Тренировки в домашни условия - 116

• 44 760
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
G B, преди когато имах време за 5 тренировки седмично, мускулните групи ми бяха така:
Гърди, рамо и трицепс
Гръб и бицепс
Крака и глутеус- 2 пъти седмично
Корем и кардио
Успях да се запиша с две тренировки на почивката. Една за горна част и днес ето тази.

п.с Фитнеса в хотела се оказа пълна скръб, само на снимките са го докарали.

# 226
Пробвах няколко дни на Епик, твърде много напади, лицеви опори и подобни за моя вкус и мързел. Та затова сега се чудя какво да подхващам. Първо ще трябва д ли намеря мотивацията, че хич я няма 😅. Мрън.

# 227
Тренирах! Sweat Smile От 20:45- 22:00, но успях!

Понеже е понеделник- Задна верига (за тичащи):
Вчера тичах 26км, МТ нямам, но внимавам с килограмите. В никой случай не трябва да прекаля сега.
2 седмици до маратона. Утре ще тичам темпо.
1. Суингове с пудовка 18кг 4х20
2. Гоблет клек 12кг 1х15: 18кг 3х15
3. Тяга на 1 крак 2х8кг 3х12
4. Тяга с прави крака 25кг 1х12 30кг 3х10
5. Заден клек 20кг 3х15
6. Повдигане за прасец 2х10кг 3х15
7. Сумо тяга 25кг 3х15
8. Абдукция с ластик 3х30 (задължително присъствие във всяка тренировка за крака. Препоръчва се ежедневно като грижа за илиотибиалните връзки ( IT band))

Нападите и българският клек ще са в сряда и петък.
Аз получих неочаквано рамо и освестяване, но по много позитивен начин, и откъдето не очаквах изобщо.
Добре ми дойде. Наместиха ми се чакрите най-после. Satisfied

# 228
  • София
Добро утро! Лека и спокойна да ви е седмицата!

Браво на трениралите по празниците. Аз нищо не направих, освен четиридневно готвене за 11 човека, чистене, миене и разбира се весело бърборене. Но чинно си взех чердже и ластици.

SianaNN, лично аз реших, че ако си платя някаква програма ще бъда постоянна, за да не съм си хвърлила парите на вятъра. Тренирах много с Руми Илиева, най ме кефеше корем мечта. После ми омръзна, влязох в тази група, тук ми попадна Sidney Cummings, доста време изкарах и с нея. Сега съм с Caroline Girvan.
За 2 дни четене по темата си събрах сигурно 3 страници с най-различни тренировки и треньори. Но за да отслабнеш и да се стегнеш трябва да пипнеш храната, за което все повече се убеждавам, си трябва професионален акъл.
За целулита - моят постоянен другар е това, единственият път, в който изчезна беше след една антицелулитна диета от Ипо(кратис) преди 25 години (и тогава правеше диети във фитнес Ялта, където беше и инструктор) - е, отслабнах 5 кила (тоест станах 46) и нямах грам целулит, но бях свръх слаба. Почнах ли да ям всичко пак целулитът си дойде. Сега го боря с едни вендузи. Мъжо ми казва, че една жена или имала целулит или анорексия Simple Smile та с това се успокоявам хаха.

# 229
Здравейте! Честито Възкресение Христово!
Аз спазих тренировъчния си ритъм и правих следното:
В петък реших, че не искам да правя ден 35 от Епик 1 и тренирах по предложената от Карълайн алтернатива:

като добавих и 20мин.за корем:

В събота и неделя имах по 15 000 крачки - отдавна не бях ходила толкова много Flushed.
Вчера продължих по план - ден 36, епик1 (гръб и бицепс):

Работните ми тежести бяха: за гребане - 12кг първите две серии и 10кг за следващите, пулоувър правих с 10кг, а останалите упражнения - 2*4кг гири. Днес имам мускулна треска на таргетираните зони Simple Smile
Добавих кратка тренировка за корем:

Днес - ден 37, епик 1(долна част, много български клекове):

Никога не бях правила толкова български клекове в една тренировка. Работих с 2*5кг и се натоварих отлично. Завършекът на тренировката беше румънска мъртва тяга (класическа и с 5 пулсации) - използвах 13кг.
Поздрави и успешна седмица!

# 230
Тренирах сутринта от 7:10 - 8:20, на ВСАА, след тренировка Глутамин, протеин
Понеже е вторник - Рамо, бицепс и корем:

1. Военна преса 25кг 3х6
2. Преса с гири 2х10кг 3х8
3. Повдигане настрани 2х5кг 4х15
4А. Фронтално повдигане 1х10кг 3х12
4Б. Чуково сгъване 2х8кг 3х10
6А. Вертолет 20кг 2х8 ; 15кг 1х15
6Б. Задно рамо 2х5кг 3х15
8. Бицепсово сгъване 1 ръка 8кг 3х10

+ 300 коремни вариации.

