Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 604
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Някой, който е ходил при Ангел Димитров от Дианабад може ли малко повече инфо? Помага ли и след колко време след като "чисти" на снимка действа?
Нищо не става от него. Способности няма. Пари обаче взема.

# 376
Може ли точен адрес на Фатме от Тънково
Може би е вече късно... На влизане в селото, вляво преди мантинела, по един неасфалтиран път. Няма начин да се объркате, когото и да попитате знае къде живее.

# 377
И аз си запазих час за леене на коршум при тази жена от Божурище. За сряда е. Дано помогне наистина😊
Здравей, как мина леенето на куршум при Фариде от Божурище? Почуства ли някакво облекчение след това и предсказва ли някакви неща?
Здравей, тръгнах си доста положително настроена и по-спокойна, облекчена. Май има наистина някакъв ефект. Но като говореше какво вижда ми се сториха общи приказки, нищо конкретно.
Не пречи да опитате, не губите нищо. Приятна жена е.

# 378
Да препоръчате някого за леене на куршум във Варна, освен Сафет? Нищо против нея, не съм ходила, просто събирам мнения. Благодаря!

# 379
  • София / Виена
Здравейте! Ще бъда на една сватба около Ловеч и мисля да посетя Севда в с.Тръстеник. Някой ходил ли е при нея, имате ли координати или отиваш и чакаш?

# 380
Някой ходил ли е скоро при Емилия от Пиротска? Писала съм преди години тук за нея и сега пиша да питам тази жена още ли се подиграва с хората?

# 381
Здравейте! Ще бъда на една сватба около Ловеч и мисля да посетя Севда в с.Тръстеник. Някой ходил ли е при нея, имате ли координати или отиваш и чакаш?

Ходила съм преди години ето този номер имам 0888624954 пробвайте на него мисля, че бях записала час

# 382
АниИ, обадете й се предварително за уговорка. Севда не работи в неделя.

# 383
Когато човек не иска да иде на врачка, предпочита на медитация и скенар терапия,да, и такъв предлагащ се е Цветан Костов, от дъновистите ,но малко далеч като работа , защото смесва неща, и скенара му е някак си зяпане в полето, ако решите да се балансирате при него ,ще сте ок първия ден, после става странно,казвате че не желаете да се работи с енергия, и този Дъмбо може и да ви замърси, защото е самонадеян и после няма и да иска да си говорите за нещата,които трябва да разбира, да си измие ръцете като каже че отсреща пък вие не сте добре е ясно като реплика че ще го каже,казва го, работата с много хора енергийно предполага да не си толкова меркантилен, и да не ги караш като бонбон след бонбон, освен това не е наясно както точно прави самият,иначе и децата знаят да пият витамин, за това инфо не се взимат пари

# 384
  • Варна
Instyle, до сега не казваше какъв е проблема, само обвиняваше шаманите, че са ти навредили енергийно(не се сърди, но това виждам). Ако съм разбрала правилно проблема е здравословен, психика, физика, или и двете заедно.
Не че вярвам в магии, но да кажем мога да допусна  познат, роднина, неприятел да иска да те замърси енергийно, ако той вярва в такива неща. Но от какъв зор, човек който дори не е част от живота ти, видяла си го за малко, ще е мотивиран да те замърсява енергийно!?
Явно, си склонна да даваш пари на други хора да ти помагат. Опита ти с шамани те кара да страдаш повече. Потърси квалифициран специалист психотерапевт, те нямат енергийни магьоснически дарби, така че няма как да те "замърси", тази ти натрапливост ще отпадне.
Не ти харесва, че човека при който си ходила е самонадеян и с по голямо его, еее и това отпада при психотерапевт. До колко го е овладял е друг въпрос, но те са минали терапия за прекършване на егото и да не си вадят собствените трески за дялане пред клиента.
Имаш желание да говориш, е там ще имаш тази възможност.

