Тренировки в домашни условия - 116

• 44 798
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Не съм се отчитала, че време нямам, но стигнах до 20 ти ден от Енерджи

# 391
Здравейте Simple Smile Вчера пропуснах тренировка, затова днес долна част и в сряда няма да почивам, за да наваксам Simple Smile

# 392
Един час терапевтична и ставна гимнастика от новата програма active sitting  ,до края на деня ще се опитам да навъртя >10 000 крачки .До понеделник само тази гимнастика ,стреч и ходене и плуване  ,давам си рестарт  на чарковете.....Събота и неделя съм на почивка с много ядене и др седмица продължавам с втората част на Епик 3.

# 393
  • Бургас
Аз вчера и днес бягах по 4км в парка, отделно започнах някакво предизвикателство за стегнат корем на Fiton, 10 тренировки за 14 дни. Днес ми е третата, но ще я направя следобед. Стречинг - винаги като ми остане време, но то ми е кеф, не го броя за тренировка.

# 394
  • 1st floor
И аз не съм се отчитала, но вече съм на БР 7 и 8. Плувам си три пъти седмично и през уикенда си правя преходи. Стигнах желаните кг, през седмицата се опитвам да държа калориите около 1500, уикенда са доста повече и ям и сладко, и тесто. Надявам се да не качвам (за сега не го правя).
No frame, откъде купи тази програма? Ще чакам отзиви.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 13:47 от НеПоКоРнА

# 395
За вчера Chisel Endurance, а днес Total body Hammer + 10pm ab Hammer. Хахах, на моменти приказките на Саги ми идват в повече, но засега всичко е под контрол. 😂

Пристигнаха ми витамините и растителния протеин. Една идея по-шоколадов ми е, но е учудващо приятен на консистенция и вкус. Тъкмо го изпих и се надявам да ми понесе добре.🤞Ето този е https://www.hollandandbarrett.ie/shop/product/usn-100-plant-prot … 8117?skuid=048117.

# 396
Успях да си направя традиционната за вторник тренировка за рамо и бицепс. Намалих малко тежестите, след вчерашната кръгова са уморени. За първи път работих с въжета, зверски са. Two Hearts Laughing
Тичах 12км нормал. Утре ще е глутеус в къщи.

С храната вървя по план, усещам се по-прибрана. Утре ще извадя сантиметъра.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 22:41 от Dez

# 397
Дези с каква скорост бягаш- пейс? И какъв пулс поддържаш?

# 398
Дези с каква скорост бягаш- пейс? И какъв пулс поддържаш?
Различно. Маратонът на 8.05.
Не е personal record, 3:46:×× ми е най-доброто време.

Кротките ми тичания са с пулс около 145.

# 399
Една бързичка от днес, че детето явно ще минава на 1 дрямка дневно вече. Дано да успея да си организирам и аз дните покрай него, че не ми се спират тренировките.

# 400
Искам само да споделя, за някого може да е от полза.
Открих в ю-туба канал на Donovan Green fitness - с много тренировки, предимно кратки, от стол. В смисъл, седнал на стол Blush И кардио, и силови, вадят душа. Особено днешната изцяло с тежести.

# 401
  • София
Днес правих силова тренировка с тежести, обичайните за мен упражнения - клекове, напади, лицеви опори, вариации на планк, корем.

# 402
След 10-дневната почивка за три поредни дни направих 5 тренировки от IRON. Вярно, 30-минутни са, но са здрави, обемни тренировки с добри тежести. В резултат съм идеално схваната навсякъде Grinning Не помня откога не съм имала толкова сериозна и всеобхватна мускулна треска.
Утре задължително почивам, като ще отделя 40-60 минути за стречинг. Наложително е.

# 403
Отчитам ден 21 от Енерджи.

# 404
  • Бургас
И аз успях да направя четвърта тренировка за корем от двуседмичното предизвикателство. Не успях да бягам, че беше дъждовно, но поскачах малко на въже.

Общи условия

Активация на акаунт