Любими фитнес апликации - 1

• 702
  • 15
  •   3
Отговори

Създавам темата като място където да коментираме опита и предпочитаните си фитнес апликации/тракъри.

Въпрос за запис:
1. Най-често използвана от вас фитнес апликация?
2. Предпочитаният от вас тракър за джима?

# 1
Във фитнеса ползвам Hevy. Записвам тежести, повторения, има опция за генериране на програма.

# 2
Преди 3+ години бях намерила в Гугъл страхотно безплатно приложение със стотици онагледени упражнения. Имаше филтри за група мускули, за екипировка/уреди, можеше да си сглобиш цяла програма, напомня ти да стартираш тренировка. Абе бижу отвсякъде, ползвах го с голям кеф. Така стана, че не влизах няколко месеца и като го отворих пак - името друго, плаща се и като цяло приложението изглеждаше буквално изринато и празно. Явно е било някакъв кликбейт.
Сега не тренирам особено, ползвам часовника с Фитнес на Епъл. Ходя по около 45-60 мин дневно, карам вело вкъщи и понякога ползвам дъмбелите на ММ или една малка пудовка 4 кг. Не ми трябва фенси тракер за тях.

# 3
  • София
Добра темичка! Добавям Калорийния калкулатор на Стахил Иванов като това е сайта, но има и апликация която ми е топ поне на мен.  Използвах и Hevy, и доста хора от фитнеса ми я ползват, но нямам нерви да попълвам всичко. Смятам си на Keep notes всичко веднъж седмично и го правя. Освен това използвам и Anatomy

# 4
За калориите ползвам ИИ и записвам какво ми подава в ексел. Другите приложения са ми малко досадни. В ексела водя подневно изразходвани калории според тракера и консумирани калории според храната и грамажа ѝ. ИИ понякога се препъва в калориите, затова го разпитвам подробно.

# 5
# 6
MFP и Yazio а проследяване на калории.
За сън и крачки- приложението на HUAWEI.

# 7
Аз ползвах My PT Hub докато бях с тренера, откакто съм сама, ползвам Hevy и 531 Strenght. Имам и MiFitness, но не следя много какво се случва там.

# 8
Благодаря на всички, които се включиха в темата!

Довечера или утре ще имам повече време за адекватен пост тук, но исках да ви благодаря и да ви разсмея със репликата на 15 год ми син, който погледна през рамото ми докато си инсталирах Strong и рече: "Абе, мамо, нямаш нужда от никакъв апп, просто ходи и вдигай тежести редовно!" Grinning

# 9
И е много прав, Агентче!!!

# 10
  • Бургас
Аз ползвам myfitnesspal за отчитане на храната и Garmin connect за активностите и съня.
Обаче не мога да кажа, че са ми любими, тъй като не съм ползвала много други.

# 11
  • 🌊
Използвам моднати версии на MFP и Kettlebell приложението понеже пудовката ми е любимото удобно нещо. За общо здраве съм със Zepp понеже часовникът ми е Amazfit. За мерки съм с WeightLog.

Отделно фастове следя в EasyFast,  а добавките в MyTherapy

# 12
  • София
Благодаря на всички, които се включиха в темата!

Довечера или утре ще имам повече време за адекватен пост тук, но исках да ви благодаря и да ви разсмея със репликата на 15 год ми син, който погледна през рамото ми докато си инсталирах Strong и рече: "Абе, мамо, нямаш нужда от никакъв апп, просто ходи и вдигай тежести редовно!" Grinning
LaughingАбсолютно право е детето, но все пак трябва да има някаква проследяемост и структура на тренировките за повече реултати. Тренировъчния обем се следи трудно наум Simple Smile

# 13
Аз бих казала, че едното не изключва другото Simple Smile На мен ми трябва проследяващ ар за тренировките, че целта ми не е само да съм в тон. Поне още едни 3-4кг мускул ми трябват, за да съм доволна.

# 14
Какви други проследяващи смарт устройства, не индивидуални, напр. смарт кантар който пресмята и телесния състав, апарат за кръвно...?

Общи условия

Активация на акаунт