Целулит - 12 тема

• 74 754
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Хубава тема, ще се запиша, че да не пропускам. В последните три години правя много, за да се боря с целулита и не откривам нищо трайно, уви.
Ексилис, акустични вълни, някакъв зелен лазер и lpg съм пробвала, има някакъв ефект, но е кратък. При мен целулитът много се влияе от сезоните и хормоните. Най-изчистен е към септември - октомври и след като спра с процедурите, започвам да образувам с нови сили. Имам чувството, че колкото повече го третирам, толкова повече тялото ми го възстановява. Преди години не правех нищо, имала съм слаб целулит, който след 3-4 плажа и морски пясък се заглаждаше.

# 556
Момичета, помагайте..
След като родих се сдобих с ужасен целулит. Имах лек и преди, но го махнах с Venus Legacy, сега ходих на няколко процедури и ефект 0. Старая се да хапвам здравословно, ходя на фитнес, НО не и не..
много ми похвалиха ръчните масажи, че Пт тях имашо най-голям ефект. Вие какво мислите з тях? Или някоя друга терапия ако се сещате ще съм благодарна

# 557
А аз да попитам, от кои антицелулитни продукти сте доволни и сте видяли някакъв ефект?

# 558
А аз да попитам, от кои антицелулитни продукти сте доволни и сте видяли някакъв ефект?
Крем на Кройтерхоф

# 559
  • София
От никой. Крем няма как да повлие целулита.

# 560
Според мен кремовете не помагат

# 561
Здравейте, успешна Нова година на всички!
Папочвам пак да се оглеждам за Венус легаси процедури.
Преди правех в Бюти пойнт, но намирам голяма разлика в цените със Скин лайн. 360 за 1 час, срещу 260. Дали има някаква уловка? Пробвал ли ги е някой?

# 562
Здравейте, идвам да споделя за едно откритие и да се допитам дали някой има опит/резултати. Отскоро си правя масаж на тялото с гуа ша в домашни условия и ми се струва, че действа доста добре като антицелулитен масаж. Имам малко синини, може да се престаравам, но е доста по-приятно и малко болезнено в сравнение с вендузите.

# 563
Здравейте, успешна Нова година на всички!
Папочвам пак да се оглеждам за Венус легаси процедури.
Преди правех в Бюти пойнт, но намирам голяма разлика в цените със Скин лайн. 360 за 1 час, срещу 260. Дали има някаква уловка? Пробвал ли ги е някой?
Не виждам каква уловка може да има. В случая бих избрала по- ниската цена. Скин лайн се таргетират в по-платежоспособни клиенти и са “по-големи”. Бюти поинт са малки все още и гонят оборот и клиентела.

# 564
Аз започнах да пия Целулес. Моята козметичка ми го препоръча по отзиви на други клиенти. Има гинкобилоба, ако не друго - ще ми подобри паметта. 😁 С тези празници се получи много лошо. Лятото ей сега ще дойде. Започвам атака с ръчните масажи отново.

# 565
  • в 1001-та нощ
Здравейте, дали имате опит с добри студиа в района на Св. Троица и около пазара Д. Петков. Поогледах какво излиза на мапса - но нямаше много адекватни резултати.

# 566
  • София
Здравейте, дали имате опит с добри студиа в района на Св. Троица и около пазара Д. Петков. Поогледах какво излиза на мапса - но нямаше много адекватни резултати.

В Reina има много неща! Аз ги ползвам от самото начало и съм пробвала всичко - сега правя Вела и лазер. Питайте, ако имате въпроси!  Мястото е спокойно и цивилизовано.
https://reina.bg/

До тях има LPG, но работи само вторник и четвъртък, защото жената работи на 2 места, мога да дам тел.за връзка. Там правя 2 пъти седмично LPG на цяло тяло.

# 567
  • в 1001-та нощ
Сърдечно благодаря 🌺 Ще се радвам и на телефона за LPG 🙂

# 568
  • София
Сърдечно благодаря 🌺 Ще се радвам и на телефона за LPG 🙂

Йоана Йорданова ми прави LPG-то, 60 лева, цяло тяло

# 569
За велашейп имате ли отзиви? Видях, че има в нашия град.

Общи условия

Активация на акаунт