Целулит - 12 тема

• 74 781
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Привет момичета!
Бях ви обещала че ще споделя резултатите си от курса с антицелулитни ръчни масажи. Ами това е моя начин да го боря. Нямам вече наистина 😍. Нито спорта, нито добавките, нито апаратните процедури помогнаха. Дори масажистката не е някаква известна с доказан опит. Младо момиче, току що завършило кинезитерапия, избрах я защото салона й е на удобно за мен място, а там ходя и на солариум. Нито пък е скъпа услуга, на фона на парите, които съм похарчила до сега по тоя целулит. Ваучер за 10 масажа е 200 лева. Масажът трае 30-40 минути общо. Правихме само бедра. От сега почвам само на поддържащи масажи един път в седмицата или на 10 дни. Освен ръчния масаж, накрая съвсем за по малко от минута ми минава краката с вендуза, попива маслото и ме намазва с някакъв гел за стягане на кожата. Инструкциите й за ежеднението по време на курса бяха да пия много вода и да внимавам с вредните храни.
Успех и на вас прекрасни!!!

# 511
  • София
Привет момичета!
Бях ви обещала че ще споделя резултатите си от курса с антицелулитни ръчни масажи. Ами това е моя начин да го боря. Нямам вече наистина 😍. Нито спорта, нито добавките, нито апаратните процедури помогнаха. Дори масажистката не е някаква известна с доказан опит. Младо момиче, току що завършило кинезитерапия, избрах я защото салона й е на удобно за мен място, а там ходя и на солариум. Нито пък е скъпа услуга, на фона на парите, които съм похарчила до сега по тоя целулит. Ваучер за 10 масажа е 200 лева. Масажът трае 30-40 минути общо. Правихме само бедра. От сега почвам само на поддържащи масажи един път в седмицата или на 10 дни. Освен ръчния масаж, накрая съвсем за по малко от минута ми минава краката с вендуза, попива маслото и ме намазва с някакъв гел за стягане на кожата. Инструкциите й за ежеднението по време на курса бяха да пия много вода и да внимавам с вредните храни.
Здравей. В кой град си? Ако си в София, може ли да споделиш контакти?

# 512
  • София
И аз искам контакт!

# 513
Не исках да спамя, но, ако ще се разпраща на лично - и за мен, моля!

# 514
  • Sofia
Запълнихте графика на младата кинезитерапевтка. Simple Smile

# 515
В София момичета в дерма акт има промоция на ръчния антицелулитен - 50 лв  и аз останах доволна Simple Smile

# 516
Здравейте, сигурно ви е омръзнало от въпроси от този тип, но можете ли да ми препоръчате някакъв антицелулитен масажор, който мога да използвам вкъщи и който е помогнал на няколко от вас? Също така, ако някой може да препоръча масажист в Стара Загора за борба с целулит? Благодаря предварително.

# 517
Здравейте, сигурно ви е омръзнало от въпроси от този тип, но можете ли да ми препоръчате някакъв антицелулитен масажор, който мога да използвам вкъщи и който е помогнал на няколко от вас? Също така, ако някой може да препоръча масажист в Стара Загора за борба с целулит? Благодаря предварително.
Аз мога да препоръчам. От години ходя в едно студио срещу двора на ОУ "Васил Левски", до пицария "Венеция". Ако искаш ми пиши да ти дам телефон. Казва се Нели.

# 518
Привет момичета!
Бях ви обещала че ще споделя резултатите си от курса с антицелулитни ръчни масажи. Ами това е моя начин да го боря. Нямам вече наистина 😍. Нито спорта, нито добавките, нито апаратните процедури помогнаха. Дори масажистката не е някаква известна с доказан опит. Младо момиче, току що завършило кинезитерапия, избрах я защото салона й е на удобно за мен място, а там ходя и на солариум.
Скрит текст:
Нито пък е скъпа услуга, на фона на парите, които съм похарчила до сега по тоя целулит. Ваучер за 10 масажа е 200 лева. Масажът трае 30-40 минути общо. Правихме само бедра. От сега почвам само на поддържащи масажи един път в седмицата или на 10 дни. Освен ръчния масаж, накрая съвсем за по малко от минута ми минава краката с вендуза, попива маслото и ме намазва с някакъв гел за стягане на кожата. Инструкциите й за ежеднението по време на курса бяха да пия много вода и да внимавам с вредните храни.

