Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 557
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Да,така е,но аз подадох сигнал вече във полицията. Имам телефонният и номер,имам запис на разговора ни,имам банковата и сметка и най важното познати в полицията!
Браво. Напълно те подкрепям!

# 451
Има ли доволни от Моника? Нещо сбъдна ли ви се?
Няколко страници назад в темата се говореше за нея.
Обадих й се миналата седмица, много мила, много приятна, предсказа бляскаво бъдеще на моите начинания, и точно два часа по-късно получих пълно опровержение на казаното от нея.
Уви!
Тоест не ви е познала !
Не!

# 452
Бих желал да споделя моето мнение за Мадлен от варна с оглед не толкова "големия" проблем с които отидох.
Ставаше въпрос просто да я питам кога и дали ще стане да вляза да работя на едно място.
Та преди да започне същинското гледане на карти имахме сигурно 10 минутен разговор тръгнахме от какви хубави две котенца имаше понеже леко им обърнах внимание хах и тя подхвана и от тема на тема та накрая ме пита за какво съм дошъл ...все едно да ме предразположи предполагам стана това.

Абе с две изречения да не става роман...бих казал ,че около 90% позна за мен някой път какви състояния имам,че обичам да оставам сам ,че ми влият доста състоянията на други хора най-вече на семейството ми и в тоя момент еднакво го изрекохме,излезе карта за белег ли там какво беше ,вика имаш някъде еди що си ..викам имам да,имал си някъде усукване виждам-да имах викам ходим там и там на чакръкчийка викам тука в константиново че и там малко разговор...после вика някъде и по врата виждам си имал проблеми викам да плексид ме хвана в Англия...вика пази колената (а аз верно от спорта преди много ме боляха на моменти направо клекна ли не мога да стана),позна ,че живея в дву етажна къща как се влиза от къде се минава,че сме имали доста спорове с едните комшии за граници,че съм направил кофти инвестиция като съм слушал друг човек,да се паза от това това и това,минахме и позна доста от обкръжението ми,еле имената с малко недомлъвки за 1-2 на семейството ми но в крайна сметка съм впечатлен с оглед на това ,че не вярвам на такива хора или да има някой да определя с думата феномен НО да те успокои,да ти даде съвет,кураж и/или да познае нещо което ако не си промениш доста коренно начина на живот и да познае нещо за вбъдеще ще видим но не съжалявам ,че отидох ни най малко.
Така ,че това е което мога да кажа за жената няма фиксирана цена колкото и остави човек....така ,че да ви каже неща за вас и защо са станали така и да ви даде съвет примерно някакъв дори и нещо свързано с църквата/молитва/ритуал и да ви вкара малко в правия път и/или да ви каже нещо ,че ще стане и как да стане евентуално зависи от ситуацията навярно...с две ръце да се посети.

//ПП с оглед на въпроса които имах и за който отидох понеже и тя има хора и приятелки и камара други работи и т.н ми обясни защо се бавят тия работи и защо така става и прочее...//

# 453

Има ли доволни от Моника? Нещо сбъдна ли ви се?
Няколко страници назад в темата се говореше за нея.
Обадих й се миналата седмица, много мила, много приятна, предсказа бляскаво бъдеще на моите начинания, и точно два часа по-късно получих пълно опровержение на казаното от нея.
Уви!
Тоест не ви е познала !
Не!
.  Здравейте и аз говорих с Моника наскоро, два пъти, защото първият път бях сбъркала малко навършените години на човека, за когото питах, но тя не ме помнеше де и ми каза същите неща за в бъдеще, доста неща за настоящето позна. Та, да видим за бъдещето. Като казвате НЕ тук в смисъл, че не е познала, предполагам е за развитието на ситуацията, за която е било питането, а за сроковете на случване на нещата, нацели ли нещо?

# 454
Miss Marilyn Monroe, при теб има ли отваряне на пътищата, подобрение на общото развитие след посещението при Фариде от Божурище?
Сетих се да питам, защото преди години имаше един Владо в Красна поляна, та то с махало "чистеше" всичко и много успешно му се получаваше. Кутията за парите, ако желае някой да остави я беше изнесъл навън. За съжаление вече не е между живите. То и аз съм била при него един или два пъти, не си спомням точно, но помня как "летях" след посещението си при него.
Такива чисти и светли хора, които помагат си "отиват" толкова рано, а гадняри и използвачи живеят до дълбока старост. Карма, ще кажете...
[/quote]

Честно да ви кажа за момента нито има отваряне на пътищата, нито нещо лошо е станало. Някъде по средата съм, всичко е нормално. Но също така тя предрече някои неща, докато гледа оловото, които още не са се случили. Също така не дава за какъв период ще станат, някога в бъдещето… Ако някой би препоръчал друг човек, ще бъда много благодарна😊😊😊

