Целулит - 12 тема

• 74 759
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
РЧЛ топи мазнините и дава слим ефект, но ефектът е временен.

# 541
Дами, аз пак се включвам с ъпдейт. След 7+7 процедури LPG+облъчване с инфраред ( загряване, забравих му името) резултата за мен беше WOW-  точно месец след приключване на самите процедури( края на май). Към днешна дата пак започнаха да стават релефни бедрата ми Sad Извода- временно помагат процедурите. По важно е защо?
Видеата на Dr Berg по темата са много информативни! Той препоръчва и облъчване е инфраред лампа за засилване на циркулацията на кръвта на веществата и при нарушен дренаж (LPG дренира) и циркулация ( инфрареда прави това) , препоръчва и точно определени упражнения за целта. Трябва да се гледат видеата , не мога да ги възпроизведа акуратно, но:
Да попитам някой пробвал ли ги е тези червени лампи в домашна обстановка?

# 542
  • София
Някой може ли да препоръча място за ръчен антицелулитен масаж в Студентски град?

# 543
  • в 1001-та нощ
Дами, аз пак се включвам с ъпдейт. След 7+7 процедури LPG+облъчване с инфраред ( загряване, забравих му името) резултата за мен беше WOW-  точно месец след приключване на самите процедури( края на май). Към днешна дата пак започнаха да стават релефни бедрата ми Sad Извода- временно помагат процедурите. По важно е защо?
Видеата на Dr Berg по темата са много информативни! Той препоръчва и облъчване е инфраред лампа за засилване на циркулацията на кръвта на веществата и при нарушен дренаж (LPG дренира) и циркулация ( инфрареда прави това) , препоръчва и точно определени упражнения за целта. Трябва да се гледат видеата , не мога да ги възпроизведа акуратно, но:
Да попитам някой пробвал ли ги е тези червени лампи в домашна обстановка?

Аз си взех една наскоро, но още не ми е останало време да я разопаковам.

# 544
Антицелилитен масаж в Пловдив , къде ?

# 545
Привет дами. Наскоро чух добри отзиви за терапия с ендосфера, дали някоя от вас има опит или поне някакви познания за тази прроцедура?

# 546
Здравейте. По време на процедури кавитация противопоказно ли е да се правят силови тренировки? На едно място срещнах информация, че тренирането на мускулите ще блокира процеса по изхвърляне на мастната тъкан, но не знам дали е достоверна информация.

А какви други препоръки по време на курс кавитация има, освен пиенето на много вода, за да се подпомогне процеса по изгарянето на мазнините?

# 547
Приемате ли хранителни добавки против целулит ? 🤷🏼♀

# 548
Привет дами. Наскоро чух добри отзиви за терапия с ендосфера, дали някоя от вас има опит или поне някакви познания за тази прроцедура?

Тя не е от вчера. Със сигурност има стягащ ефект. Но не мисля, че е много ефективна за целулит. Прочетете в началото на темата объждахме. Аз се чудех , но избрах други процедури и не съжелявам. Уви на този етап вярвам, че няма достатъчно добра процедура. Всичките искат постоянно прилагане или тотална смяна на храненето и силови тренировки само за бедра/дупе - където е самия целулит. За да се атакува самия целулит максимално.

# 549
Здравейте, някоя от вас има ли впечатления от програматa и процедурите Bobyshock на Mesoestetics?
 Препоръчаха ми ги, но нямам пълно доверие и дали не е маркетингов трик, а нещо не мога да намеря достатъчно отзиви онлайн.

# 550
  • гр.София
Здравейте, дали имате впечатление съчетанието на ултразвукова кавитация, RF лифтинг и вакуум и инфрачервена сауна има ефект. Има такъв пакет в Thai Spa и се чудя дали би имало ефективен резултат.

# 551
  • в 1001-та нощ
При мен да, но кавитацията бих пропуснала.

# 552
  • гр.София
При мен да, но кавитацията бих пропуснала.

Може ли да кажете защо?

# 553
И мен ме интересува мнението ви за кавитацията. Аз съм направила процедури и мога отбележа видима разлика. Имам проблем с излишните килограми, с които не мога да разделя Sad. Без режим, просто уж се опитвах да се храня по-осъзнато отслабнах около 3-4 кг лятото и през октомври заради нерви върнах всичко.

# 554
  • в 1001-та нощ
Във времето, когато беше бумът, и имаше всякакви машини, имаше не малко оплаквания от увредени органи - в т.ч. и бъбреци. Разбирам, че за студията - това е просто бизнес, нито имам за цел да преча на нечий бизнес, но аз лично не бих се подложила.

Вероятно зависи от машината, протокола, индивидуално е и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт