Целулит - 12 тема

• 74 718
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Житния режим на П. Дънов -всяка година след 7-10 дни на неговия режим няма и след от целулита ми. Връщането към въглехидрати -появата му е налице

# 601
  • Sofia
Житния режим на П. Дънов -всяка година след 7-10 дни на неговия режим няма и след от целулита ми. Връщането към въглехидрати -появата му е налице

Погледнах този режим – ами, той съдържа само въглехидрати, нищо друго... Как така, тогава, връщане към въглехидратите?
И как целулит изчезва за 7 дни?! Flushed Ако е в тежка форма, са необходими много месеци, в някои случаи – години.

# 602
Rima,не е в София, цената е 40 лв/час.

# 603
  • в пералнята

Погледнах този режим – ами, той съдържа само въглехидрати, нищо друго... Как така, тогава, връщане към въглехидратите?
И как целулит изчезва за 7 дни?! Flushed Ако е в тежка форма, са необходими много месеци, в някои случаи – години.
И аз това щях да кажа - той е само жито, ябълки, орехи и мед.
За мен е абсолютна глупост, но много хора се кълнат в него.

# 604
  • гр. София
Имаше ли ефект венуса? Мислила съм за колена, те ме дразнят...

Според мен - да, смятам, че има оформящ ефект, реално може да намали няколко до няколко сантиметра, но най - вече зависи над коя част се работи и разбира се, колко редовно и колко вода се пие, какво се яде, движение. Аз лично смятам, че процедурата е ок и пак ще си купя до лятото да имам пакет, пък да видим вече по снимки след някой и друг месец Grinning
А за коленете - на мен не сме правили там, а само на задни бедра, двойна брадичка и корем. За колене направихме криолиполиза и мисля, че имаше ефект, че и аз там си имам проблем от детските години още. Ковида ми разказа играта, момичетааааа, оффф Grinning

# 605
Благодаря, че споделяте за апаратите... аз сигурно съм питала предишни години, но не съм си записала, сега се подхващам, че други неща ни бяха по-приоритетни.

# 606
  • София
Относно режима на Дънов. Да, жито 100гр, мед, орехи и ябълки. Факт -въглехидрати са, но нямам идея как тялото се пречиства. Целулита още на пети ден видимо намалява /пие се и вода много/.Тялото цялостно се чувства ньякак по-леко и енергично. Наспивам се за 5-6 часа и кожата на лицето се озарява, но спирам до тук, защото се отклонявам от темата.
Като цяло съм забелязала, когато храненето ми е разнообразно в него има пица и тн винаги целулита ми е по- видим.

# 607
Да, храненето има ефект, и аз съм забелязала, и при всеки формулата е различна. Но примерно аз не мога целогодишно да се храня само с пълноценно растително хранене, зимата имам нужда от повече калории.

# 608
  • в пералнята
Някой пробвал ли е дерма ролер или майкро нидлинг? Знам, че те са сравнително повърхностни, но пък може би работи...

# 609
Търся къде има антицелулитни/лимфодренажни масажи в София, Младост. Не остана къде Sad опитах в Алофис уелнес, там трябва да изискам да съм при жена, а не при мъжа, което нещо не се получаваше спрямо моя график, защото навремето техният масажист си предложи услугите на мен, докато му бях в ръцете... В уелнес Грами ходих няколко години на спа ритуали и антистрес масажи, но жената е от тези, които считат, че като вече се "познавате", може да си позволи да те хваща за слушател за оплаквания и ти разваля платения (!) релакс и да си изсипва нервите, и й оставих накрая лоша оценка на страницата и й изтрих телефона... Последно бях намерила голямо разнообразие от антицелулитни масажни процедури в Евиа спа, но покрай едни ваучери в грабо, видях отрицателни мнения, как някакви нацупени украинки ги претупвали и съкращавали процедурите, и не искам да им оставя 600 лв за пакет процедури... Sad освен ако някой не ги е пробвал вече или може би конкретен масажист да дебна да запиша?

# 610
Забравете за газираните напитки, ако искате да се избавите от целулита. Аз с това почнах и мисля, че има ефект. Разбира се, трябва като цяло здравословно хранене и лишения.

# 611
Аз меазя газирани напитки, режим и спорт градя, но и от масаж си имам нужда, имам склонност да правя лимфен застой

# 612
  • София
Момичета, препоръчайте ми място за лимфен дренаж в София - Център или Широк център!

Добавям много добри впечатления от този билков препарат за изхвърляне на излишната вода:
https://fitness1.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%B8- … D1%8A%D0%BD/42147

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 09:19 от Rima

# 613
Търся къде има антицелулитни/лимфодренажни масажи в София, Младост. Не остана къде Sad опитах в Алофис уелнес, там трябва да изискам да съм при жена, а не при мъжа, което нещо не се получаваше спрямо моя график, защото навремето техният масажист си предложи услугите на мен, докато му бях в ръцете... В уелнес Грами ходих няколко години на спа ритуали и антистрес масажи, но жената е от тези, които считат, че като вече се "познавате", може да си позволи да те хваща за слушател за оплаквания и ти разваля платения (!) релакс и да си изсипва нервите, и й оставих накрая лоша оценка на страницата и й изтрих телефона... Последно бях намерила голямо разнообразие от антицелулитни масажни процедури в Евиа спа, но покрай едни ваучери в грабо, видях отрицателни мнения, как някакви нацупени украинки ги претупвали и съкращавали процедурите, и не искам да им оставя 600 лв за пакет процедури... Sad освен ако някой не ги е пробвал вече или може би конкретен масажист да дебна да запиша?

Здравейте, аз ходя в Младост 2 в КА Beauty при Ина и Цвети. Ина напусна, Цвети е в операция и сега има един нов мъж и жена. Ходих за сефте при една жена Катерина докато се върне Цвети. 38лв. - 40мин

# 614
Благодаря много, ще ги пробвам! Нямам проблем с мъж масажист, само с един определен

Общи условия

Активация на акаунт