Целулит - 12 тема

• 74 724
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
На Алпро има и без захар.

# 586
Любимото ми мляко е от кашу - все едно пиеш прясно краяе мляко, но без гаден дъх после. И не дразни стомаха - аз заради това отдавна смених. Чак успях майка ми да убедя, защото вече като цени се доближават.

# 587
Любимото ми мляко е от кашу - все едно пиеш прясно краяе мляко, но без гаден дъх после. И не дразни стомаха - аз заради това отдавна смених. Чак успях майка ми да убедя, защото вече като цени се доближават.

Не съм срещала такова. От къде го купувате и не ли по калорично от останалите? Има ли захар?

# 588
Моят съвет ако позволите е да си приготвяте малко количество ядково мляко сами. Ох кашу е най-лесно, защото му е необходимо 2-3 часа киснене във вода. После блендирате и прецеждате. И не на последно място знаете състава, защото ако се зачетете в съдържанието на някои кутии и видите 10% ядки (еми ....)

# 589
Не помня, мисля, че последно от кауфланд. Но никога не купувам с ванилия и захар или каксо. Домашно звучи най-добре! Колко време трае в хладилник?

# 590
  • София
Благодаря ти отново. Да, за прясното мляко знам, но ми е много вкусно кафето с мляко и все още не мога да се откажа от този навик. Grinning
Ще опитам и аз сухо четкане. Въпросът е да не ми отнема повече от 5-10 мин дневно за да го правя редовно.

snowwhite браво, аз и 5 мин всекидневно не мога да докарам ( поне сутрин все бързам ) 

Anna-Maria пробвай с различни алтернативни млека, даже ми е по-вкусно от прясното краве. Овесено с ванилия от ДМ, или оризово с орехи от Била са ми любимите Wink Не купувам Алпро - защото са със захар.

От всички ядкови млека, които се продават в БГ, единственото за мен, което става за кафе е Овесено Barista ( няма значение фирмата). Само то уплътнява, а не разводнява кафето...

# 591
Благодаря ти отново. Да, за прясното мляко знам, но ми е много вкусно кафето с мляко и все още не мога да се откажа от този навик. Grinning
Ще опитам и аз сухо четкане. Въпросът е да не ми отнема повече от 5-10 мин дневно за да го правя редовно.

snowwhite браво, аз и 5 мин всекидневно не мога да докарам ( поне сутрин все бързам )  

Anna-Maria пробвай с различни алтернативни млека, даже ми е по-вкусно от прясното краве. Овесено с ванилия от ДМ, или оризово с орехи от Била са ми любимите Wink Не купувам Алпро - защото са със захар.
Според мен е пристрастяващо. Събужда ме много добре, чувствам се по-заредена. Пускам си 1-2 песни докато четкам сутрин и ефект има и за настроението.

На мен най-трудното нещо ми е да ям разнообразно. Като почна да си въртя едни храни.... забравям за другите. :Д Сега си правя отново седмично меню и грубо го спазвам. Според мен е важно да е разнообразна храната. Целта намаляване на целулит всъщност изисква работа по всички параграфи...

# 592
Някой правил ли е MODELAGGE и да има отзиви?Исках да направя курс от ръчни анти-целулитна масажи, но в студиото, което ми е удобно ми предложиха това като алтернатива. Смятам да пробвам, че отзад на бедрата, където ми е най-изчистено откъм мазнини, ми са се появили някакви неравности за мой ужас и направо се стъписах като ги видях случайно в едно огледало и с подходяща светлина очевидно Smile Може да са си били там и преди, ама вкъщи да не ги виждам Trollface 🤦

# 593
И аз нещо подобно съм набелязала за другия месец, сега го виждам за първи път.

# 594
  • гр. София

О, не, аз пия milk not milk (което пак било на Alpro) и то ли е фрашкано със захар? Sad
Обожавам овесено и соево, ама и тях силно не си препоръчват, а само бадемово или кокосово от алтернативните (които са не са бобови ли, растителни ли напитки, не знам точно терминологията), които са ми невкусни, а и аз пия кафета с мляко и само на това мога да оцелявам Stuck Out Tongue

# 595
  • гр. София
Каква е разликата между венус легаси и велашейп?

И аз искам да знам. Досега направих 180 минути на венус легаси (задни бедра, корем, брадичка) и мисля, че е ок, но искам да знам в сравнение с велашейп, ако някой знае Simple Smile

# 596
Имаше ли ефект венуса? Мислила съм за колена, те ме дразнят...

# 597
Аз съм много доволна от ръчни масажи 2-3 пъти седмично по 1 час в съчетание с упражнения у дома 4-5 пъти седмично по 30 мин.,най-после мога да сложа спокойно пола над коленете,а какво чудо ми бяха краката,ужас.На дупето обаче е най-трудно.

# 598
  • София
Аз съм много доволна от ръчни масажи 2-3 пъти седмично по 1 час в съчетание с упражнения у дома 4-5 пъти седмично по 30 мин.,най-после мога да сложа спокойно пола над коленете,а какво чудо ми бяха краката,ужас.На дупето обаче е най-трудно.

Здравейте, а къде правите ръчни масажи и при кого ( ако сте в София) ? Каква е цената?

# 599
Аз от другата седмица започвам един пакет в студио. По 6 процедури Венус легаси, Матрично ритъмна терапия и електро стимулация на мускулите. Ще дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт