад ще продължи до живот!? Казвам го, понеже дълго време съм търсил човек, който да изчисти това, за което много казваха "това никой не може да го изчисти", или "тук никой не може да помогне", дори и доказани такива хора, са се отказвали след втория път, понеже явно "нещата" се правеха на "конвейер", почти едно след друго, без прекъсване дори за глътка въздух, в продължение на над десет години. Почти обърнах целия свят, но нямаше "такъв", който би ми помогнал. Заради тези неща, не мога да си намеря работа близо десет години (знам че звучи нереално, но е факт), всичко се проваля в един момент, постоянно безпаричие, майка ми е с тежка болест, загуби от всякакво естество, и какво ли още не...понякога се замислям, има ли още шанс, един божи ден, всичко да си дойде по местата, или така ще е докато си жив? Не знам какво да правя...

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 00:40 от jomi

# 406
Jomi, забравете за тази жена! Нали вече е и починала?! Като е била жива нон стоп ви правела нещо, сега пък се опитвате да обвините и мъртвец..

# 407
Jomi, забравете за тази жена! Нали вече е и починала?! Като е била жива нон стоп ви правела нещо, сега пък се опитвате да обвините и мъртвец..

Съжалявам че тълкувате написаното, по този начин. Поемете глътка въздух, преди да "агресирате", който може, и иска да разбере, ще ме разбере, който не, просто най-учтиво моля да подмине поста ми. Благодаря.

# 408
Някой да се е консулирал с тази дама?

# 409
Значи 30 мин. за 30 лева. Да направим малко изчисление:
Уточняващи приказки, разбъркване на картите и подредба - 5 мин.
Тълкувне на първия въпрос - 7 мин.
Уточняващи въпроси по него и отговори - 5 мин.
Повторно разбъркване и подреждане за втори въпрос - 5 мин.
Тълкуване на втори въпрос - 7 мин.
Уточняващи въпроси и подробности - 5 мин.
Рекапитулация: До тук са 34 минути ! Разтягане на локуми по един въпрос със съответни уточнявания, нови карти и т.н. може да надхвърли 15 мин.
Правете си сметката Simple Smile

# 410
Рекапитулация: До тук са 34 минути ! Разтягане на локуми по един въпрос със съответни уточнявания, нови карти и т.н. може да надхвърли 15 мин.

Права сте. Моя приятелка за четири минути клип плати 30 лева на Инфинити. Беше … повече от бясна. С тази комуникацията поне е на живо 🙂. Странно е че имам доста приятели които са и в листа приятели. Когато ги попитах за нея ми дадоха уклончив отговор. Тя им била пратила покана, не знаели нищо за нея. Имам позната, която не приема непознати за приятели във фейса. И тя не ми даде отговор дали е ползвала услугите и. Беше ,, изненадана” че е в приятелите и.

# 411
Няма значение дали е на живо или изпраща написано/клип.
Цената е висока. Отделно, ако има още хора които са се зарибили и чакат ред, гледането ще е просто едно претупване.
Съдя по себе си - пробвал съм се да отговарям на въпрос с изтеглени 5 карти и съм имал познаваемост 10%.
Е, както и да го мисля не по-малко от 20 минути отиват. Възможната подредба може да означава много неща а като се намесят и 1-2 уточняващи въпроса става някакъв кошмар. Много е трудно човек да се ориентира в такава обстановка. И това е при изтглени 5 карти ! Какво тогава да кажем за подредба от 36/52 карти на 1 въпрос, с няколко уточняващи въпроса от страни - ще може ли за 15 минути ? - АБСУРД ! 
Имам предвид сериозен въпрос. Само отговор Да/Не не е интересен, защото картите обикновенно показват обстоятелства. Ако те не се вземат предвид може изобщо да няма смисъл от гледането ! 
Не я познавам тази Инфинити, обаче простата сметка какво показва:  Това са 450 лева на час ако взема за 4 мин клип 30 лева ! Моите уважения, но да си реди картите сама.

# 412
Според вас, колко трябва да струва една консултация с таро?

# 413
Silver Light, не пиша за да се заяждам, а споделям мнение, разбери ме правилно. Simple Smile 
Трябва сама да си решиш, ако си решила да се занимаваш платено с това начинание.
Няма как да ти се отговори на въпроса. Има хора, които имат дарбата да гледат на карти и нямат такса - колкото им оставиш. Има и такива които за 10 мин. вземат по 50 лева и нищо вярно няма в казаното. Всеки сам преценява за себе си и си носи отговорността и последствията.

# 414
Silver Light, не пиша за да се заяждам, а споделям мнение, разбери ме правилно. Simple Smile 
Трябва сама да си решиш, ако си решила да се занимаваш платено с това начинание.
Няма как да ти се отговори на въпроса. Има хора, които имат дарбата да гледат на карти и нямат такса - колкото им оставиш. Има и такива които за 10 мин. вземат по 50 лева и нищо вярно няма в казаното. Всеки сам преценява за себе си и си носи отговорността и последствията.

Не, не смятам, че се заяждаш.
Стана ми интересно…
Иначе аз на хората им казвам - кой, колкото сам прецени. Истината е, че понякога дори не плащат, а през цялото време казват, че са доволни, дори и без да ги питам казват, че съм казала върни неща.

# 415

Права сте. Моя приятелка за четири минути клип плати 30 лева на Инфинити. Беше … повече от бясна. С тази комуникацията поне е на живо 🙂. Странно е че имам доста приятели които са и в листа приятели. Когато ги попитах за нея ми дадоха уклончив отговор. Тя им била пратила покана, не знаели нищо за нея. Имам позната, която не приема непознати за приятели във фейса. И тя не ми даде отговор дали е ползвала услугите и. Беше ,, изненадана” че е в приятелите и.

Не знам дали тази Инфинити е същата от ютуб, но там има едно откачено момиче с този ник, което и във фейсбук се нарича така. Та смееш ли да недоволстваш срещу методите й на гледане и търговийката й, започва да заплашва и кълне на лични във фейсбук. Как й дават пари на тази, не знам...

# 416
Много съм доволна от тази жена . https://www.facebook.com/ococcultism Тя се занимава с Таро, астрология и нумерология. Винаги много е любезна приятелски настроена и отзивчива... Лично на мен ми помогна много със своите съвети. Консултацията при нея е 50лв.

# 417
  • там, където ми харесва
Има ли доволни от Моника? Нещо сбъдна ли ви се?
Няколко страници назад в темата се говореше за нея.

# 418
Здравейте, моля ви спешно за телефон на Марина от "Граф Игнатиев". Аз намерих един стационарен, но на него не вдига никой, ако имате мобилен или друг актуален телефон. Благодаря

# 419
  • гр. София
Здравейте, моля ви спешно за телефон на Марина от "Граф Игнатиев". Аз намерих един стационарен, но на него не вдига никой, ако имате мобилен или друг актуален телефон. Благодаря
Хич не си давайте парите там. От опит Ви го казвам.

Общи условия

Активация на акаунт