# 455
Вижте сега нормално е да има и  доволни и недоволни от Моника.На мен лично ми познаваше.Срокове не уцелва пробвала съм.На всеки е различно няма човек ,който да познава на 100 % за в момента ситуацията може да е такава след 5 дена може да е друго.Преди месец говорих с нея за минали събития тя позна без да знае няма как.Така ,че... явно е различно

# 456
Здравейте, някой да е правил ритуал “да му тръгне” при Ангелина от Люлин 2 с резане на кичур коса при нея (моя коса..) и спане преди това на 1 стотинка? Защото малко се притеснявам

# 457
Здравейте, някой да е правил ритуал “да му тръгне” при Ангелина от Люлин 2 с резане на кичур коса при нея (моя коса..) и спане преди това на 1 стотинка? Защото малко се притеснявам
🤣🤣🤣🤣🤣Вие сериозно ли се връзвате?Това са глупости

# 458
Вижте сега нормално е да има и  доволни и недоволни от Моника.На мен лично ми познаваше.Срокове не уцелва пробвала съм.На всеки е различно няма човек ,който да познава на 100 % за в момента ситуацията може да е такава след 5 дена може да е друго.Преди месец говорих с нея за минали събития тя позна без да знае няма как.Така ,че... явно е различно
така спор няма, просто обменяме мнения, пък и интересно какво се пита, как се поставя въпроса. Интересно е, като има повече мнения за един и същи човек, особено, ако ситуациите, за които питаме, са свързани с човешки решения и реакции и как се материализира свободната им воля….

# 459
Здравейте, за Samir Hekimin имате ли мнения?

# 460
Скрит текст:
Miss Marilyn Monroe, при теб има ли отваряне на пътищата, подобрение на общото развитие след посещението при Фариде от Божурище?
Сетих се да питам, защото преди години имаше един Владо в Красна поляна, та то с махало "чистеше" всичко и много успешно му се получаваше. Кутията за парите, ако желае някой да остави я беше изнесъл навън. За съжаление вече не е между живите. То и аз съм била при него един или два пъти, не си спомням точно, но помня как "летях" след посещението си при него.
Такива чисти и светли хора, които помагат си "отиват" толкова рано, а гадняри и използвачи живеят до дълбока старост. Карма, ще кажете...
[/spoiler]

Честно да ви кажа за момента нито има отваряне на пътищата, нито нещо лошо е станало. Някъде по средата съм, всичко е нормално. Но също така тя предрече някои неща, докато гледа оловото, които още не са се случили. Също така не дава за какъв период ще станат, някога в бъдещето… Ако някой би препоръчал друг човек, ще бъда много благодарна😊😊😊
[/quote]

Много благодаря! Значи нищо от това, което правеше Владо не се случва.
Желая ви любов, късмет, здраве и сбъднати мечти. Heart

retaer, това което споделяш ми звучи като общи приказки. Дано не съм права!
Желая всичко най-добро.

За каква Моника говорите, че нещо се обърках.
Тя гледа ли, прави ли ритуали, чисти ли, значи взема колкото оставиш....
А къде гледа?

# 461
Скрит текст:
[/spoiler]

Много благодаря! Значи нищо от това, което правеше Владо не се случва.
Желая ви любов, късмет, здраве и сбъднати мечти. Heart

retaer, това което споделяш ми звучи като общи приказки. Дано не съм права!
Желая всичко най-добро.

За каква Моника говорите, че нещо се обърках.
Тя гледа ли, прави ли ритуали, чисти ли, значи взема колкото оставиш....
А къде гледа?
[/quote]

Както виждаш съм описал с каква нагласа и за какво отидох и горе долу споделих какво е станало.
Да ме видя да казвам нещо или да издигам в култ някой и нещо си...не.Мен ми беше полезно посещението и разговора от там насетне дали и какви други работи прави не стана на въпрос ,всеки които иска може да я намери и да се поинитересува.
Със здраве.

# 462
  • там, където ми харесва
Моника гледа по телефона. А дали прави ритуали не знам.

# 463
Само аз ли съм получила на лични предложение да ми бъдат изпратени координати на жена, която гледала и познавала, а ако е необходимо правела и ритуали???
При вас как е?

Как се казва? И аз получих.

# 464
Само аз ли съм получила на лични предложение да ми бъдат изпратени координати на жена, която гледала и познавала, а ако е необходимо правела и ритуали???
При вас как е?

Как се казва? И аз получих.

Получих от Pavela Pavela. Вероятно вече си е сменила ника, защото съобщението е изтрито.
И Silvia Toncheva също е получила съобщение от нея, и тя е пратила към някаква си Мариета, която не само нищо не е познала, ами е отмъкнала и 40 лв. Силвия е завела дело за изнудване.

~lina~, благодаря! Hug

retaer, не съм искала да те засегна по никакъв начин. Щом си доволен, значи всичко е Ок. Извини ме моля, ако съм те подразнила с нещо. Hug

Здравейте, за Samir Hekimin имате ли мнения?

За пръв път чувам това име. Той в Б-я ли е? Турчин?

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 12:28 от Zanet

Общи условия

Активация на акаунт