Целулит - 12 тема

• 74 680
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Те се надуват тея ботуши, като дюшек.Но нямам къде да ги държа.За хора , които задържат вода, имат проблем с циркулацията на лимфа, уморени крака, е страхотно удоволствие.
Сега…аз съм правила такива терапии в клиники, за домашна употреба не знам дали ше са така ефикасни.

# 646
  • гр. София
Noa beauty lounge в квартал Изток е близо до метростанция Жулио Кюри. Зоната я разделят на участък около 15х 15 см, но да не ви излъжа коремът ми е от две зони... Така си го представете.

Чудя се дали няма да е добра комбинация да започна и Венус Легаси за стягане на кожата в участъка или LPG новото поколение, което обсъждахте. Има ли кой да даде насока между двата апарата за стягане на кожа кой е по-подходящ?

А, това Noa beauty lounge е до нас, в новия блок - заглеждах, че май е салон, но не бях проучила, защото живея от другата страна на блока Grinning
Аз лично в момента ходя редовно на Venus Legacy и и съм доволна, смятам, че има ефект, макар че топличкото не ми е любимото, студеното на криолопилизата ми допада повече Grinning

# 647
  • София
И аз съм правила. Усещаш се по-лек като че ли след процедурата, но според мен това, за да има някакъв ефект, трябва да се прави много редовно.

1 процедура беше 60лв, а сега май е още по-скъпо.

Аз “инвестирах” в масажор за 30лв и Елансил и да ви кажа честно съм доста доволна засега.

# 648
Аз “инвестирах” в масажор за 30лв и Елансил и да ви кажа честно съм доста доволна засега.
За това ли става дума?

# 649
А как се разбира че е задържана лимфа? Сега ми стана интересно. Кое е задържана вода, кое лимфа? Различава ли се на външен вид?

# 650
  • София
Не, извинявам се, не знаех, че продават масажор заедно с Елансил.

Това е масажора, който мислех, че за 25лв ще издържи около седмица, преди да изгори, а го ползвам вече повече от година всеки ден 😀

А за Елансил бях в голяма дилема кой продукт да взема и взех този. Не мисля, че сбърках:

# 651
Благодаря, Петенце. 🌼

# 652
Този масажор продава ли се някъде он-лайн? Ако да, може ли линк?
Благодаря! Simple Smile

# 653
  • София
Да, бях го купувала от Емаг. Това намирам на първо четене:

https://www.emag.bg/anticeluliten-masazhor-relax-spin-tone-sh-65 … earch-Action=view

# 654
Супер!
Много благодаря за споделянето 🌺🌺🌺

# 655
Здравейте, интересувам се  от актуална информация за  масажора на Ланаформ. Има ли някой, който го използва и е доволен?

# 656
има ли доволни от масажи lpg?
Попаднах на тази много апетитна оферта и си мисля да инвестирам най- после в такива процедури.
Преди 5 години съм посещавала lpg и ми се отрази добре , но не беше чак УАУ ефект, но пък бях направила 10 посещения, а тук са 20. А и са по 60 минути на процедура, което също м и се вижда апетитно ( моите бяха по 40 за цяло тяло).
Аз не съм с много целуит, но бедрата ми са доста "щедри" и във вътрешна им част се наблюдават неравности, като вълнички, а когато съм седнала отстрани стават едни чаровни дупки. Simple Smile  А и се надявам да се освободя от 3-4 см на ханша
Та затова си мисля ,че това са походящи за мен процедури.

Може ли малко мнения за тази оферта и най- вече, ако може за апарата LPG Cellu M6 ( защото пише ,че с такъв се извършват)

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 09:01 от Serendipity*

# 657
  • в 1001-та нощ
Аз съм доволна. В комбинация с Венус легаси дава най-добтите резултати при мен 😇

# 658
Аз също съм доволна. Важно е колко трениран човек ти ги прави, спазва ли се протоколът също. От три години си правя лятото, най-добър ефект има след 2-3 месеца при мен.
За жалост, момичето, което ми ги правеше се премести в друг град и не съм намерила при кой друг да правя. Засега ходя на ръчни масажи, но все още не виждам ефект.

# 659
Благодаря ви , момичета.
Ще си закупя ваучера и ще ви докладвам как се движат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт