Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 570
  • 736
  •   2
Отговори
# 420
Споделям веднага за Марина-посетих я в далечната 2012-2013 ,не помня точно.Тогава бях загубена в един младеж.Значи чух ,че съм будала,че имам пирони в задника,че съм от КФОР,сини каски....в този дух.
След като ми изреди всичко това ,ми каза-какво искате да ме питате и аз веднага за него.Отговорът беше-ако го искате,ще го имате.Исках го ,ама нито го имах,нито го имам,нито пък ще го имам.
За мен не става.Но това си е само мое мнение.

# 421
Аааа, също като Жоржи, може да стане, но от теб зависи. Така и аз мога да гледам😀

# 422
Аааа, също като Жоржи, може да стане, но от теб зависи. Така и аз мога да гледам😀

Ох ,тази Жоржи -тъй като съм ѝ била клиентка и сега винаги ми изпраща някакви промоции на месинджър.А аз не искам да ме занимава ,защото не останах доволна.

# 423
И аз й бях клиентка веднъж, уж като настояща ситуация позна без да съм й казала подробности, но като стигна до развитието- от теб зависи!😁
Праща ми и на мен постоянно промоции. " голяма промоция". Голямата промоция-50 лв.да разработи един въпрос. И като знам как ще го разработи..." от теб зависи"...

# 424
Здравейте.
Аз се консултирах отново с неподходящата -LadyCoach and QeenyTarot GalyaK. Във фейса се писала личен консултант,астролог,медиум,личен треньор. Всъщност гледа на таро. Да ви кажа ,хора,то за толкова и аз мога. Да си бях дала на себе си 50 лева. Каза ,че трябва да работя върху себе си ,да чета книги за духовното ,да се променям. Да отида на психолог!!! Само че аз съм била и нищо-приказваме си сладки приказки за 20 лв на час .
Безкрайно разочарована съм .

# 425
Здравейте.
Аз се консултирах отново с неподходящата -LadyCoach and QeenyTarot GalyaK. Във фейса се писала личен консултант,астролог,медиум,личен треньор. Всъщност гледа на таро. Да ви кажа ,хора,то за толкова и аз мога. Да си бях дала на себе си 50 лева. Каза ,че трябва да работя върху себе си ,да чета книги за духовното ,да се променям. Да отида на психолог!!! Само че аз съм била и нищо-приказваме си сладки приказки за 20 лв на час .
Безкрайно разочарована съм .

Като каза 20 лв., аз ги прежалих за 4 различни въпроса при една тароистка от you tube- " Изпратено с любов". Много мила и възпитана жена. За два от въпросите засега се развиват, както предсказа( писах й преди около три месеца). За другите, ще видим...

# 426
Здравейте, да споделя, че предвиденото от Елена от Красна поляна, София не се сбъдна, а точно обратното стана..

# 427
  • София
Здравейте! Търся човек, който да прави контакт с душа на починал човек. Прочетох за Таня от Ребърково. Може ли някой да ми прати номера й? Не го открих. Или ако можете да препоръчате друг човек? Не ми трябва за предсказване, а само за контакт с починал човек.
Ходила съм при Румяна Ковачева преди десетина години.Не знам дали продължава да контактува.

# 428
PavelaPavela изпразни си пощата,че не мога да ти пиша! Искам координати на жената която ми препоръчваш!

# 429
Здравейте, да споделя, че предвиденото от Елена от Красна поляна, София не се сбъдна, а точно обратното стана..
Тази с кафето беше това нали?

# 430
  • София
Колко много феноменални ясновидци имаше преди години в България, а в момента намирането на такива хора е много трудна мисия.

# 431
Да, тази с кафето.. един час загубен в заблуди..

# 432
Да, тази с кафето.. един час загубен в заблуди..
Ужас ,добре че не отидох хаха Simple Smile

# 433
Има ли доволни от Моника? Нещо сбъдна ли ви се?
Няколко страници назад в темата се говореше за нея.
Обадих й се миналата седмица, много мила, много приятна, предсказа бляскаво бъдеще на моите начинания, и точно два часа по-късно получих пълно опровержение на казаното от нея.
Уви!

# 434
Има ли доволни от Моника? Нещо сбъдна ли ви се?
Няколко страници назад в темата се говореше за нея.
Обадих й се миналата седмица, много мила, много приятна, предсказа бляскаво бъдеще на моите начинания, и точно два часа по-късно получих пълно опровержение на казаното от нея.
Уви!
Тоест не ви е познала !

Общи условия

Активация на акаунт