Целулит - 12 тема

• 76 163
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Спортуването и "правилното" хранене (кавичките не са случайни) отдавна не са застраховка за липса на целулит.

# 496
  • на пясъка при черупките от миди
Здравейте, преди известно време мисля в тази тема бях намерила препоръка за масажист в Младост за антицелулитния масаж. Малко студио, което прави само масажи и маникюр. Прочетох темите в последните месеци, но не намирам. Ако някой се сеща и може да препоръча ще се радвам. Цял живот съм се радвала на минимален целулит, който съм постигнала със спорт, правилно хранене и вода. Но в последните месеци ми се случиха различни здравословни неща и получих ужасен целулит. Не се повлиява от вземаните досега мерки, включително пробвах терапии и Vella shape. Не знам какво да пробвам друго...

# 497
  • София
Този крем на Краутерхоф дали е съвместим с кърмене?

# 498
  • SF
Ако на етикета не пише, че не се препоръчва за бременни и кърмачки,  значи може. Той не е хормонален или с някакви антибиотици, които да поемеш с кожата си и да попаднат в кърмата ти.
Отиди в ДМ и прочети какво пише на кутийката. Ако не е споменато нищо, значи си го ползваш.

# 499
Този крем на Краутерхоф дали е съвместим с кърмене?
Аз го ползвам ! Не съм видяла странични ефекти

# 500
По принцип това е крем, аз като бях бременна и имах подкожно възпаление и го лекувах само с кремове, лекарката ми каза да не чета как на кремовете пише, че не се препоръчва при бременност и кръмене, защото за да стигне до бебето или кърмата трябва да се мажа повече  от 5 години.
Ако на етикета не пише, че не се препоръчва за бременни и кърмачки,  значи може. Той не е хормонален или с някакви антибиотици, които да поемеш с кожата си и да попаднат в кърмата ти.
Отиди в ДМ и прочети какво пише на кутийката. Ако не е споменато нищо, значи си го ползваш.

# 501
Възможно ли е от масажи с вендуза за 10 дни да видя стягане на бедрата (или си внушавам ) ?😄

# 502
  • в 1001-та нощ
Да, може - даже е съвсем в реда на нещата Simple Smile

# 503
  • SF
Възможно ли е от масажи с вендуза за 10 дни да видя стягане на бедрата (или си внушавам ) ?😄

А как се чувства кожата ти? Има ли някакво разтегляне (увисване)?
Много се притеснявам, че тези вендузи я разтеглят.

# 504

А как се чувства кожата ти? Има ли някакво разтегляне (увисване)?
Много се притеснявам, че тези вендузи я разтеглят.
Кожата ми се стегна даже 😄

# 505
  • София
По колко минути на крак правите вендуьите и има ли специална посока на движение за масажа?

# 506
  • в 1001-та нощ
По около 15 мин на крак - кръгови и зиг-загообразни движения.

# 507
  • София
По около 15 мин на крак - кръгови и зиг-загообразни движения.
Благодаря.

# 508
  • в 1001-та нощ
Важното е - зоната да е добре намазана и да не спирате да движите, за да не стават синки. Задържите ли вендузата на някое място - там ще посинее. Хубаво е и като засмуква - за да се захване на крака - да е на място с по-груба кожа - не от вътрешната страна на бедрата. Ако решите да взимате - имам "лист с инструкции". Но в повечето случаи в първия месец има синини и лека болезненост, докато човек свикне. После е лесно Simple Smile

# 509
Важното е - зоната да е добре намазана и да не спирате да движите, за да не стават синки. Задържите ли вендузата на някое място - там ще посинее. Хубаво е и като засмуква - за да се захване на крака - да е на място с по-груба кожа - не от вътрешната страна на бедрата. Ако решите да взимате - имам "лист с инструкции". Но в повечето случаи в първия месец има синини и лека болезненост, докато човек свикне. После е лесно Simple Smile
Ако е удобно,може ли листа с инструкции Blush

Общи условия

Активация на акаунт