Може ли и на мен контакти на масажистката? От кога си търся... Моля, моля! Simple Smile

# 519
и ме намазва с някакъв гел за стягане на кожата.........
Аз пък да помоля да споделиш с какъв гел те маже?

# 520
От Русе съм. Ще пиша на лични на тези , които попитаха в ефир. Аз не бях ходила никога на такова нещо( не знам защо съм го игнорирала досега като вариант) и няма как да сравня някое светило в тези масажи с нея. Мисълта ми беше, че е добре такова силово третиране, независимо по какъв начин се прилага. Та момичетата, които се третират с вендузи също са на правилен път. Аз ако можех да си самопричинявам болка щях да се мачкам у нас- къде с ръце, къде с вендузи. Но много боли в началото и много много бях посиняла.

Пропуснах да кажа , че не съм се интересувала какъв е гела, но следващия път ще я попитам. Също пропуснах да кажа , че аз направих 20 масажа интензивно през ден, през два. Не можах да мина само с един ваучер. Но пак за себе си смятам, че са ми най- ефективно изхарчените пари срещу целулита.

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 22:45 от Kruhan

# 521
Точно така - всичко тръгва от колагена и по-точно естрогеновата доминация.

Естрогенът, когато е в излишък, разрушава колагеновите влакна в кожата и съединтиелната тъкан. А в допълнение към това – ароматазата в излишък разрушава фибробластите, които произвеждат колагеновите влакна. Затова и този крем - инхибитор на ароматазата - действа добре.

Но, разбира се - има доста какво да се направи по въпроса Simple Smile

# 522
Ооо да да , аз също виждам логика в това. Моят целулит е точно заради хормоните от менопаузата ми. Има конкретен крем, който Алена ми е препоръчала и който ще си купя веднага, когато го има в наличност. Атаки от всякъде трябват и поддържане на постигнатите резултати.

# 523
Има конкретен крем, който Алена ми е препоръчала и който ще си купя веднага, когато го има в наличност....
Моля да кажеш кой е крема.

Аз правя в момента ръчен масаж, но за съжаление масажиста през седмицата го няма. Виждам, че доста видим ми стана и май като приключа ще потърся lpg.
Ако някой знае в района на Изток, Гео Милев да каже.

# 524
Здравейте на всички,

Следя с голям интерес меннията на всички тук относно борбата с това  упорито нещо целулита. И аз имам целулит още от тинейджърка, когато имах драстично отслабване и напълняване в рамките на 2 години и после не внимавах много какво ям, но това няма значение. Към днешна дата съм на 35 г., активно спортуваща от 12 години насам по 3 пъти седмично (кондиционна тренировка,танци,табата и свободна тренировка с джогинг и упражнения с ластици и собствено тегло).И аз като Алена хапвам от всичко, но умерено. не мога без сладко и без въглехидрати,защото като цяло не ям хляб,ориз,картофи,бобови култури и все нещо трябва да ме засити и храни мускулите.

Обаче от работа пред компютър по цял ден и моя целулит се увеличи доста видимо с хлътвания и видими вълни в частта под дупето и изпитвам големи комплекси и притеснения с къси панталонки и бански,макар да съм слаба и нямам излишни килограми.

Насочила съм се към 2 апарата, за които не успях да открия мнения тук.Дали някой ги е пробвал и би ли споделил мнения, защото не искам да хвърля излишни пари (доста ми е трудно да ги отделя) за нещо несигурно:
1)Exilis Ultra 360 (гледах го в Дуписима)
2)BTL Unison (не съм се спряла на салон)

Много ще съм ви благодарна за мнения,както и на Алена да сподели, ако е запозната с тези два уреда.Иначе видях,че най-много хвалите Venus Legacy.

Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт