Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 555
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ще помоля.някой да ми даде номера на Моника
Губене на време.

# 481

# 482
Губене на време.
Защо казваш че е губене на време?Гледа ли ти?Позна ли ти нещо?

# 483
  • София
Губене на време.
Защо казваш че е губене на време?Гледа ли ти?Позна ли ти нещо?
Казвам така, защото още първата вълна на рекламиране на Моника й се обадих. Нито за мен каза нещо вярно като характер и като човек, нито за човека който питах... и там нищо. Каза, че след Великден, беше категорична, че ще срещна друг човек, на голям паркинг и ще пламне голяма любов. Абсолютно нищо. Ще оставя човека, с когото съм в момента и за когото съм винаги мечтала да сме заедно. И за много други неща, едно нещо няма за което да се хвана.

# 484
Що не я пита какво си яла за закуска
Това можеше да ти познае

# 485

Казвам така, защото още първата вълна на рекламиране на Моника й се обадих. Нито за мен каза нещо вярно като характер и като човек, нито за човека който питах... и там нищо. Каза, че след Великден, беше категорична, че ще срещна друг човек, на голям паркинг и ще пламне голяма любов. Абсолютно нищо. Ще оставя човека, с когото съм в момента и за когото съм винаги мечтала да сме заедно. И за много други неща, едно нещо няма за което да се хвана.
[/quote]
Това за големия паркинг явно е за всички😅😅😅, при мен беше до 10 дни пак на голям паркинг

# 486
Здравейте, да споделя, че предвиденото от Елена от Красна поляна, София не се сбъдна, а точно обратното стана..
На мен всичко ми се сбъдна от Елена

# 487

Това за големия паркинг явно е за всички😅😅😅, при мен беше до 10 дни пак на голям паркинг
[/quote] и на мен ми видя среща с човека, за когото се интересувах на паркинг, не голям, но все пак. Явно има нещо в тия паркинги. И все пак има ли някой тук, на когото Моника да е познала нещо и да се е сбъднало? Шегата настрана.

# 488
Здравейте, да споделя, че предвиденото от Елена от Красна поляна, София не се сбъдна, а точно обратното стана..
О при мен, не винаги времево, понякога се променят времето и онстоятвлствата, но дори и след месеци ...е стават нещата.

# 489
Сега се сетих защо спрях да пиша в мамата.
Даденото число на Грабовой изтрито, както и мнението на колега, пишеща за тях. Angry

# 490
О при мен, не винаги времево, понякога се променят времето и онстоятвлствата, но дори и след месеци ...е стават нещата.

Може ли да псоделите кординати на тази Елена и на какво гледа? Познава ли за задравословни проблеми?

# 491
Ами ето ви кординати на Елена от Красна Поляна- 0887363507, за здраве не гледа, поне на мен не е въпреки че имам доста проблеми. Както писах и нищо не позна, а стана точно обратното на това, което предрече и ме убеждаваше, че ще стане цял един час.. свободни съчинения!

# 492
Не съм писала тук от 14 години.. Но това, което ми се случи беше толкова ужасно, че трябваше да потърся помощ по един или друг начин.. Последния месец бях по болници без видима причина.. И реших, че няма накъде.. Сега съм благодарна, защото колкото и да ви е странно, лично на мен ми помогнаха.. А бях на път да изгубя живота си!
Дано на повече хора се помогне.. Не ме интересува кой какво мисли за мен, аз казвам истината.. И както са казали на любов и на война всичко е разрешено.. Просто си върнах човека, който обичам повече от всичко.. Въпрос на време е.. А вярата крепи човека.. Аз вярвам!

Здравейте,

Кой ви помогна и как ви помогнаха?
Имам огромен проблем! Със жената която съм от над 3 год връзка и живеехме заедно, Обичахме се и се виждаше всячески се разделихме в края на януари.. Над месец нямах никакъв контакт с нея.. Отидох в чужбина но само тя ми в ума и се върнах!! Този път ми отговори / бях отблокиран / на контактите и.. Видяхме се и подновихме връзката но живеехме този път разделени, поради работата и, както и това че аз също имах неща за вършене, за което говорехме, като съм готов да дойде да живеем у нас заедно.. Така всеки петък я взимах и ходехме по почивки по 2-3 дни... Изведнъж без никаква причина ми каза, че не можем да продължим заедно и трябва да се разделим / попитах я, дали има друг, на което ми отговори че няма, но чувствата и били изстинали към мен/след което първо бях отново блокиран за контакт, после отблокиран / но колкото и да пиша и звъня / никакъв отговор! До преди 10-15 дни всичко идеално, и като правим любов и като си говорим така, Казваше че ме обича и иска аз да съм последният и мъж в живота завинаги!!

Не зная как да постъпя и отидох днес до ходжата в Долно воден.. Човека ми гледа и каза, че тя ме Обича, но има хора които са против нашата връзка и я заставят тя да избира, а там няма как аз да съм печелившата страна.. Каза ми че имаме направена магия / заровени във гроб/ моя и нейна дреха, за раздяла .. Не може да ми каже кой я е направил но е направена.. Също, каза че той неможе да разваля магии, просто може да по олекоти нещата но до там!!

Гледам стотици са тези които “събират” разделени и премахват магии, но не съм богат за да пробвам този или онзи дали ще оправи нещата..
За това, искам да попитам дали някой е получил помощ и тя се е оказала ефективна както при вас?

Ще съм безкрайно благодарен ако може да ме насочите към някой/я !!

На десетина звънях цени от 200 до 900, ако не и повече...

Благодаря

# 493
При Митка от Момково (Свиленградско) ходил ли е ?

# 494
Привет!
Влизам да се отчета и аз .Преди малко се свързах с Vision Tarot.Значи аз ли не съм разбрала,що ли ,но във фейсбук пишеше ,че личният рийдинг е 20 лв.Корекция с Таро също 20 лева .И аз реших да пиша -40 лв къде не съм ги дала.И ми допадна това,че иска да си говорим лично ,а не да ми прати готово видео .
Такааа,пиша аз -поздравявам,питам.Отговорът беше ,че цената зависи от броя въпроси- за 5-6 въпроса -45 лв.С корекцията 65 лв и се оказа ,че корекцията е с Ленорман.ОСвен това ми се изпраща видео ,когато е готов,не си говорим.
И реших ,че няма да се случат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт