Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 554
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Трябва ми читав човек от София, независимо на какво гледа.

# 646
  • София

Ваня Спасова

# 647

Ваня Спасова

Благодаря,  а нейни контакти?

# 648
  • София

Ваня Спасова

Благодаря,  а нейни контакти?

0897930331

# 649
  • гр. София
Да си кажа впечатлението от Ваня Спасова преди да сте си дали парите. Мислех да не коментирам, но понеже видях, че дадоха контакт.... Ходих при нея или е било края на 2018 или началото на 2019г.  Взимаше 50 лв. за гледане на карти, когато други вземаха 25-30  лв., но това е тай-малкия проблем. Категорично НИЩО не позна от настоящето, да не говорим за сбъдване на прогнози. Пак го казвам от позиция на времето. Разбира се, тогава нещата не изглеждаха така невъзможни да се случат,  та си казвах : "Знае ли човек?!". А като капак, се случи нещо значимо в сферата,  за която отидох при нея , което коренно ми промени живота и тя изобщо не го прогнозира.
Не знам дали прави впечатление как вече не се появяват нито нови, нито стари звезди. Явно им по научихме номерата 😊

# 650
Благодаря за мнението Ви. Аз също имам два нелепи контакта с подобни индивиди. Едната през две години ми разказа коренно различни неща за един и същи човек и само налучкваше.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 13:32 от Narin211

# 651
Здравейте! 🙂 Информация за добри ясновидци от Варна, които не смятат да съдират човешки кожи?!

# 652
Здравейте! 🙂 Информация за добри ясновидци от Варна, които не смятат да съдират човешки кожи?!
А има ли добър, който да взема скъпо,но да е наистина добър от каквото каже това да се случва ?

# 653
А има ли добър, който да взема скъпо,но да е наистина добър от каквото каже това да се случва ?

За сега откривам само тип "времето е пари", "един въпрос е 50 лв"... 😏

# 654

За сега откривам само тип "времето е пари", "един въпрос е 50 лв"... 😏
Аз също се свързах с Ваня Спасова, сумата която иска е 70 лв

# 655
Тези се оливат с техните такси !!! Ама като има хора да им ги дават ,ще ги искат. .

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 16:58 от 11-11-11

# 656
Не се ли оливат тези с техните суми ?! Ама като има хора да им ги дават ,ще ги искат .
това ми е в повече, а и за пътни ще ми струва доста, така че ще ми коства повече от 100 лв, нямам тази възможност

# 657
Аз затова го написах ,защото просто не си струва ,дори и да сте от същото населено място.Те прекаляват ,а познаваемостта и ползата от посещението е под въпрос .

# 658
Аз затова го написах ,защото просто не си струва ,дори и да сте от същото населено място.Те прекаляват ,а познаваемостта и ползата от посещението е под въпрос .
абсолютно,обадих се по телефона и на тази Нони, до някъде имаше познаваемост, бих казала доста, а за в бъдеще какво ще стане незнам

# 659
Споделям за някой , който лее куршум в софия.Bobo08 (Бисер К.) предпочита да работи избирателно, след леене  при него освен да се заредят дни с отвратителни случки ( катастрофи, падания и подобни ) ще чуете и как тоя и оня  от вашите познати ходят по такива места, а те са до вас да кажем хората и се чудят какво да правят с такива изказвания. понеже  работата не  е  лека, ще има момент когато върху вас се работи избирателно, особено за жените се предпочита от негова страна да бъдат особено послушни , разбирайте обработени с енергия , но нали така по предпочитания да му вършат лична работа понеже иска да ги утешава ако нещо заради него не е станало.оправданията му  са повече от странни кое как се случва след посещение при него и естествено всички останали нещо не са разбрали как трябва да живеят когато той ей така иска да се представи за професионалист и да държи в ритуали според настроението му неща от живота на хората. работата му ще тормози и околните,под чистене той разбира да побутне нещо и да направи някаква егоистична сексистка комбинация, понеже негативната енергия явно помага да говори  както му е удобно.коментарите му не са плод на дарба, натискането му в насока да пуска негатив не убеждава в неговата загриженост

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 01:27 от Instyle

Общи условия

Активация на акаунт