Относно всякакви машинки - скенар, оберон, метатрон, райф генератор и всякакви подобни,... те поправки на хора и енергии самостоятелно не извършват, предполага се че могат да ускорят процеса на подобрение стига да няма структурни промени и значима патология. Предполага се че тези машинки настроени на различни вибрации и честоти трепят различните видове паразити, вируси, гъбички и всякакви патогени, други пък действат като акупунктурата. Имам представа от всичките, сещам се какво говореше човека с райф генератора "райф не е панацея", за това редом с тази терапия даваше и по един лист различни схеми за пречистване на организма и препоръки за хранене. А клиента до като е закачен за електродите, той си говореше с него.
Машина сама по себе си не може да поправи човек и енергиите му.
Енергията е емоционално-биографичен резултат/следствие, ако е проблемна това е и пътя за трайната и поправка.

Веднъж го писах, но ако някой се пита каква е връката на това което пиша с ясновидството. Много хора на телесната и душевна интоксикация(замърсяване) му казват магия/външно енергийно вмешателство.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 17:06 от VassiLea

# 385
Назад в темата има телефон за връзка.  Може после да споделиш. Не е много любезна, но важно е да познава.

# 386
Аз за бинаурални ритми мога с ръка на сърцето да кажа, че при нестабилна кръвна захар като слушам клипче което е срещу диабет и проблеми с кръвната зарах сякаш гаденето отшумява. Не съм от хората, които си самовнушават.

Но си признавам - възможно е много от тези тонове да не са безобидни и да отварят портали, които не бива да се отварят, защото точно покрай времето, когато започнах да ги слушам нонстоп първо всичко ми тръгна - направо летях от щастие, но постепенно нещата се влошаваха все повече и повече. Та може и да замърсяват, защото хората започнаха органически да не могат да търпят енергията ми, то си личеше в поведението и погледите им. Хора, с които дотогава се разбирахме изведнъж идпитваха неприязън. Затова не знам дали бих рискувал пак.

# 387
Здравейте.
Току-що потърсих Цветелина от Испания и сериозно съжалявам за това.
Намерих я във фейсбук.Писах във вайбър .Първо -Добър ден .Тя го видя и не отговори .След половин час писах ,за да я попитам за кога записва часове ,дали би искала да ми гледа .Получих гласово съобщение ,в което тя с назидателен тон ми обясни как трябва първо да се поздрави ,че трябва да покажа отношение към човека ,а какво е това моето директно да ѝ навлизам в пространството грубо и просташко -веднага да я питам за гледане и за часове .В страницата ѝ във фейсбук имало обяснение ,че трябва да се обадя ,а не да пиша.Какво не съм разбрала?За мен тя нямало да направи повече компромис. Да не я търся по никакъв повод ,няма да ми гледа.
Мислено я напсувах ,а иначе ѝ написах ,че съм я поздравила и че изключително ѝ благодаря за разяснението и че нямам нужда от услугите ѝ .

Отивам да се напсувам на воля.Сори,не се стърпях,но наистина тая много ме ядоса.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 18:58 от Не се сърди, човече

# 388
  • Бургас
Светът е пълен със самонадеяни изтещялки, еййй! 😱 Да и́ се помолиш на колене не ще ли 😄

# 389
Много й здраве! Satisfied Тя нещата, които са й пред о4ите не вижда, камо ли да види нещо в бъдещето! Satisfied

Здравейте.
Току-що потърсих една кукувица и сериозно съжалявам за това.Цветелина от Испания.
Намерих я във фейсбук.Писах във вайбър .Първо -Добър ден .Тя го видя и не отговори .След половин час писах ,за да я попитам за кога записва часове ,дали би искала да ми гледа .Получих гласово съобщение ,в което тя с назидателен тон ми обясни как трябва първо да се поздрави ,че трябва да покажа отношение към човека ,а какво е това моето директно да ѝ навлизам в пространството грубо и просташко -веднага да я питам за гледане и за часове .В страницата ѝ във фейсбук имало обяснение ,че трябва да се обадя ,а не да пиша.Какво не съм разбрала?За мен тя нямало да направи повече компромис. Да не я търся по никакъв повод ,няма да ми гледа.
Мислено я напсувах ,а иначе ѝ написах ,че съм я поздравила и че изключително ѝ благодаря за разяснението и че нямам нужда от услугите ѝ .

Отивам да се напсувам на воля.Сори,не се стърпях,но наистина тая много ме ядоса.

Общи условия

Активация на акаунт