Закуска в 10:00 - елда със сирене и мед.
Остава да тичам, и съм готова.
Едит:
17:30 обядовечеря- като закуската
Тичах- в 19:30 :
3км загрявка, 3км вяло, и 6 км темпо. Трудно се отпушвам, кофти работа. Но виждам подобрение. За септември ще съм пушка. 💪

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 22:24 от Dez

# 231
  • Някъде по Дунава
Днес кардио и корем от Съмъртайм 3 https://youtu.be/4NYj36BDzec

# 232
Kak преядох с козунаци и то 3 пъти ме е срам дори да си призная. Но не ме е срам да си призная как греба след преяждане с козунаци - като за световно Wink

# 233
За днес ден 7 от mbfa - Dynamic recovery + Cardio Meltdown от Morning Meltdown 100.

# 234
Привет, прекрасни Heart Eyes
Тази седмица започнах ударно, след три дни почивка, изпълнени с йога, 15 хиляди крачки на ден и много, ама много ядене. Без поражения, за щастие. Хубаво беше, а от вчера отново се гмурнах в IRON Series.
Днес правих ден 11, крака. Много напади и гоблет клек за разкош. През по-голямата част се справях с тежестите на Каролинка - гоблет с 20 кг, всичко друго с две и едно по 15 кг, като за две упражнения слязох на 2 по 12.5.
Завърших с 20 минути скоростен кростренажор за доизцеждане. Бях вир-вода и ухилена до ушите Grinning

Ще завърша седмицата с ежедневни тренировки от поредицата. Следващите две седмици са ми малко неясни, защото имам пътувания и силовите тренировки ще са доста разредени за сметка на продължително ходене, евентуално стречинг и корем в хотелите.

# 235
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Продължавам със Съмъртайм 3. Днес ден 18 цяло тяло https://youtu.be/VzFHc_sdak0, вчера ден 17 крака https://youtu.be/ogIq7R54Hxc
Въобще не можех да следвам темпото на Сидни, напоследък много се задъхвам и пулса ми се учестява.

# 236
Вчера - ден 8 Lower body burn, днес - ден 9 Core circuit от mbfa. Краката ми са започнали да се оформят, дупето се е повдигнало леко и целулитът се стопява.

Следващата ми цел е контрол на храната, която приемам. 😂 Снощи планувах да хапна салата, а накрая завърших с порция  mac&cheese 🤣. Ще прегледам Fixate днес и ще си направя някакъв план, че не виждам как иначе ще вляза във форма.

# 237
Здравейте!
Вчера правих ден 38, епик 1 - тренировка за горна част с дъмбели и собствено тегло+много лицеви опори:

След тази тренировка имам мускулна треска на корема Wink. Работните ми тежести, както обичайно, бяха 50% от тези на Карълайн - 2*5 и 2*4кг.
Днес - ден 39, епик 1 - 1 час тренировка за цяло тяло:

Много разнообразна тренировка, която мина неусетно и става една от любимите ми. Използвах 2*5кг.
Поздрави и хубав ден!

# 238
  • София
Днес съм доста доволна, таз Каролинка ме остави без гъзец.
Мислех си, че като не бърбори инструкторката е скучно, оказа се, че си е даже съвсем добре .
Снощи толкова се разжлембих с вендузите, че през нощта сънувах, че ми е посинял крака.

besyto, какво е Fixate?
И аз само това си повтарям, че с храната трябва нещо да направя, че иначе няма особен ефект от цялото ми бъхтане. Не че ям много или вредно. Ама пусто все не стигам да намеря някой препоръчан, имам куп менюта от фитнес у дома и от Руми, но все си предстявам, че ако някой лично ми направи какво и кога да ям, ще съм по-отговорна .

# 239
Сънчо, Fixate е кулинарно шоу на Beachbody, в което Отъм и брат ѝ приготвят разнообразни рецепти. В края на всяка рецепта казват една порция на колко и какви контейнери се сравнява. Те пък (контрйнерите) от своя страна са от Portion fix. Спряно целите си изчисляваш към кой план да се придържаш. Всеки план е съставен от контейнери с различни цветове, за различни категории. Зелени - зеленчуци, лилави - плодове, червени протеини и т.н. Рецептите ще ми помогнат да се храня разнообразно и лесно да си следя порциите и контейнерите. Просто трябва да се организирам и да си набавя предварително продуктите, за да не се дъня.

Общи условия

Активация на акаунт