Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 503
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
На мен защо ли никой и никога не ми е изпращал съобщения на лични да ми гледа и да ме изнудва...!?

А Силвия Тончева не беше ли писала тук в темата, че имала дарба за тълкуване на сънища срещу заплащане чрез фейсбук страница( тоест Силвия има дарба)
Не ми се ходи да ровя, ако греша извинявам се,  но ако е истина заведеното дело ми е меко казано странно.

При всички случаи това, че представяща се за гледачка жена не познала но искала пари, не го намирам за шокиращо, а за нормално/очаквано, бих се шокирала  на обратното ако някой може да помага и да познава.
Не разбирам с какво точно се различава тази жена от другите измамници 90%, че точно срещу нея дело...

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 13:44 от VassiLea

# 466
Моника не е магьосница 😆🙄лее само восък ако искате за изчистване!

# 467
Препоръчан е от човек от този форум (често коментиращ е , но няма да казвам имена, че няма да е коректно)
Само аз ли съм получила на лични предложение да ми бъдат изпратени координати на жена, която гледала и познавала, а ако е необходимо правела и ритуали???
При вас как е?

Как се казва? И аз получих.

Получих от Pavela Pavela. Вероятно вече си е сменила ника, защото съобщението е изтрито.
И Silvia Toncheva също е получила съобщение от нея, и тя е пратила към някаква си Мариета, която не само нищо не е познала, ами е отмъкнала и 40 лв. Силвия е завела дело за изнудване.

~lina~, благодаря! Hug

retaer, не съм искала да те засегна по никакъв начин. Щом си доволен, значи всичко е Ок. Извини ме моля, ако съм те подразнила с нещо. Hug

Здравейте, за Samir Hekimin имате ли мнения?

За пръв път чувам това име. Той в Б-я ли е? Турчин?

# 468
На мен защо ли никой и никога не ми е изпращал съобщения на лични да ми гледа и да ме изнудва...!?

А Силвия Тончева не беше ли писала тук в темата, че имала дарба за тълкуване на сънища срещу заплащане чрез фейсбук страница( тоест Силвия има дарба)
Не ми се ходи да ровя, ако греша извинявам се,  но ако е истина заведеното дело ми е меко казано странно.

При всички случаи това, че представяща се за гледачка жена не познала но искала пари, не го намирам за шокиращо, а за нормално/очаквано, бих се шокирала  на обратното ако някой може да помага и да познава.
Не разбирам с какво точно се различава тази жена от другите измамници 90%, че точно срещу нея дело...

Не е дело. Пуснах сигнал във полицията.
Да поясня малко. Тълкуването на сънища не е гледане и не е измама. То е един вид превод от един език на друг. Превод на послание от подсъзнанието на човека.
Тази така наречена Маша,най вероятно ме е набелязала,защото съм писала тук из темите че имам здравословни проблеми. Въпросната ПавелаПавела ми е написала съобщение,че Маша виждала здравословни проблеми и можела да ми помогне. И че нейни близки,а и тя самата е ползвала услугите и и е останала много доволна.
Съжалявам че допуснах да ме излъжат така грозно,но когато имаш здравословен проблем се хващаш като удавник за сламка. Точно това е пошлото във тази ситуация,че се възползват от мъката на хората! Тук не става въпрос за гледачка която не е познала,а измамничка която набелязва жертви!

# 469
Това за познаването като го прочета и ми иде да се застрелям

# 470
Това за познаването като го прочета и ми иде да се застрелям
🤣🤣

# 471
Препоръчан е от човек от този форум (често коментиращ е , но няма да казвам имена, че няма да е коректно)

Здравейте, за Samir Hekimin имате ли мнения?

За пръв път чувам това име. Той в Б-я ли е? Турчин?

Ако не е много спешно на твое място бих изчакала да се включат и други хора. Може пък да е познат на някого.
Странно ми е защо човек, които пише във форума не е споделил, че е доволен от въпросния Самир Хекимин? Да напише как и на какво гледа, колко взима, колко време продължава гаданието, задава ли въпроси или само той говори и т.н. Принципно всеки иска повече клиенти, така че смисъла да се препоръчват хора на лични съобщения за мен е доста странен. Може да не оставя телефон, защото все пак е лична информация, но да каже добра дума за въпросния Самир, защо не?
Ако той взима колкото оставиш е Ок, но с фиксирани суми за прием за мен не би било добре.

От друга страна зависи какви отношения имаш с въпросния потребител. Ако му имаш доверие-отивай. 
И успех!

# 472
Има ли някой тук, да му пратя снимки (предполагам са арабски символи) , да може да ми преведе нещо и каже какви са Simple Smile Нека на лично се включи

# 473
Първо да кажа не е реклама! Някой има ли мнение за този понеже доста често ми излизат тези постове във фейсбук но ми се струва реклама на поредния измамник

# 474
Точно един такъв ми изскочи и на мен във фейсбук-Даниел Александър някакъв си .Е като балък захапах въдицата и му се обадих.Пълни глупости и аз сама сложих край на диалога ,просто не си зададох всички въпроси ,щото се ядосах.Та всичкият цирк беше за около 10 минути.
Не вярвам и на една буква от това написаното.

# 475
Медиум парапсихолог рейки - Мастер ясновец.... То само като го прочетеш това...

Наскоро научих, че една позната, е станала енерготерапевт. Имах  връзка с брат й дълги години и имах подозрения, че може и да се занимава с такива неща, а сега вече нямам никакво съмнение. Той по едно време беше станал супер неадекватен, така го беше обсебила. А сега станала "енерготерапевт", вливала от своята енергия в тялото на другия и по този начин лекувала болести??? Направо е невероятно. Щом тя е станала "лечителка", значи положението е много зле. Най-много да те захапе за врата и да ти вземе енергия, едва ли ще ти даде, точно тази, като я знам каква е. Чудя се кой ли ходи при нея

# 476
На тоя номер ми излиза и тая обява ,че човекът е търсил работа https://marmalad-bg.com/ad/tarsya-rabota_id4993

# 477
Първо да кажа не е реклама! Някой има ли мнение за този понеже доста често ми излизат тези постове във фейсбук но ми се струва реклама на поредния измамник

Според мен това е ето този - https://www.bg-mamma.com/?topic=1310920

# 478
Медиум парапсихолог рейки - Мастер ясновец.... То само като го прочетеш това...

Наскоро научих, че една позната, е станала енерготерапевт. Имах  връзка с брат й дълги години и имах подозрения, че може и да се занимава с такива неща, а сега вече нямам никакво съмнение. Той по едно време беше станал супер неадекватен, така го беше обсебила. А сега станала "енерготерапевт", вливала от своята енергия в тялото на другия и по този начин лекувала болести??? Направо е невероятно. Щом тя е станала "лечителка", значи положението е много зле. Най-много да те захапе за врата и да ти вземе енергия, едва ли ще ти даде, точно тази, като я знам каква е. Чудя се кой ли ходи при нея

То май не остана човек, който да не търси лесни пари.... Joy

# 479
Ще помоля.някой да ми даде номера на Моника

Общи условия

Активация на акаунт