Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 523
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Някой със впечатления от Мадлен /варна/

# 436
Българка ли е или арменка ?

# 437
Българка ли е или арменка ?
Българка е до колкото съм чувал не съм ходил по такива работи,просто ме интересува дали ще успея в това в което съм се насочил като работа и което чакам за жалост няколко месеца и се протаква...нищо особено.
В семейството нещата са прилични,в живота с приятелката също се разбираме най-вече и така....т.е искам да кажа ,че няма кой знае какво да я питам и/или очаквам да ми "каже"...може и любопитство да се каже даже.

# 438
Искам да пиша за Мариета Тодорова- Маша. Когато се свързах със нея каза че няма такса,кой колкото и даде. Преведох и 40 лв и се оказа че трябвало още два пъти по толкова да и преведа. Докато говорехме ми стана много лошо и пожелах да прекратя разговора.Изнудваше ме и ме заплашваше. Ето какво ми написа на Вайбър :

Имате увреждане от мъж. Мъж ви е въздействал много силно върху здравето ви. Имате заболяване при два органа и по кръвта. Имате много силен стрес, стресова ситуация и жена, която иска да ви навреди от преди. Стресът оказва много силно влияние върху вашето състояние. Става ви лошо,защото са ви забъркали в нечисти ритуали при предишни,които сте ходили. Направено е така,че ако се появи човек, който може да ви помогне да ви се влоши състоянието. Направено  е така, че каквото и да правите пак да се върнете при тези хора, които са ви правили ритуалите и под чието въздействие и влияние сте.
Казва се затова че още два пъти трябва да се гледа, за да се освободите от тези хора и след това вече ще получим пълна картина и ще  ви направя защита.
Как няма да ви става лошо като те веднага усещат, че сте те свързали с друг и влияят върху аурата ви с негативно въздействие.

# 439
  • Бургас
Що не се хванат да работят, а просят пари чрез измама и шантаж?! Нямат ли семейства да ги вразумят? Какво правят по цял ден - седят в къщи и чакат някой да се свърже с тях?

# 440
Само аз ли съм получила на лични предложение да ми бъдат изпратени координати на жена, която гледала и познавала, а ако е необходимо правела и ритуали???
При вас как е?

# 441
Само аз ли съм получила на лични предложение да ми бъдат изпратени координати на жена, която гледала и познавала, а ако е необходимо правела и ритуали???
При вас как е?

Да,на лично съобщение ми я препоръчаха тази Мариета,че гледала за здравословни проблеми. За 40 лв само това получих,което съм написала във по горен пост. Казах и че ме изнудва и че си искам парите. Тя ми отговори че съм си искала парите от света Богородица. Така ли трябвало да се държа със света Богородица.
Дано си получат заслуженото от света Богородица,за това че се гаврят със здравето на хората!

# 442
При вас как е?

Да,на лично съобщение ми я препоръчаха тази Мариета,че гледала за здравословни проблеми. За 40 лв само това получих,което съм написала във по горен пост. Казах и че ме изнудва и че си искам парите. Тя ми отговори че съм си искала парите от света Богородица. Така ли трябвало да се държа със света Богородица.
Дано си получат заслуженото от света Богородица,за това че се гаврят със здравето на хората!

Не знам кого щяха да ми препоръчат. Учудих се доста, че точно на мен са писали с подобно предложение.
Както съм писала и преди, аз се интересувам от обучение, а не от гадаене.
Даже не се и сещам какво да питам.
Което съвсем не означава, че нямам въпроси. Но мисля, че те са от компетентността на силно развит езотерист, а не от леля Данче от Долно Нанагорнище или примерно Емилия от Пиротска.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Силви, еййй, човек не може да си отдъхне от използвачи. Angry
Ама ти защо не пита първо тук, някой знае ли за тази Мариета Тодорова- Маша, какво-що?

Miss Marilyn Monroe, при теб има ли отваряне на пътищата, подобрение на общото развитие след посещението при Фариде от Божурище?
Сетих се да питам, защото преди години имаше един Владо в Красна поляна, та то с махало "чистеше" всичко и много успешно му се получаваше. Кутията за парите, ако желае някой да остави я беше изнесъл навън. За съжаление вече не е между живите. То и аз съм била при него един или два пъти, не си спомням точно, но помня как "летях" след посещението си при него.
Такива чисти и светли хора, които помагат си "отиват" толкова рано, а гадняри и използвачи живеят до дълбока старост. Карма, ще кажете...

# 443
При вас как е?

Не знам кого щяха да ми препоръчат. Учудих се доста, че точно на мен са писали с подобно предложение.
Което съвсем не означава, че нямам въпроси. Но мисля, че те са от компетентността на силно развит езотерист, а не от леля Данче от Долно Нанагорнище или примерно Емилия от Пиротска.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама ти защо не пита първо тук, някой знае ли за тази Мариета Тодорова- Маша, какво-що?

Miss Marilyn Monroe, при теб има ли отваряне на пътищата, подобрение на общото развитие след посещението при Фариде от Божурище?
Сетих се да питам, защото преди години имаше един Владо в Красна поляна, та то с махало "чистеше" всичко и много успешно му се получаваше. Кутията за парите, ако желае някой да остави я беше изнесъл навън. За съжаление вече не е между живите. То и аз съм била при него един или два пъти, не си спомням точно, но помня как "летях" след посещението си при него.
Такива чисти и светли хора, които помагат си "отиват" толкова рано, а гадняри и използвачи живеят до дълбока старост. Карма, ще кажете...

Да,трябваше да попитам,ама като гледам никой не е написал мнение за нея ( добро или лошо) след моя пост. Значи е някаква нова звезда или е под ново име и още няма много излъгани. Най вероятно чете постовете тук и си избира жертви. Най вероятно има и няколко профила,защото ми беше препоръчана от PavelaPavela,която ми каза че е ходила тя и нейни близки при въпросната Мариета. Най вероятно Павела и Маша са едно и също лице.

# 444
При вас как е?

Да,трябваше да попитам,ама като гледам никой не е написал мнение за нея ( добро или лошо) след моя пост. Значи е някаква нова звезда или е под ново име и още няма много излъгани. Най вероятно чете постовете тук и си избира жертви. Най вероятно има и няколко профила,защото ми беше препоръчана от PavelaPavela,която ми каза че е ходила тя и нейни близки при въпросната Мариета. Най вероятно Павела и Маша са едно и също лице.
Мда... Стават все по-изобретателни. Аз не съм получавала на лични съобщение, освен една жена дето ми писа, че взема колкото дадеш.
Да дам обратна връзка за Краса от бяла слатина за която аз твърдя, че много познава. Този път не позна. Срока за работата, която щяха да ми предложат изтече днес. Мъжът с буква И, който трябваше да я предложи не се появи.

# 445
Да,така е,но аз подадох сигнал вече във полицията. Имам телефонният и номер,имам запис на разговора ни,имам банковата и сметка и най важното познати в полицията!

# 446
Много Маши станаха. Има една Машарова-Маша във фейсбук и една Маша- таролог в Ютюб. Различни хора са, нали?

# 447
Много Маши станаха. Има една Машарова-Маша във фейсбук и една Маша- таролог в Ютюб. Различни хора са, нали?

Нямам представа. Чухме се по телефона

# 448
Различни са, според мен.

# 449

Да,различни са.До Машарова съм се допитвала,направи си изводите от моите уточнения.
Другата Masha and The Magic дава часове за месец напред ,а аз не мога да предвидя коя смяна ще бъда съответния ден .А и услугата ми се видя скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт