Целулит - 12 тема

• 74 701
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
А някоя пробвала ли е с апарат Онда? Гледам в инстаграм страхотни ефекти, НО не знам дали не е примамлива реклама.

Аз вече имам 2 процедури на корем и паласки. И ефект от -1,5 см на корем, но там имам проблемна зона след раждането. Досега не съм правила други процедури от този вид и не знам дали е добре или не.
Целта ми е към сваляне на 5 до 7 см от обиколката, плюс стягане, но за него си разчитам на спорт.

# 631
А някоя пробвала ли е с апарат Онда? Гледам в инстаграм страхотни ефекти, НО не знам дали не е примамлива реклама.

Аз вече имам 2 процедури на корем и паласки. И ефект от -1,5 см на корем, но там имам проблемна зона след раждането. Досега не съм правила други процедури от този вид и не знам дали е добре или не.
Целта ми е към сваляне на 5 до 7 см от обиколката, плюс стягане, но за него си разчитам на спорт.
Бихте ли споделили какви са цените за зона?

# 632

Разбира се, 120 лева на зона като отначало уцелих промоция -30%, но регулярно пускат от салончето. Чисто, приятно, нямам забележки.

# 633

Разбира се, 120 лева на зона като отначало уцелих промоция -30%, но регулярно пускат от салончето. Чисто, приятно, нямам забележки.

Извинявам се, ако вече сте писали кое е салончето, аз не видях. Къде се намира? И как е казва? И още, как определят една зона?

# 634

Извинявам се, ако вече сте писали кое е салончето, аз не видях. Къде се намира? И как е казва? И още, как определят една зона?
Noa beauty lounge в квартал Изток е близо до метростанция Жулио Кюри. Зоната я разделят на участък около 15х 15 см, но да не ви излъжа коремът ми е от две зони... Така си го представете.

Чудя се дали няма да е добра комбинация да започна и Венус Легаси за стягане на кожата в участъка или LPG новото поколение, което обсъждахте. Има ли кой да даде насока между двата апарата за стягане на кожа кой е по-подходящ?

# 635
  • в 1001-та нощ
Венусът е за стягане.

# 636
  • SF
Стяга се кожата или мускулът?

# 637
  • в 1001-та нощ
Кожата.

# 638
Благодаря, ами то това със зоните е голяма работа - ако искаш цели бедра, ще излезе направо златно, като им погледнах цените...

# 639
  • София
Мацки, някоя има ли домашен уред за лимфодренаж / лимфо-преса ?

Заглеждам се в Амазон:
https://www.amazon.de/-/en/VENENWALKER%C2%AE-Certified-Problems- … 2C95&sr=1-45&th=1

https://www.amazon.de/-/en/Massager-Chambers-Programmes-Comforta … Caps%2C95&sr=1-43

# 640
Божкеее само такова не съм домъкнала в нас Joy Не знаех че и такова съществува. Rima Kissing Heart, да не ме разбреш погрешно. Но вероятно и от него имам нужда. Единствено обема му ме въздържа да го купя и да не се затъкна и в него. Мъжа ми вече ще ме освидетелства официално, защото неофициално ме е освидетелствал  отдавна.

# 641
  • София
Божкеее само такова не съм домъкнала в нас Joy Не знаех че и такова съществува. Rima Kissing Heart, да не ме разбреш погрешно. Но вероятно и от него имам нужда. Единствено обема му ме въздържа да го купя и да не се затъкна и в него. Мъжа ми вече ще ме освидетелства официално, защото неофициално ме е освидетелствал  отдавна.

Абе, спестяваме хиляди левове така!!!😃😃😃

Освен това, това е икономичният вариант - само за крачка! Далавера!

# 642
Мн яки са тези уреди, бих си купила.

# 643
Честно ли бе жена😂 или се бъзикаш? Аз определено нямам място за тез кюнтове, но ще ми е интересно да чета на другите как им се е отразило.

# 644
  • Бургас
Аз съм правила такъв лимфодренаж в салон, с такъв уред/ботуши. Приятно е, но нищо повече според мен. Не бих си купила за вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт